46

-

преди 4 години

И с тоя вмирисан политически труп България загуби 10 години.Седнал акъл да дава вместо да потъне в дън земя от срам и вина.И заради такива като него банкянския стана възможен и пропиля 10 години и затри държавата. На Радев може само да му миришете ботинките и Пръвънов и Плювналиев

45

ЩЕ МУ СЕ НА ГОЦЕ!

преди 4 години

Българската държава никога няма да бъде разрушена, каквото и да се случва в нея, защото е въпрос на близко време разрушаването на феодалните примитивни диктаторски режими на Китай. Русия и Иран, когато след космическата война примитивите ще изчезнат в небитието, а Евро-Атлантическа България ще процъфтява във вековете.

44

Анонимен

преди 4 години

ТояПодлизурко вече го бях забравил ,но ето ,че и той изпълзя от дyпката си.

43

Totenkopf

преди 4 години

Агент гоцеееее

42

Анонимен

преди 4 години

"Първанов припомни, че за 2 мандата като президент няма нито едно служебно правителство. Бившият президент определи Тройната коалиция като относително успешна, на фона на коалициите, които я последваха." .........Абсолютно вярно,мисля абсолютно същото и това е най-правилното за България!И между другото по-достоен президент от Първанов,не сме имали в най-новата си история,а най-спокойно и добро управление за България беше тройната коалиция.

41

Анонимен

преди 4 години

РР е пътник. И Първанов го насоси. А Първанов е 100 нива над него. Да не кажа че е обидно за се сравняват.

40

Гошо...Тъпото

преди 4 години

С мутри диалог не се води,мутрата си остава...мутра даже и като...премиер.Първанов се е...объркал;времето на мутрите отдавна свърши.Всяко упражняване на мутренската власт е вредно за държавата и българите.

39

Калеко Алеко

преди 4 години

Даже и другаря Първанов е проумял, че Радев е товарищ летял цял живот на руски МИГ, който се опитва да бомбардира българската държавност с руското си оборудване и муниции ... !!!

38

3,500,000!?

преди 4 години

До Ф.С.В.Електората се брои на изборите,не по форумите!Айде стига с тия мокри сънища!

37

До Козлодуй

преди 4 години

А сега де, защо си толкова *** и елементарен ?!!?

36

БЪЛГАРКА

преди 4 години

И ТОЗИ КАТО ПЛЕВНЬО САМО СЕ ПРАВЕШЕ НА "ПРЕЗИДЕНТ", ЗА ДА ГУШКА ХИЛЯДАРКИТЕ И НИЩО ДРУГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАШЕ !!! СЕГА ПОНЕ ДА ЗАМЪЛЧИ, КАТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА КАЖЕ ПРОДАЖНАТА МУ ДУШИЦА !!!

35

Анонимен

преди 4 години

Скоро войната Радев -Борисов ще приключи.Просто едната страна няма да я има.Така,че по-спокойно Първанов,не се коси много.

34

Ф.С.В.

преди 4 години

Първанов е олигарх милиардер (Дянков го каза ) и като всеки ОЛИГАРХ ИСКА СИГУРНОСТ- ДЪРЖАВАТА КАТО СЕ ТРЕСЕ -БОГАТИТЕ НЕ МОГАТ ДА СПЯТ СПОКОЙНО -А БЕДНИТЕ ПО ПРИНЦИП НЕ СПЯТ- ТЕ СА НА РАБОТА НОЩНИ СМЕНИ!

33

Анонимен

преди 4 години

Първанов ти си го избра,и ти ни го натресе с Доган тоя!

32

Ф.С.В.

преди 4 години

ГЕРБ толкова се бяха самозабравили че изгубиха всякаква реалност за хорското мнение-Мислеха си че като Нападат Президента всеки ден било с Прокуратура Било по Медии -че хората им се радват! Жестоко излъгани останаха ! И Понеже са некъдърни няколко месеца плюха по Президента и на всички хора им стана ясно че Президента Радев няма нищо общо с Мафията! Сега вече Радев има 3,5 мил българи ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ! ГЕРБ САМИ СИ ГО НАПРАВИХА АВТОГОЛА! НО ГЛУПОС-ТА НА НИКОЙ НЕ ПРОЩАВА! СЕГА ХУНТАТА ВИЕ ЖАЛНО!

31

До 24

преди 4 години

Отивай при Руменчо-шапкарчето и взаимно се успокоявайте !!!

30

Тонката

преди 4 години

Абе с общи усилия и тук в София се справихме с тези прииждащи катунари:):):):)Всичко вече е свободно за нормално трудещите се хора:):):)Тези от палатките на Орлов Мост се скриха по парковете:):):)

29

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОРИСОВ е мутра престъпник

28

Тонката

преди 4 години

И катуни вече няма:):):)200лв акт за палатка:):):)

27

Диана

преди 4 години

Именно защото Първанов предпочита да слага проблемите под килима днес се изправяме пред толкова сериозен проблем с БСП... Проблемите трябва да се решават, не да се отминават и заглаждат. БСП е толкова агресивна сега не от миролюбиви желания или желания за разбирателство, а защото властта е цел 1 и както виждате е готова да прегризе гърлото на всеки, застанал на пътя й. Тези хора трябва да застанат на мястото си - вън от политиката! И всеки истински политик ще се съгласи, че това е базов проблем!