340

do 377

преди 3 години

много е лесно да се прочисти Орлов мост, минава почистващата фирма да измие кръстовището, че вони, а и противоепидимична мярка - три цистерни от към една страна и три цистерни от към другата и като *** ще избягат

339

Бойко остаВА

преди 3 години

Тази вечер Орлов мост ще бъде почистен от уриниращите там безделници.

338

Анонимен

преди 3 години

До пепети луд ли си, в момента в България гъмжи от работа. Чужди и български аутсорски, банки, инвестиционни дружества налазват в България. Има толкова много работа, че им се плаче. В Софето да почнеш под 2 хил. стартова заплата, трябва да те е срам. В Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора е същото, за под 1000лв. стартова чисто не ходят по интервюта.

337

Анонимен

преди 3 години

ТиквУ , ва затвора или на бесилото -изборът е твой

336

Анонимен

преди 3 години

Полицията просто не може да проведе акция на Орлов мост, без да има жертви и от двете страни. Първия път махнаха палатките, защото нямаше достатъчно хора. В петък вечер при 300-400 човека протестиращи, жандармеристите се отказаха. А нощеска въобще беше безнадеждно. Това не е площад да разцепят хората и да ги влачат, тука някой ще бъде метнат през перилата и ще си счупи врата. Другия вариант е да прегазят лагера с БТР.

335

Василев

преди 3 години

Протестите са режисирани, руските и българските енергийни експерти и агенти са на колене!!!Нещо шава в дупарата на Борисов!Двоен дубъл, единия лрал е на Тръмп, а дригия е на шефа на ЦРУ!!!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

334

пепе

преди 3 години

"безвъзвратната емиграция става силно належаща." - и аз си го мисля това. Младите се оказаха в пъти по-неадекватни от родителите им. Вече всеки ще се спасява сам....

333

Анонимен

преди 3 години

Само Бойко ако не е той КОЙ?????

332

Анонимен

преди 3 години

Да сравняш Мигове и Ефове е все едно да сравняваш...бе трябва да си много ***. Руското джелезо става само за парадни демонстрации из России и Северни Кореи.

331

пепе

преди 3 години

Протестърите в момента печелят изборите за Борисов....

330

Анонимен

преди 3 години

Факта, че в такива несигурни времена има толкова много прости и деградирали българи, които в момента целенасочено пречат, вредят и пилеят какъв ли не ресурс е достатъчен показател за истинското състояние на държавата.Толкова безнадежно никога не е било и безвъзвратната емиграция става силно належаща.

329

Анонимен

преди 3 години

До българинслизайки от кон обаче...се качва на Мерц С класа. Много разбирате, а сте боси на шосето.

328

Брат Вурст

преди 3 години

О,Борисов! Той нареди, Той строи, Той пари дава (от светото чекмедже), Той Е. Да се свети името МУ. Да отправим молитви към Него. Да оближем задните МУ части, белким малко святост и назе влезе.

327

Барикада

преди 3 години

Ха ха Толупа подви опашка!! Хайде бе Толуп паша прати башибузка да нападне Орлово гнездо!! Да те видим какъв мъж си. Мишка такава!!

326

Анонимен

преди 3 години

Гешев прекъсна планирана от година почивка до Тайланд на Бобокови и Божков (клип 6 на Божков). Гешев прекъсна отношенията на Бобокови с президента. Президентът излезе с вдигнат юмрук да поощри излезлите в негова защита срещу Гешев.

325

българин

преди 3 години

До 335 Хм.И как да се радва Радев че купуваме Ефчета бе деч! Точно Радев з на Е възможностите на Мига и Ефчето! Слизайки от кон да се качиш на магаре.И ти би усетил разликата! Тези Американски щайги.Не трябваше да ги купува Борисов! Но го направи на чул на много българи уви!

324

с

преди 3 години

разбирам защо шепа хора искат оставката на Гешев и правителството. Бяха засегнати много лични интереси ,много бизнесмени който никой неги е пипал с повече от десетилетия - няма да споменавам имена всички знаете кой са те . Когато някой тръгне да рови в огъня винаги има шанс да се изгори.Единствения сигнал който трябва да светне на обикновенния и интелигентно мислеш човек е защо държавния глава на Републиката всячески гледа да тушира устрема да бъдат съдени тези хора. Май имаше записи нещо .....

323

Провал

преди 3 години

Бойко разпореди без полицейска намеса, жена от протеста заплаши да се самозапали. Протестаджиите се молят за малко полицейско насилие и кръвчица за да легитимират протеста си.Румен Грипена го заобиколиха и сега е революционер с вдигнато юмруче.

322

Анонимен

преди 3 години

До ПопТака е страха на Борисов от русия и техните от...реп...ки тука е озадачаваща и ще ни вкара в голяма бела, от която незнам как точно ще излезем, особено в есенно- зимния сезон на китайския спин и отприщване на цялата лудост на фигуранта. Може и със зелени човечета ( без пагончета) да осъмнеме съвсем скоро

321

Анонимен

преди 3 години

Гешев не е мишка, има си по нещо за всеки, който и да дойде ще има снимчици и записи за всеки по нещо от сърце, да не мислите, че само вие имате снимки.