73

Анонимен

преди 3 години

Истината за прехода е БКП се разцепи Лилов създаде Бсп Луканов и Любен Гоцев създадоха СДС и мутрите продължава историята и при НДСВ и сега Герб продължение на мутренските партий но явно и те се изчерпаха сега очаквайте овцете да бъдат излъгани с друга нова мутренска партия

72

Анонимен

преди 3 години

Заема от 5 милиарда е БЛЕСТЯЩА ОПЕРАЦИЯ...Щом в бюджета има излишък, значи няма никакъв проблем за връщане на заема. Който не е съгласен даДухаСупата.

71

Анонимен

преди 3 години

Колко жалък човек трябва да си да подкрепяш най-мутренската управляваща партия в ЦЯЛА ЕВРОПА и да се имаш за десен и антикомунист при положение, че вожда ти е комунист, членувал в БКП, пазил и носил кафето на Живков, който го е издигнал заедно с аверчетата му от СИК с бухалките. За бой сте, як бой. Търпението ни се изчерпва.

70

Ррр

преди 3 години

Чия песен е изпята се вижда на избори наркоманче.

69

Сладолед за вас

преди 3 години

Протест на нискообразованите и ниските духом.

68

Случаен минувач

преди 3 години

То да са само домати и яйца... Ами като изсипаха 300 килограма риба?!? А?

67

Василев

преди 3 години

Хората ни приеха в клуба на богатите и развити страни, които експлоатират ресурсите и пазарите на целия свят, а ние станахме като кърлежите и засмукахме от гръдта на ЕС и с манаталитет от развития социализъм пак чакаме на подаяние!При комунизма паразитирахме от СССР , а сега при демокрацията от ЕС!Кажете ми едно нещо като българска стока и продукт създадено от комунизма или сега, на което да кабеш, че е символ на високо качество и марка бранд!Вие сте валат селяни прости!Агент Патси Шмидт!ЦРУ

66

ха така

преди 3 години

На българите им писна от кражби и мафия....това е толкова просто....

65

Анонимен

преди 3 години

разбрахме, че пенсиите били ниски.Само не разбрахме какви пенсии обещават другарката корнелия, другарят радев, мая Влюбената, костя копейкин, Спондж боб и Славчо чалгата.

64

До 71

преди 3 години

Понеже си бавно загряващ/както всички от ГЕРБ/затова още не можеш да схванеш,че вашата песен вече е изпята.

63

До 67

преди 3 години

Колкото и да дойдат,вие вече сте в канала.Народа не може да ви диша.Отвратихме се от вашите далавери,кражби,лъжи и празни обещания.Взехте още 5 милиарда дълг за да попълните чекмеджетата и да замажете очите на мат'ряла.А кой ще ги връща не ви интересува.

62

БАВНО ЗАГРЯВАЩ

преди 3 години

НЕ РАЗБРАХ ТОВА "МУТРИ ВЪН!",ЧЕ НАЛИ СТЕ СИ ОТ ВЪН?

61

Анонимен

преди 3 години

Каква демокрация в България? Вие на бойковата тирания демокрация ли й казвате? Мафиотската тирания е точно противоположното на демокрацията. При мафиотската тирания едно крадливо малцинство краде цялото мнозинство.

60

Анонимен

преди 3 години

До 65За милионерите - питай Луканов и БСП.За ниските пенсии питай Жан Виденов и БСП.

59

Светозар

преди 3 години

Другари червени ***, знам, че ви се плаща, ама разберете, че вашата няма да стане. Вас ви видяхме и то неведнъж - Луканов, Виденов, Станишев. Стига ви толкова. Киро Добрев, Корнелия Импексова и Румен Гечев не са алтернатива. Вашето време свърши.

58

Анонимен

преди 3 години

Това ми напомня за един измамник лъже тоя лъже оня и измамените се увеличават но заедно не предприемат действия срещу него и той продължава да си *** точно това са и протестите народа е мамен лъган и го грабят всеки ден *** всичко мълчи и чака някой да ги управи е няма кой да, ви управи ако като гърците не затворите държавата със стачки

57

Анонимен

преди 3 години

До 67Знаем. Знаем.При бай тошо ти ставаше, пък откакто дойде капитализма вече си импотентен.

56

До 59

преди 3 години

Недей да лъжеш.При бай Тошо нямахме дългове,а сега имаме 30 милиарда,които и внуците ни ще плащат.При бай Тошо плащах 10 лв.на месец ток и 20 лв.парно,със 180 лв.заплата си построих къща,а сега с 2000 едвам връзвам двата края.Не мога и да си помисля за пенсионерите с 250-300 лв.пенсии как живеят.А работещите бедни с 650 лв.заплати?За сметка на това шайкаджиите станаха милионери и милиардери.Затова-вън и затвор!

55

anti bkp-gerb

преди 3 години

Ocтавка и cъд за БКП-ГЕРБ, единcтвеният изход от корупционното блато.

54

Ф.С.В.

преди 3 години

дядо ми умря по времето на ГЕРБ! Просто когато се пенсионира 80те години с 140 лв песния -беше добре -но с времето в "актуализациите " му изядоха песнията защото животът поскъпна в пъти! Просто така е изчислено че не трябва да живееш много !!