191

Я па ти..

преди 3 години

До Тарикат 225 Абе тарикате , кой го интересува какво си направил? Тук става въпрос за корона вируса. А на био продуктите на вярвай. Те са толкова био , колкото няма корона вирус.

190

Тото

преди 3 години

До УмнаТи ако си умна...значи аз съм кучето Лайка и в момента се рея в Космоса!

189

Анонимен

преди 3 години

Боко що не взима мерки, поне дискотеки, клубове, тия на закрито къде са, спортни зали, театри, кина? Там е затворено и много хора дишат вътре.

188

Идейна

преди 3 години

Абсолютно затваряне на училищата, всичко от там дойде! Учениците се прибират от училище и заразяват всички по градския транспорт!Това отваряне е голяма грешка,НОЩ да вземат мерки!

187

Хемус

преди 3 години

Тази сутрин ме боли трибуквеия,колко са вкарани във фалшивата статистика!Когато ми падне самолета,тогава мога да се притесня!

186

Анонимен

преди 3 години

Поне от грип сега ще се боледува много по-малко заради предпазните мерки, които ще спрат грипа, който е много по-малко заразен от коронавируса.

185

Анонимен

преди 3 години

До 208 хахахаха - казала една муха без глава при това. А със статистката времето е доказало - скоро ще има голямо мазало

184

Умна

преди 3 години

Проблема може да се реши единствено със строги мерки, маски на открито и закрито, глоби които да започват от 10000 лв и масова карантина за три месеца! През това време да се дадат по 1000 лв на семейство на месец плюс хранителни продукти! Това е изхода!!!!!

183

Анонимен

преди 3 години

Продавам ремдесивир 390 евро дозата.

182

До Елемаг

преди 3 години

Е, няма да се правят аутопсии на места, в които няма необходимите изисквания за сигурност, а те в случая са много високи. Ти какво искаш, и без патолози ли да останем?

181

Анонимен

преди 3 години

Хора престанете! И с маски навсякъде пак щеше да е същият процент! Още на 20.9 го писах по форумите. Причината е смесването на потоците в градския транспорт. Влизането на студентите в картинката я докара до тук. Проблема е, че МО не взе правилните мерки и сефа децата са по мин 26 в стая, с по 2 деца на чин, пътуващи в транспорта някои и по час за да стигнат до училище. За мен разпространението вече е дифузно, но винаги има начин да се справим!

180

Питащ

преди 3 години

Сутринта слушам по ТВ: Лекарски съюз е създал алгоритъм за действие при заболяване от корона вируса...! Та досега не е ли имало такъв? Ще стане година....!!!! Как се е действало? Лежиш! Кашляш! Кихаш! Потиш се.....и чакаш да мине, или среща със св.Петър!

179

Анонимен

преди 3 години

Добре, че грип все още няма, че ще стане мазало.

178

Анонимен

преди 3 години

"Сестрата на Роналдо казала ... " Аз акъл от топкаджия не взимам, камо ли от сестра му.

177

кой

преди 3 години

Който е за връшане от 7-12 клас онлайн и разреждане на малките по 10 деца в стая да даде +, който смята, че е по важно да учат и да заразят всички дава -.

176

Анонимен

преди 3 години

Както е винаги от 2009 година досега, при някаква промяна мутрите не знаят какво да правят. Сега промяната е епидемията, а мутрите освен да крадат друго не могат.

175

Анонимен

преди 3 години

КОРОНАВИРУС НЯМА! ТОВА Е СЕЗОНЕН ГРИП!

174

Елемаг

преди 3 години

223 как смееш да твърдиш при условие,че не разрешават аутопсия на тези,които просто са имали КОвид,но няма как да знаеш от какво точно е причинена смърта?Медиум ли си знахар ли,как знаеш от какво са починали,без аутопсия?

173

Тарикат

преди 3 години

Аз си продадох апартамента в софия за 300 000, защото всички знаем, че след година ще струва 150 000 и си купих къща в с. Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света.. няма римляни само млади хора, детето ходи на детска и има биопазар и вече не ям канцерогените на кауфланд и останалите вериги, които продават отрова,вместо храна.. цените на имотите за 1 година тук скочиха с 80% имотбг ipark.bg ;) и си работя хоум офис.. а вие си се тровете и заразявайте в мръсната софия!

172

Анонимен

преди 3 години

Досега в България 944 човека починаха заради хората, които твърдят, че това е измама и не носят маски.