104

Анонимен

преди 4 години

БЛОКАДИ ДО ДУПКА.Докато шайката разбойници не се приберат в дома си - централния софийски.И да върнат заграбените милиарди от хората!

103

само така

преди 4 години

Тези от добро не разбират !

102

mery

преди 4 години

Много скоро търпението на гражданите, които ходят на работа, плащат данъци и ходят и гласуван на изборите ще се изчерпи и ще призоват Полицията да си свърши работата и да разчисти тези катуни и къмпинги на "протестиращи" лентяи. Това са хора без работа, които повтарят като папагали "ОСТАВКА" и "МУТРИТЕ ВЪН" и нямат никаква идея за решаването на проблемите. Не може работещите в Стара Загора да обикалят по 30 км за да дойдат на работа или фирмите да си вършат работата.

101

Анонимен

преди 4 години

Статисти в нечий друг спектакъл... Станахте скучни.

100

Атанас Велмазов

преди 4 години

Трябва доживотен затвор за палаткаджиите и ''протестъри'', това са социални ту.мори......

99

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледам и слушам по новините един от протестърите в Ст. Загора. Изказване му беше нещо от сорта:- "Ама как така полицията ще ни спира да си направим шествие додетелината на магистралата. Така, полицията ни ограничава ПРАВОТО НАСВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ! Не е честно!" - край на цитата.Да се смееш ли, да плачеш ли....?"Не знам какво искам, но го искам веднага!" - слоган на протестър

98

Анонимен

преди 4 години

Троловете са на конгреса и не пишат от телефоните дори. Работата е сериозна :)

97

Анонимен

преди 4 години

Ще ви изтърпим и вашата мизерия, несретници заблудени. Но вие ще се събудите от революционното опиянение точно същите, каквито сте изпаднали в него.

96

stoedin

преди 4 години

Абе, протестиращите, разбрахме ви какво искате. Няма нужда повече от блокади. Ако искате подкрепа, моля не пречете.

95

Анонимен

преди 4 години

Само на мен ли ми прави впечатление, че герберастките *** изчезнаха внезапно днес.Картинката е ясна - това са хрантутниците на Държавната копаня, които цял ден седят на прохлада, тролят по опорките на Севда Бистришка, а и вземат тлъсти заплати, които ние им плащаме.

94

Анонимен

преди 4 години

Организатор на протеста е Настимир Ананиев, човекът партия и съратник на Мая Манолова.

93

Анонимен

преди 4 години

дано успеят ,престъпленията на режима на борисов тепърва ще излизат всички онези десетки убийства на бизнесвени

92

Анонимен

преди 4 години

Инкубационният период на ковид-19 е две седмици, а протестите се точат вече 4 седмици се събират без да спазват мерки и без маски! Къде са масовите заразявания?

91

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 4 години

Мутрестиращите продължават!

90

Анонимен

преди 4 години

Политическо преследване никой не си е помислял да прави у нас! Прокуратурата подгони няколко ЗНАКОВИ крадци/ убийци от " прехода" и о изненада една тумба " политици- бизнесмени" се почувстваха кръвно обедени и " преследвани! Ето имената на престъпниците с обвинения от Прокуратурата:1 Другаря ЧЕРЕП Божков2. Другаря Ц. Василев/ Ктб- то- 4 милиарда ЕВРО ЛИПСВАТ3. Другаря Арабаджиев4. Другаря БаневА сега имената на " засегнатите политици":1. Др Импексова2. Др МаяГалева3. Др Радев ( русия)

89

Анонимен

преди 4 години

До до 109Държавният служител би трябвало да служи на държавата, а не да ходи по партийни събрания в работен ден или аз бъркам?

88

до 105

преди 4 години

Не са безработни, държавни служители са. От другия месец дори ще вземат по 30% увеличение към заплататите.

87

Тех Парк

преди 4 години

Никога не са се събирали толкова крадци на едно място.

86

Анонимен

преди 4 години

Абе, тия 5000 гербаджии, които се събират на обяд в работен ден безработни ли са?

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Всъщност най-накрая гражданите ще ги набият. Ще стане като въвъ вица "Горските изгониха и партизаните и полицаите от гората."