25

Кака Корни

преди 3 години

Дрогаре,ше върнем член идно ф конституцията.ткзс във всяко село,град,маала и на марс даже.народен съд за сите инакомислещи след 1989г. И до стената.имаме подкрепа на братските комунистически партии по всичките земни кълбета.както у нас така и по света шИ победим сал *** изберете за началник

24

Анонимен

преди 3 години

Нинова била спечелила президентските избори. Е как бе, той Радев не беше ли независим, подкрепен от БСП??? Излъгахте народа с този ***. Друг път едва ли ще успеете.

23

Анонимен

преди 3 години

Трудна е битката,особено ако начело на партията е точно такъв индивид

22

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям БСП,защото е единствената реална опозиция,подкрепям БСП,защото когато БСП управляваха начело със Станишев и с ДПС,нямаше такъв варварски геноцид и терор над българското население,какъвто се провежда под управлението на ГЕРБ и ЕНП над 10 години! Подкрепям БСП,защото новите партии-патерици и тези които участваха в управлението заедно с ГЕРБ,не предлагат нищо ново,а стария геноцид над населението, докато съвсем унищожат България в алчността и злобата си!

21

Анонимен

преди 3 години

Нинова, като се бори със задкулисието да каже КОЙ ФИНАНСИРА ПРОТЕСТИТЕ

20

Анонимен

преди 3 години

Ти си част от задкулисието биволицо

19

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

ВИКАТ НИЕ НЕ СМЕ- ТЕ СА- АПРИЛ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА БСП ИЗЧЕЗВАТ 130 000 ЛВ- НЯКОЙ ДА ЧУ КАКВО СТАНА С ТЯХ, АЗ НЕ. ГА НЯМАТ ОТ КЪДЕ ДА КРАДАТ СЕ САМООБИРАТ ДА НЕ СА КАПО- ВЪН МАФИЯТА И ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО....ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДЕСА....

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

БСП Е ТУМОР. ЗАКРИВАЙ

17

Анонимен

преди 3 години

Като шеф на БСП си купи хотел на Халкидики, като шеф на държавата ще си купи цял ръкав на Халкидики, тази е брутален крадец.

16

Анонимен

преди 3 години

Извън, вътре задкулисие, добре, че е тя да ни спаси. На кой друг партиен лидер ми напомня, чудя се. Незнайно защо все се асоциира с протестите, ще видим на изборите :)

15

Анонимен

преди 3 години

И с герговщина и без нищо не се е променило.Всички източноевропейски страни излязоха с документ за действията на Ч.армия в източна Европа, само Нинова поиска Захариева да бъде уволнена за това.Още тачат сатрапа пияница Г. Димитров, с чието име са свързани репресиите след 45та година и обявяването на решението на Сталин, че има македонска нация.Истериите им по време на вирусната криза са под всякаква критика.Така, че Нинова не се чуди, че привържениците ви намаляват всеки ден.

14

Кака Корни

преди 3 години

ДрОгаре.Атнеха ни Бузлуджа,ама ас ви доведох с рейсовете да видите жълтите павета.Имаше безплатни кебапи.Е!Малко бяха развалени от жегата,та се наложи да натурим непредвидено преките улички към Ларгото.Кифтетата ги осигури Свинаря,плати ги Васко.Тавариш Решетка...ъъъ тавариш Фигурант ни подкрепи с вдигнат юмрук.Не можел да вдига самальотатъй рече Деса.

13

Анонимен

преди 3 години

Отишла Корни при врачка: "Кажи сега, ще стана ли министър-председател или не?"Врачката я огледала със съжаление от главата до петите, пипнала и челото, погледнала и езика, очните ябълки, измерила и пулса и и казала с въздишка: "Ще станеш, чедо, ще станеш. И Наполеон ще станеш, и Цезар ще станеш, и Александър Македонски..."

12

Анонимен

преди 3 години

Да обясни как обра касата на БСП и си купи хотел на Халкидики.

11

Хахаха

преди 3 години

И тая си води някакви въображаеми битки,какви битки, какво чудо,никой не те иска,нито в БСП, нито извън него

10

Анонимен

преди 3 години

Вън герговщината и станишевщината от БСП.

9

Анонимен

преди 3 години

Хайде първо си оправете партията и тогава ще говорим за държавата.

8

Анонимен

преди 3 години

Нинова е нормален политик, за разлика от Г-н Лъжа фигуранта на мафията Генералъ Боку Затлъстелия!

7

МАФИОТА

преди 3 години

ГУМЕН ГАДЕВ- ВЪН ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО- ВЗЕМЕТЕ СИ И КЛОШАРИТЕ И ОТПАДЪЦИТЕ ОТ ПЛОЩАДИ И КРЪСТОВИЩА- АМАН ВА ДРУГАРЕ....ОФАКАЛИХТЕ СА ВА...

6

Анонимен

преди 3 години

ТАЗИ КУКУНДРЕЛА Е ПЪЛНА ШИЗОФРЕНИЧКА- НЯМА ЛОШО, СЛУЧВА СЕ АМА ДА НИ ПРАВИ И НАС НА КУКУ- О*ЕКАЛИХТЕ СА ВА ДРУГАРЕ....