69

Анонимен

преди 4 години

И аз да взема едни 2000 лв. рекламни, тотално ще си променя отношението към коронката.

68

до 77

преди 4 години

сори ама това не ебола, след 24 часа живи вируси няма в организма на починалия, аз пък това знам от патолог

67

Анонимен

преди 4 години

Който не вярва в пандемията - да се свърже с Детелин Кънчев от Пловдив.Той през лятото се подиграваше на вируса - вдъхновен от Радев.Пускаше ежедневно в профила си във ФБ измишльотини за вируса и как нямало такова животно.Да.. ама не! По ирония на съдбата Детелин беше повален от вируса благодарение на неверието си.Питайте го как е преборил заразата и какво е усещал от тръбите в гърлото си! Човека е жив и здрав сега, но тотално променен.Явно всеки, който не вярва скоро ще си затвори плювални.ка.

66

Явор

преди 4 години

Господин Балтов да се грижи за Пирогов като нейн директор и за хора с проблеми със ставите, той е ортопед. Мутафчийски започна отново да си гледа Военномедицинска академия, коремната хирургия и обучението на военни лекари и не се занимава със сикаджията, който за пари е готов на какво ли не.

65

Анонимен

преди 4 години

за това Боце не подава оставка, чака сигнала за затварянето, щото едни нови може и да не се съгласят толкова лесно

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Не е забраненена, а опасна. Знам го от приятел патолог.

63

Как така

преди 4 години

Започва се отново! Този път ще ядем каталяшката. Парав се оказа само Мънгъра докото не го минем всички няма отърване. За 6 месеца у нас 10-15% имат анти тела. С тая скорост 3г. Не ни мърдат. Да ни е честито!

62

Явор

преди 4 години

Няма никакъв пик. Тези данни са абсолютно фалшиви. Балтов как не го е срам да участва в кражбите, финансовите злоупотреби на правителството и НОЩ. Няма 290 новозаразени, това е измама. Обещават му на Бойко евросредства, както му обещаваха през април, през юни и затова увеличават случаите умишлено. Ние сме виновни, защото не проявяваме интерес към реалната статистика. Някой трябва да притисне лекарите да кажат истината.

61

Лойко Борисов

преди 4 години

На *** човек само вирус се набива в главата. И там се върти с 200. Аз съм *** и вие сте прости и затова ви плашим с вируси.

60

Анонимен

преди 4 години

Тук е безнадеждно. Светът май върви към масово самоубийство. Антрополозите са описало подобни явления. Същото е описано и при някои нискомозъчни животински видове.България е в челните редици. Навсякъде умирали хора от какво ли не. Ами естествено. Ама зад всяка смърт си има причина. Как били доказваали Ковид. ПСР тестове бе, умници. Токлова трудно ли е да ви загреят реотаните.

59

Анонимен

преди 4 години

ае стига с измисления грип !!

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65То верно, че бая заплатаджии в родното здравеопазване изпукаха, май от преяджане и къркане....Дебелаци, пият, пушат, не спортуват.Голяма част от тях най- позорно напуснаха, хвана ги шубе.Заплахите не работят, не го ли разбра?! Тия номера вече не вървят.

57

УМЕН

преди 4 години

Коронавирусът и пандемията са едни обикновени, плоски ционистки лъжи и талбудокабалистки конспирацийки. Но ние умните ги разгадаваме още в зародиш, ефективно ги преодоляваме и си ги слагаме на онази работа. Ще ме ваксинират през крив макарон. Лукашенко се опъна на Синедриона и веднага взеха да му се случват майдани, протести, санкции и всякакъв друг вид тормоз.

56

Анонимен

преди 4 години

До до 51"Умира се от Ковид-не с Ковид."И как го установяват, като никой не изследва труповете на починалите?!Гледат, люпят семки, зяпат тавана, правят си топчета от носа и накрая казват "Ковид, няма какво друго да е".ОКОНЧАТЕЛНАТА диагноза в цялата история на медицината се е поставяла чрез патолого-анатомична аутопсия, която при Ковид е забранена, незнайно защо.

55

Анонимен

преди 4 години

До всички Бг.***!!!Когато се тръшне някой от близките ви хора - пак ли ще продължавата да разпространявате простотията си?АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ!НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА СЕ ЗАРАЗИТЕ!НО ВИЕ НЯМА ДА НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЩО. ПРОДЪНИХА ВИ МОЗЪЦИТЕ ЗАЩОТО ПЛАНА НА РАДЕВ БЕШЕ ДА СЕ ПРОВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО С МЕРКИТЕ И ДА ОБВИНИТЕ БОРИСОВ, ЧЕ НЕ СЕ СПРАВЯ С ПАНДЕМИЯТА.ИДЕТЕ ДА МИЕТЕ КОРИДОРИТЕ НА КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА И ТОГАВА ЕЛАТЕ ДА ПИШИТЕ ТУК! НЕЩАСТНИЦИ!НЯМА МЕДИЦИ ДА ОСТАНАТ ЗДРАВИ ЗАРАДИ ВАС!

54

111

преди 4 години

Този гербаджийски мишок пак се появи...

53

Долен лъжец е тоз

преди 4 години

"Проф. Балтов: Отново отиваме към пик, заразените ще се увеличават"Отиваш на пик ти, на Мачу Пичку-то си отиваш, Балтов. И да не се връщаш оттам.

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Стотици хиляди хора си умират ежедневно от какво ли не и без Ковид-19.Второ и най- важно - как се поставя диагноза на починал, на който не е направена аутопсия?! Според науката - никак. Тъй, че само това е сериозен повод хората да се съмняват и са прави.Отделно много глупости се изписаха по мисирко-медиите."89 годишна стана жертва на Ковид""Мъж с черепно-мозъчна травма загина от Ковид".....

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Вирус има,никой не го отрича,просто нещата около него отдавна загубиха медицинската логика,което покзва,че има нещо гнило в цялата работа.

50

до 51

преди 4 години

Който иска да вярва! Аз ви споделих нещо, което вълнува нашето семейство.Защото вуйчо ни е скъп и ние се тревожим за него и семейството му.Връщал се е в Блъгария само 4 пъти за 21г.Съседи от селото на снахата починаха.Други познати на вуйчо също бяха по болниците.Има и българи във Валенсия, които трудно се справиха с вируса.Но вие като не вярвате-си е за ваша сметка.Колега на вуйчо погреба родители си, а на бабата са ампутирали пръстите на краката от усложненията.Умира се от Ковид-не с Ковид.