349

Дезинфектор

преди 3 години

Ще се отърве народа от един кърлеж, но много други внедрени на държавни постове ще останат. Требе да се ръси с ДДТ навсякъде по горните етажи.

348

ПроСоТо

преди 3 години

До 555 до просотокражбите на Хунтата и лично на бориссофф отдавна са "обществена тайна"!Знае се как се краде от саниране,от пътища,от пречиствателни станции,от детски градини,училища,от бюджета...и така.Напр.:-Всеки път хунтата планира по-ниски приходи в бюджета,за да може на края на годината да разполага с десетки милиони "излишък",който да си разпределя както си иска БЕЗ одобрението на НС!Това си е чиста проба кражба,при това извършена със съзнателна ИЗМАМА!!..кирливите им ризи са сто

347

Ко4ан

преди 3 години

Хора гласувайте за слави, той каза, че когато успеят да прокарат мажоритарно гласуване и електронно такова, ще има веднага нови избори, по новите правила.

346

Ахах

преди 3 години

***, махай се! Уволнен си! И остави ключовете от жипката!

345

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 06.08.2020 г.!

344

Край нема

преди 3 години

Филмът Момчето си отива в трето и четвърто действие.

343

Анонимен

преди 3 години

Тръгни си Тиквун, ама все някой ще ти свети маслото или ще се окажеш в панделата.

342

Анонимен

преди 3 години

на този митинг на ГЕРП събрание на мафиоти и главорези, образно казано.

341

Баба Куна

преди 3 години

Ох, наистина ли ще си тръгне най-сетне?

340

като вожда

преди 3 години

Баце ще обяви сам за почетен председател на ГЕРБ,ще си пафка пурата на своя остров и ще се подсмихва ехидно на това колко баламурско е племето българско.

339

Кънчо

преди 3 години

До 378Честни избори казваш... Я кажи сега и за кой по-точно да гласуваме, за да спасим България ?

338

Анонимен

преди 3 години

Хем се оттеглял хем министерският съвет да работи - това не е ли все една пок ББ мин. председател и всичко по старому до изборите и пак победа на ГЕРБ. Оставка на ББ и целото правителство, служебен кабинет и нови честни избори. Това е пътя и спасението на България.

337

А те

преди 3 години

Нежните патриоти с розавите бекини ще приемат ли... За тях това е последен валс

336

Защо?

преди 3 години

Главни прокуроре, защо държавни служители като кметове през работно време са на партийно мероприятие? Откъде им идват заплатите? От нас данъкоплатците или от ГЕРБ? Направи "справедливи" прокуроре разследване!!! Нали се грижиш за спазването на закона. Хората от протестите са 100% прави, че работиш избирателно в услуга на управляващите. Ти си част от тях. ОСТАВКА!!!

335

555 до просото

преди 3 години

А бе умник , ти явно си присъствал на кражбите на Б. Б и знаеш точно колко милиарда е присвоил , та ти си точно на нивото на една червена бабичка , която видяла как Б.Б изнасял с чували пачки от КТБ и ги товарил на въртолет кацнал на пл. Гарибалди , е по-весел виц не бях чувал , та явно и ти си на това ниво , а може и да общуваш с гледачки , баячки , магове и да черпиш от тях"достоверна информация" Много ниска топка си ,

334

Истина

преди 3 години

Голям страх от избори . При служебно правителство няма да може да купи всички *** гласове.Гласуваш за ГЕРБ гласуваш за Пеевски. и Доган

333

Анонимен

преди 3 години

на този митинг на ГЕРП, само роми, *** и мутри, как едно нормално семейство нямаше

332

До 233

преди 3 години

Българите обичаме младия премиер с харема, млад и безпартиен не е нито костовист , нисто чалгар мутра .трябва да му направим партия и да управлява. само той има акъла за да управлява и да станем нормална държава

331

Добре казано

преди 3 години

Харесвам казаното по долу. " За пръв път виждам такъв дебел аскет".

330

ПроСоТо

преди 3 години

иначе за "принадената стойност за България",която Тиквата бил направил,е верно:-Брутния външен дълг на страната през 2008-*** година,преди Мутрьо и Хунтата му да узурпират властта,беше 13 /ТРИНАДЕСЕТ/ процента от БВП.-Сега,през април 2020,тоя дълг вече е 60.2 процента от БВП!!!!!Данните са официални от сайта на БНБ!..Всеки може да ги провери!...та "благодарим" за такава "принадена стойност",която децата и внуците ни ще изплащат..Защото банкянеца си купи властта с пари,ВЗЕТИ КАТО ДЪЛГ!