7

Нали знаете

преди 3 години

Който се смее последен най- добре се смее.Ха-ха-ха.

6

1950

преди 3 години

ДА ИЗМЕТЕМ РУСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЗА ДА НАСТАНЕ МИР!!!А ПРОТЕСТЪРИТЕ ДА ЗАПЛЮЕМ СОЧНО И ДРУЖНО !!!!! АМИН!!!!!!!!

5

Напред!

преди 3 години

Как не Ви е срам?Накарахте Борисов за втори път да чете след Винету. Дори тази негова саможертва не е достатъчна за Вас и продължавате да искате оставката му.Човека се раздава напълно. Дани Кирилов също е готов да се развърти и ще напише думата Конституция.Ето това е силния екип.Браво Бойко! Аз вярвам само на този човек!

4

1950

преди 3 години

ДА ИЗМЕТЕМ РУСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЗА ДА НАСТАНЕ МИР!!!А ПРОТЕСТЪРИТЕ ДА ЗАПЛЮЕМ СОЧНО И ДРУЖНО

3

ЗАЩО ?!?!?!

преди 3 години

Защо през нощта не бяха разчистени трите празни катуна?Днес още преди съмване трябваше да има полиция на тези три места и да не допусне ново опъване на палатки и влачене на бок.л.у.ци и на общинска собственост с цел правене на барикади.Защо така демонстративно се разрешава на една шепа лентяи да разиграват двумилионен град, да променят маршрути на обществения транспорт и да пречат на стотици хиляди хора да се придвижват свободно с личните си автомобили?

2

Ха ха ха

преди 3 години

Нищо няма да ни уплаши....хахахахаха А от един дъжд.....за някой душ доста са се отказали........

1

Тонката

преди 3 години

По БТВ Канна Рачева каза,че снощи на антиправителствения протест в София присъствали около 100 000 човека,че и повече:):):)Така като гледам снимката,май си измисля обаче:):):):)