134

Анонимен

преди 3 години

Смешни сте! Бил много силен Ердоган. Имал много самолети и бомби. Другите нямат като че ли. И ще върти на малкия си пръст САЩ и Русия и те ще стоят отстрани послушно, няма да се намесят и Атина ще стане турски град, а Акропола ще го превърнат в Джамия.Много ви е наплашила турската пропаганда. Да припомням ли в Балканската война как счупихме кратуните на чаалмите!? Мммм?

133

аз-ът

преди 3 години

Колко си умен и красив само!---Мерси.Естествено, че не е задължително на всеки мнението да съвпада с моето, аз нямам претенции към вас в тази посока. Това, което казвам, е че от всички коментиращи темата, без знчение мнението им , Вие сте единствения който иска да си забожда пера в з*дника. Вярвайки, че ще допринесе за световния мир по този начин.

132

Еврокомисар

преди 3 години

Ако Турция рискува война с Гърция, това ще доведе до икономическа блокада от Европа, срив на турската икономика и падането на Ердоган.

131

до 150

преди 3 години

колко па да е силна...още не могат да се оправят с кюрдите-овчари, какво пък остава за бунтовниците по сирийската граница. Пробваха някакви мизерии и ги направиха за смях. За Израел да не говорим. Редовно си правят мисии под носа им, че даже и на абордаж им взимат гемиите. Турция е колос на глинени крака, да не говорим, че по-образованите турци изобщо не подкрепят оня откачалник.

130

Анонимен

преди 3 години

Проблема е там че Беломорска Тракия е заселена с погърчени българи. Не всички ,но намират се. Аз лично за момента повече не харесвам гърците. Като ги гледаш ще речеш - *** като хора. Обаче са ни причинили страшни вреди. Историята все замазва истината за гърците. Надявам се да скочат на турците и ония да ги размажат. Проблем е че Беломорска тракия е българска земя. Гърците са изгонили българското население. А че са православни няма значение. Турците да им напукат кратуните.

129

Анонимен

преди 3 години

А какво ще загуби Турция, ако продължава да перчи ще видим.

128

XaXa

преди 3 години

Гърция е закъсала. Няма кой да им помогне.***************************************Такива са приятелите на Гърция, да ги изреждам ли... И Бг има същите приятели... Та си правете изводите преди да се зъбите да не скимтите тук заради български земи.

127

Sichtpunkt

преди 3 години

Второ ..за съжаление Турция е много силна държава.Вие ама верно сте последна инстанция! Колко си умен и красив само! Всеки има мнение и не е задължително то да съвпада с Вашето!

126

аз-ът

преди 3 години

Няма кой да остави феесовете да превземат Гърция, споко.---рече Бай *** клечейки до чушкопека и смучейки парцуцата. То и византийските импрератори така са си мислели за Константинопол.. АНАЛизаторче.

125

sss

преди 3 години

То пък остава и турски военен да каже, че Гърция има предимство. За какво изобщо цитирате такива г а лфони, не знам

124

аз-ът

преди 3 години

Нямаш никаква полза от това да се води война до границата ти.А специално за Турция.Колкото и да отслабне,не можем да се мерим с тях.Нито по територия,нито по население,също и по икономика.---напротив от икономическа гл. точка ИМАШ огромна полза съседите да са във война. България спечели ОГРОМНИ пари ор югоембргото. Няма как да се мерим с Турция, разбира се че е така , но едни отслабени Турция и Гърция са за редпочитане от силни Турция и Гърция. Ганьвоците големи пацифисти сте бе...

123

Анонимен

преди 3 години

Няма кой да остави феесовете да превземат Гърция, споко. Гори ли в двора на комшията и твоя ще пламне. Италия, Франция, Германия, особено Австрия, която е член на ЕС. Ами яли са дървото при Виена феесовете. Австрия не е в НАТО, но веднага ще разлае кучетата. На Макрон му е писнало от фанатици. На Америка й писна Ердоган да ги прави на маймуни. Не просто ще се намесят, това е идеална възможност да го нашамарят. Само го чакат тоя анадолски креетен да направи първия ход и да му светят маслото.

122

Хабер тв

преди 3 години

Цялата Турция е изконна гръцка земя и пак ке биде предадоха турските медии и лица свързани с тях...Поискайте прошка и ке ви бъде дадена...

121

аз-ът

преди 3 години

ЕС може и да не е отбранителен съюз, но е политически в основата на НАТО. Турция е единствената мюсюлманска страна член на НАТО. Как го виждаш турците да превземат Александруполис и Кавала например? Или Тасос да стане турски остров! :) Смях в залата. Веднага идва чичо Сам и обесва Ердоганя в центъра на Константинопол.--много американски филми гледаш. Първо, като брой население - 80% от населението в НАТО не Европейско въобще, камо ли ЕС. Второ ..за съжаление Турция е много силна държава.

120

59

преди 3 години

До аз-ътНямаш никаква полза от това да се води война до границата ти.А специално за Турция.Колкото и да отслабне,не можем да се мерим с тях.Нито по територия,нито по население,също и по икономика.

119

Анонимен

преди 3 години

В днешния свят,нещата не зависят само от силата а и от провидението.Дори и да си силен,регионален играч,политическите и икономическите решения в Светът,все пак се вземат на масата на преговорите от световните играчи.Всяко клинче е от преговори,може да доведе и до военен конфликт.Затова след ВСВ бе създадена и световната ООН,която замени Обществото на Народите преди ПСВ.На къде ще,"избие", конфликта между две съседни как страни ще зависи и от световните играчи,а не само от регионалните сили.

118

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо ЕС никога не е бил отбранителен съюз, няма собствени войски и държавите членки нямат ангажимен да се подпомогат при напададение. -----------ЕС може и да не е отбранителен съюз, но е политически в основата на НАТО. Турция е единствената мюсюлманска страна член на НАТО. Как го виждаш турците да превземат Александруполис и Кавала например? Или Тасос да стане турски остров! :) Смях в залата. Веднага идва чичо Сам и обесва Ердоганя в центъра на Константинопол.

117

аз-ът

преди 3 години

Животът е кратък има ли смисъл да го пропиляваме в разни войни!Да му се наслаждаваме, да се радваме на малките неща, да го живеем истински и пълноценно!Ако трябва и перо в rъzа си ще забуча само да няма войни!!---пумпал, като те чета ... ти ти си запучваш пера отзад и без войни да има. По какъв начин ан*лните ти манипулации ще допринесат за световния мир?

116

XaXa

преди 3 години

Агресия срещу Гърция е агресия срещи целия ЕС.******************************************ЕС е икономическа структура, има там некакъв парламент който може да се пеняви от време на време и това е... Думи много ама не чакай некакви действия от ЕС.

115

Sichtpunkt

преди 3 години

Животът е кратък има ли смисъл да го пропиляваме в разни войни!Да му се наслаждаваме, да се радваме на малките неща, да го живеем истински и пълноценно!Ако трябва и перо в rъzа си ще забуча само да няма войни!!