40

Василев

преди 3 години

Малко се съмнявам, че ако имаше машнно гласуване Радеве щеше да стнае президент,защото ГЕРБ му подариха гласове от онези , които ги няма в списъците!!!Радев да каже как мисли, че ще стигнем европейските страни, ако не работим качествено и ефективно!!!???Агент Кайл Родъръм!ЦРУ!!!

39

самосезирайте се

преди 3 години

А ковчезите пред министерски сдъвет и президентствота са верни от известни лица.

38

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ използва приому като от мафиотските филми.После някой пак да каже че не са мутри

37

Анонимен

преди 3 години

Ще му накривят кривака на Радев, ако направят това с Борисов оня ще ореве орталъка, к3л3ш.

36

Анонимен

преди 3 години

Радев трябва да върне и дрона придобит с пари от данъкоплатците!Топ агент, Върджил Мисиджан! FBI

35

1

преди 3 години

До Василев,може,но след барселонската къща,и чекмеджетата,като се изпразнят.

34

До емигрант

преди 3 години

Спокойно, знаем я тая "новина" за бог Тиква. Цяла сутрин съм се кланял на портрета му в хола от радост и уважение.

33

Анонимен

преди 3 години

До КойчоШайката изпадна в амок, истерия и страх че след като паднат от власт и ако има истинска прокуратура и съд ще напълнят затворите.

32

каквото повикало

преди 3 години

3ащо Румен Радев продължава с яростната конфронтация, истеричните брифинги и лавината от обвинения към всички останали??? Явно да отклони вниманието от себе си и поредицата от афери в собствения си екип. За да ни подтикне да спрем да питаме какво всъщност работи той самият, как изпълнява ролята си на държавен глава, за какво получава петцифрената си заплата. Откакто Гешев му разрови блатото на Дондуков 2 , съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат.

31

Анонимен

преди 3 години

Две баби разговарят.Бойко вече не краде и не лъже-казва едната.Боже,кога е починал-се притеснява другата.

30

Койчо

преди 3 години

Какво може да се очаква от простите герберасти.Кой им е вожда че да измислят нещо умно

29

Разлика

преди 3 години

Не бесят Президенството,а Фигуранта!А за онези бесилки нищо не казвате!Значи едни ще ги бесим,други ще вдигат юмруци,не става,каквото повикало,такова се обадило!

28

Чебурашка

преди 3 години

До ТатунчуА какво ще стане с адвокатката Полина Велчева, защитник на Георги Георгиев, който нападна майката с двете деца, която публикува некролог на Борисов? Какво ще стане с майките от "Системата ни убива", които сложиха черни чували за трупове пред дома на премиера в Банкя. Какво ще стане с Отровното трио и тълпата, която издигане бесилки, разнасяше ковчег и палеше свещи? Какво ще каже Всевишния бабикянче?

27

Анонимен

преди 3 години

Щом има смелостта да казва в очите на крадците, че крадат, така му се пада! В нашата мила родина е нормално да си прегънал гръб пред силните и да им се мазниш. Да се благодари, че не са го пребили с бухалки.

26

Анонимен

преди 3 години

Теория на счупените прозорци - накратко: Когато обществото пропуска и не обръща внимание на малките нарушения като изхвърляне на ***, ван.дализъм, пиене и др. - провокира други хора към извършване на подобни или по - сериозни нарушения. Психологическия механизъм се илюстрира по следния начин: "Ако за другите може, защо не и за мен" Така, че хора - опомнете се! Тези пърформанси с ков.чези, свещи, некролози, призиви за смър.т и други пошлости - няма да доведат доникъде. Ще се влошават нещата.

25

Василев

преди 3 години

Радев и любовницата му трябва да върнат незаконно придобития имот-апартамент от държавния сграден фонд на армията, защото е незаконно и неморално това гнусно деяние, а се имат за пример на младите българи!По делата ще ги познаете кой какъв е!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Смирените граждани сме възмутени!Бой се от Бога.Почитай Царя.Не забравяйте, ей!

23

made in Позитано

преди 3 години

Протеста закономерно започна съвсем да увяхва и на другарЕте им трябва някоя скалъпена "провокация ", та хората малко да им обърнат внимание. Сега пак ще оврещат медиите и форумите. Номера от селски вечеринки с вкус на КГБ и Решетников .....

22

Sichtpunkt

преди 3 години

Фигуранта не е нито мой президент, нито човек достоен за уважение! Никой нищо не е поругал, а има престъпление срещу личността!И искам да поясня за невежата социалистка, че Радев не е като всички нас! Той е много по-малък от всеки българин, но с имунитет. Това не би трябвало да му дава право да нарушава законите и конституцията, но уви!

21

emigrant

преди 3 години

До вчера се чудех що за медия е ДНЕС.БГ, Вече съм на ясно!Много е важно да информираш за некролози на някаква политическа ***,мъртва политически още от първият си ден след съскането и заканите му към Народното събрание!В същия момент Борисов подписа вчера историческо споразуение с Гърция за придобиване на собственост върху терминал за втечнен газ.Ни вопъл,ни стон тук и във всички несвободни медии!!Да е ясно на всички,че ако сме на 120място то е заради КГБ зависимости върху собствениците им!!