204

ковидиот

преди 3 години

Ние победихме! Сега всички ще ни затворят! Ура олита!

203

До Анонимен

преди 3 години

Когато бяха 9% трябваше да вземете мерки за начало с училищата и университетите, но вие не!========Не знам кои са "но вие не" - но ако визираш правителството и НОЩ, си прав. Те трябва да вземат решение какви мерки са нужни както и да осигурят тяхното прилагане. Това им е тяхната работа - не сме ги сложили там само да цоцат кинти.

202

Споко

преди 3 години

Легла има. В арена Армеец още не са ги махнали, в инфекциозна също има места, но опитайте се да влезнете във ВМА например, нямате шанс, там ги пазят за техни хора и управляващите.

201

Анонимен

преди 3 години

Работата отива на затваряне в цяла европа

200

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов каза че няма вирус и да не ходите с маски.

199

Анонимен

преди 3 години

Вчера в метрото едвам се дишаше, като се прибирах от работа. С маска или без май е безмислено, като сме г***30 до г***30В другите държави където има метро пуснаха и дублиращи наземни линии имено с цел да има все пак някаква дистанция а нашите общински съветници и кметове, които заседават онлайн или ползват само служебни автомобили за придвижване премахват линии

198

проф. Ан

преди 3 години

Айдее, малко да се обезлюди, че да падат цените!

197

кунчев

преди 3 години

малко са. меки мерки колкото се може по-късно.

196

сокол

преди 3 години

Ако така бяха се борили с наркомания...Отдавна да я няма.Но- там са много,много пари.Тук е същото- много пари от нищото..И проблеми на малкия човек.Кога ще напишат нещо тия,видели с очите си пострадалия яко от това малко вирусче? Не говоря за артисти,президенти и др.Те са весели и бодри дори след срещата с враг 1.Постановки.

195

Анонимен

преди 3 години

Странна работа. Всички общински съветници в София заседават онлайн и взимат по няколко хиляди месечно, но набутаха децата да ходят на училище с нередовен градски транспорт в оиковите часове.

194

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234Първо трябва да изготинм антихристите от щаба

193

Някой

преди 3 години

че има вирОс има, но хайде спрете да ни се подигравате все едно не сме ходили в час по математика... Ако има в момента 8000+ болни и ги разпределим спрямо заболелите всеки ден, ще се окаже, че има хора, които са болни от 4 месеца... От каквото и да боледуваш 4 месеца, вероятно вече ще си в друга статисктика...

192

Анонимен

преди 3 години

Почна се утре заразените на ден ще са над 1000 а починалите над 100 за ден.Бог да ни е на помощ!!

191

Анонимен

преди 3 години

Когато бяха 9% трябваше да вземете мерки за начало с училищата и университетите, но вие не! Е, сега ще станем червени на картата на ЕС и да видя как ще ви върви бизнеса. А като стане яко натръшване да видим кой ще пълни заведенията на Лоренцо Ламас.

190

Анонимен

преди 3 години

До До ХммНищо няма да затворят. Бойко няма да им позволи.

189

Xmm

преди 3 години

Аз бавноразвиващ ли съм.....само?

188

17432

преди 3 години

TOВА Е ЕДИН ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ! АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ НАЙ - ГОЛЕМИЯ ДЕБЕЛОСЕРЕЦ В ПОЛИТИКАТА.

187

До Хмм

преди 3 години

Дали ще затворят пак магазини и ресторанти? Дали ще им апак безработни? Избори идват, а и без това управляващите не се ползват с особена популярност.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 233В момента има свободни легла.Важното е да не влизат положителни в болница на които им няма нищо.Тази практика трябва да се избягва.Ако иска да влезе положител безсимпотмен в болница да се измисли да си плати.

185

Хмм

преди 3 години

Просто ще затворят пак магазините. Ще е задължително с маски даже и навън в парка. А старите мерки ще се следят по стриктно. Но да не се оплакват ресторантьорчетата, и там не се спазва никаква дисциплина. Ще има много хора без работа тази зима заради неспазване на мерките