119

А бе

преди 3 години

Мугабе почина, Мадуро изнемогва..Остана само нашия чехъл да разсмива света.Ама откъде света ще знае за него, за цял мандат не можа да направи половин посещение някъде в чужбина.А...всъщност беше в Трявна и Карнобат,това си беше направо международно гости!

118

Анонимен

преди 3 години

С това постоянно плюене, не знам кой е по провален.

117

Анонимен

преди 3 години

Гнус ме е от тоя!

116

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"...и превъзславяш дзинпин.."Тъкмо ще станете двама щото и ти го превъзнасяш (но само когато трябва да си завъртиш за*ника в тая посока, де).

115

Анонимен

преди 3 години

Кат почнете да ги можете едни такива че последните 30 години нямало читаво управление и го казват хора дето не са били родени преди 20 години- айде сега:)))))))))))))))))))

114

ВинетУ

преди 3 години

Радко, земи съ скрий, беы Фърчило!Че и ти съ превърна в "мек инструмент" у чужди ръце, като предшественикъ ти Пантофчу!Абе..., не ни върви на президенти и туй-то!

113

Анонимен

преди 3 години

Да бе провалено управление - тез неща да ги разправа на първолаците:)))))))))))))))))))))Хал хабер си няма за какво иде реч, само съска и си иска да си направи своя република, където да е президент, цар, патриарх и шеф на Централната банка:))))))))))))))). Айде стига с тоя глупости. Даже и не е предизборен ПР.

112

Анонимен

преди 3 години

Христо Христов освен клавиетурен герой се представя и като доктор - дава Лексотани наляво и надясно!

111

Христо Христов

преди 3 години

До ЕЛИ/96защото казва истината?ПП. и защо крещиш? вземи нещо за успокоение....

110

Анонимен

преди 3 години

Няма ли поне един читав съветник да го отвори какви са задълженията му?

109

Зад приказките на РР

преди 3 години

се крият две цели:1.Изнудване на правителството за подаване на оставка иузурпиране на властта от Радев(ясно му е,че няма да може да се сдобие с неяпо законен начин).2.Атакуване на прокуратурата,за да се защити от съдебнопреследване след мандата си,като категоризира едно такова като политическимотивирано,а не предизвикано от неговите незаконни и корупционни действияпреди и по време на мандата.Както винаги,той е злобен и клеветящ по медиите,с което прикрива липсата на факти и доказателства.

108

Г. от с....

преди 3 години

Ние пък на този му нямаме доверие. Недай , Боже да дойде на власт. Ще заприличаме на Белорусия, Армения, Венецуела.

107

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е подострил молива като на главен зидар.

106

Христо Христов

преди 3 години

ех, забравих станишката, защото той е образцов евродепутат и затова е шеф на парламентарна група.нещо да коментираш?клатят се опорките брюкселски, клатят....

105

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/107Да, европейските депутати - това са: джамбазки, йончева, кънев и сашко дебелото. И другите са същите.Май скоро скоро ще се срутят опорките и щр ти клъцнаъ надницата, та ще почнеш да плюеш по бацето и превъзславяш дзинпин...

104

Христо Христов

преди 3 години

e па прав е радев. Кое не е така?Даже е много мек.

103

аса

преди 3 години

До Анонименмного си *** комунисте

102

Ало,Бтв

преди 3 години

Всеки ден,всеки час, вашия Бтв Комеди губи в съревнованието с човека, който взема най-голямата държавна заплата!С оглед ситуацията, авиатора ще е новата ви звезда,стига да му платите по скалата на Грипен Вземете се в ръце, че бакшишите вече поемат към джоба на когото се полага,на новия Келнер :-)

101

rotfront

преди 3 години

"Световна революция", пак, като в Германия при възхода на национал-Социализма: Организирани банди по улиците нападат хора, мутренските медии тероризират другомислещите, реГиСтрират IP адреса на всеки коментар и Го блокират коГато е против Опорките им.

100

Радев Предател

преди 3 години

Фигурантът Радев пак не чел - за никакво провалено правителство не се говори в декларацията ами за Джендризъм, македонско малцинство и ромско население . Радев е Предател на българските интереси, щом одобрява тази антибългарска декларация !