760

Анонимен

преди 4 години

Правова държава не се постига с къща в Барселона и *** вътре, с цензура над медиите, със сервилничене пред чуждестранни лидери, с просташко държание към българските министри и т.н. А и Б.Б. е размахвал юмрук и удрял с юмрук! Цяла България е възмутена от него и подчинения му Гешев, а те - все едно ги хвалят! Засрамете се ( ако знаете какво е това) и се махайте!

759

НАРОДЪТ

преди 4 години

НЯМА ДА СВАЛЯМЕ МУТРИ, ЗА ДА ДОЙДАТ РУСКИ МУТРИ. ТОВА ВЕЧЕ ГО ЖИВЯХМЕ. НЕ ЩЕМ!!!!

758

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 4 години

Депутат от Бундестага: Корупцията в България е дълбоко вкоренена в самата система....

757

Курнелия крепи Бойко

преди 4 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

756

НАЙ-

преди 4 години

ГОЛЕМИЯ БАНДИТ В БЪЛГАРИЯ МИ ГОВОРИ ЗА ПРАВОВА ДЪРЖАВАТИКВА НЕ СЪМ ТЕ ИЗБИРАЛ , НЕ СИ МИ ПРЕМИЕР И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ

755

реалст

преди 4 години

Мутро, ако ти развяваш юмрук за да сплашваш, юмрука на президента Радев е символ на ПОБЕДАТА НАД МАФИЯТА, която символизираш ти и партията ти. Оставка, съд, конфискация и затвор !!!

754

Спеца

преди 4 години

Ако Борисов е разбрал това за своите действия, значи е на прав път и скоро ще подаде оставка!

753

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов да ми говори за правова държава.................малко ми идва в повече......................хаха.........................корупцията, мафията и правовата държава са несъвместими!!!

752

Бойко

преди 4 години

Къде ходите цял ден бря п'одлоги(***) мои?Разкатаха ми фамилията тук,вас никакви ви няма!

751

Анонимен

преди 4 години

747Сакън! Ще вземат да погнат Нидялкоооо, пилееее шаренооооо! Сал той остана да реве по 20 пъти на ден за свети Тиквоний Безалтернативни.

750

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен811 Гумен Гадев удари дъното,вече няма да получи и една десета от вота, с който стана президент.

749

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен814 Значш си около 80 годишен,вече те гони деменцията,вземи си хапчетата и не се напрягай много.

748

Анонимен

преди 4 години

До Фалш817 Кой го казва,руски агент,каквито сте всички от бесепето и компания.

747

Анонимен

преди 4 години

До Хаха818 Ти,по-добре разкарай рускините от България,които взеа и последната риза от гърба на българските си съпрузи,панелката,и ги изхвърлиха на улицата.

746

Анонимен

преди 4 години

До BGN822 Дървените,комунистически глави,от друго не разбират,пак е толерантен с вас.

745

Анонимен

преди 4 години

821 Виждам,как ще се нареди,току що,България получи милиарди от Брюксел,ако е така,щеше ли да ги получи ?Свършиха се скапаните ви лъжи.

744

BGN

преди 4 години

Ейй, ти който на всеки два дена ни се караш от националните медии и удряш по бюрото с юмрук, КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ !!!

743

Ддд

преди 4 години

Управлението на ББ ще се нареди до комунизма и фашизма. А вожда да бъде съден за геноцид над българския натод. Такъв страх и терор не е имало у хората никога досега.

742

Анонимен

преди 4 години

Фигуранта е в цугцванг !- Формирал е правителство в сянка- написал е нова Конституция, нов ГЕРБ с Череп и медал "Троянски конник" с Макаров - номинирал е екзекутора на Борисов за Главен Прокурор- раздал е постове на цялата русофилска диаспора- приготвил е денонсиране договора за покупка на F-16- подготвил е Меморандум за напускане на NATO, ЕU, UNO и UNESCO - приготвил е заповед за назначаване на Черепа за посланик в ОАЕ със седалище пристанището на Бобоков в МонровияA Борисов му вика ВНС

741

Анонимен

преди 4 години

Боце ти проверили чернова та на Барни за нова конституция,не че нещо ще вденеш ама поне като вземеш да словоблудстваш да изглеждаш ЕнтЕлЕгЕнтЕн!