36

Тракторист

преди 3 години

Заради 100 нарушителя на обществения ред на страдат работещите хора, въздуха в София се замърсява повече, генерират и *** .... СДВР да изрине *** от кръстовищата ....

35

Анонимен

преди 3 години

Ами да! За да не дойдат нови муцуни и евентуално да крадат от народа, дайте да си запазим старите, които проверено и доказано крадат и мамят! Как не се бях сетил?Оставка, смехурани!

34

Тракторист

преди 3 години

В демократичните страни като Франция, Германия, Великобритания и д-р. тези дето блокират кръстовищата такъв бой щяха да ядат от полицията и такива глоби, че до 9 коляно нямаше да помислят от къщи да излязат камо ли да блокират нещо .... Ама организаторите на протестите това целят, за да обвинят Властта в побой и нарушаване на демократичните принципи.

33

Анонимен

преди 3 години

До MakedonТова е напълно нормално. Сорос ни държи 30 години,и унищожава всяка опозиция и лидер,който би се появил. Протестите не успяват защото запада крепи властта.

32

Гост

преди 3 години

Да се махат от Орлов мост! Като толкова са им болни децата Какво правят на улицата, с не са при децата си? Време е да ги изметем от там. Това е терор. Божков и Маджо да си резервират килии с южно изложение.

31

АК-47

преди 3 години

Ако още някой си мисли, че тези лежачи и пиячи не са платени, е най-големия наивник в света. Кой им храни семействата на тези безхаберници, ако имат такива де. Що не се замислят , как ги използват. Само погледнете кой ги надъхва, жална й майка на България от тези стари провалени политически муцуни.

30

Анонимен

преди 3 години

32 Искаш да кажеш, вие не сте видяли и чули, това което сте видяли и чули.Видяхме "победителя" с бирено шкембе и развлечения панталони, как се обяви за премиер.Дори започна да организира държавата под свое управление.Чак и съвети, как да се запишат да учат право и обещания за апетитна постове.Смях.

29

Майките с увреждане.

преди 3 години

Благодариме на протестиращите пред президенството че взеха Мая при тях. Гадовете на моста не я искат. Така пред президенството ще има много черни чували за трупове, ковчези и отрязани свински уши. И снимка на Мая с братя Галеви и Орешарски

28

Ясно

преди 3 години

Наглостта на властта е безкрайна. Само усложняват нещата с глупавото си упорство. Ще си идат, свърши се тяхната.

27

Хе Хе

преди 3 години

Гешев и Цацата като подпукат Маджо и Маджунчета че требе да купуват палатки трета употреба. Нема да останат кинти за друго.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Бранят си кокала, ти какво очакваш :) Точно за Маджо обаче е грешка да го намесват, тъй като той е в свои води при Бокича :))

25

пияница мистик

преди 3 години

Абе, тези майки от "Системата ни убива" кой им гледа болните деца? По цял ден киснат по площадите, изведнъж цял нов микробус им се появи, че и брандиран. Кой е спонсора на тази тяхна организация, защото е очевидно, че има такъв, както и че някой им плаща, за да имат пари за болните си деца без да не работят. Нови палатки, нови бусове, храна и вода без пари. Плащане на ръка на всеки метежник. Това си е чист преврат от хора с пари. Черепът? Маджо? Пеевски? Мустака? Прокопиев?

24

Къде записват за

преди 3 години

импийчмънт на Радев?Колкото и кръстовища да блокират щурмовацитеще се добера,за да дам мнението си.Този анархист трябва да бъде спрян.Обграден от куп жадни като него за власт провалени политици,подкрепяни от престъпници с голям финансов ресурс,те водят БГ към разруха.Това,че щеима срив в икономиката и жизненото равнище заради ковида,ще се върнат иизгонени от запада гурбетчии,които няма да има какво да работят,а ще чакатна помощи,не ги интересува.За тях важно е да се докопат да властта.

23

До деа

преди 3 години

И в Германия ли подпомогнаха гражданите със същото, с което Кратуната помогна на българите в кризата? Комбинация от три пръста с преобладаващ среден?Не може държавата само да прибира от населението, само да изисква, а да не дава нищо!И друго, България не е била, не е и никога няма да бъде правова държава!

22

Анонимен

преди 3 години

Вчера стана ясно, че втория път шатрите ги е купил Маджо

21

Анонимен

преди 3 години

Тези протести почнаха да заприличват на онези преди години, дето друсаха хорца :)Тогава се събираха, бъбриха си, по някое време викаха нещо си ( нали са на протест все пак ), разбира се накрая друсаха хорца :)) Този протест е с една идея по добре, няма все още народни танци, но пак ми прилича на сбирка за по биричка и кебапче :))

20

ДртПрч

преди 3 години

Божков и той бил активен борец за свобода. И той иска оставките на Бойко и Гешев. По съвсем разбираеми причини. Системата му убива.Браво, протестъри!

19

Анонимен

преди 3 години

Алоооу протеста, чувам че на благодетелите ви Божков и Маджо парите им свършват!

18

Деа

преди 3 години

Аз не мога да разбера как е възможно да се допуска тази анархия и хаос в правова държава! Аз и в Германия съм живяла 3 години, но такова нещо не е имало, само докато някой се опита да направи нещо такова незаконно и е изправен пред съда след 2 часа!

17

Я слънцето изгря

преди 3 години

И Боко пак ще ходи на работа, лошо другаре протестъри, ще намаляваме надника, а и ... Гешев и той, работата от3ва на лошо