232

ОСТАВКА

преди 3 години

НАГЛИ ПОЛИТИЦИ.

231

Анонимен

преди 3 години

Чесън и анатема за антихристите по площадите!

230

Анонимен

преди 3 години

Държавата за съжаление е завладяна отдавна и неусетно, докато се раздават милиони от джипката с народен език.Бавното , но безкомпромисно завладяване обаче се оказва най-успешния начин, защото на принципа на бавно сварената жаба, мат'ряла не се усеща.Отделно, за съжаление, българският народ в голямата си част е народ от ратаи и хора, които си харесват модела на бащицата, който "се грижи" за народонаселението и раздава подаяния

229

Анонимен

преди 3 години

Хора мамят ви,нещата които говори Божков,не са от негово име,някой му слага думи в устата и го представя уж като борец,за да омаскарят правителството и докато спечелят изборите,после ще ви разкатаят от терор,видяхте ли бесилката,черните знамена и черни символи,черно с бял надпис,скелетите,замерването на парламента с червена боя и други символи срещу държавата и населението?

228

Анонимен

преди 3 години

Гледах водеото от Ректората и съм потресен от тези майки в кавички! Ако съм мъж на тези където изкараха децата на покрива на микробуса, шут в ***,за косата и в къщи,да пере,да готви и деца да приспива! Ама те всички са паряснички!

227

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите!Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим сами. Споделете в социалните мрежи да знаят повече хора, ако попаднат в тази ситуация.

226

Анонимен

преди 3 години

България е малка и някой надплаща високо, за да няма борба с организираната престъпност, да има много бедни и много богати, много и малко имоти, много болни и малко здрави и ако сега се смени Бойко Борисов, България ще бъде разрушена - това е целта на всички подкупни политици, хора дори и,, царе,,

225

Анонимен

преди 3 години

На тая от майките четохте ли историята и чухте ли бившия и съпруг? Какво цвете е!

224

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоПрозираш, червен ***, нищо, че се правиш на утрепан.

223

ПроСоТо

преди 3 години

и къде е ромът "В. Симеонов" сега?...Та нали неговите ЧУТОВНИ "определения" биха свършили работа на тая калинка,пробутана на първа линия от Евнуха на Харема?

222

Анонимен

преди 3 години

Къде е "премиерчето" на последък? -:) Нещо пътува ли кво ли? Че в София Не смее да се прибере е ясно! Ама нещо и за в Банкя му се скъси пътя? Скоро и в цялата "му държава" ще му се стори тясна! Вече и в чужбина НЕ ГО ИСКАТ! Европа гледа! Мълчи за сега НО ГЛЕДА И ЗНАЕ ВСИЧКО! -:) Дано обмисля и узрява решението му за оставка! Гестаповеца му СИМЕОНОВ издържа 26 или 28 дни мисля! Но си тръгна! Колко ще издържи др Борисов преди да си тръгне?! Предстои да разберем! Време е МУТРО от бившата СИК !-:)

221

The Master

преди 3 години

Ало тролягите на ГЕРБ, за това ли ви плащам? По усърдно с опорките! От мене и Шиши по-добри управници нема! А Гешев и Дани Ръбъла един ден ще ги пише в учебника на Юридическия факултет!

220

Emigrant

преди 3 години

На всеки нормален българин,изкарващ хлябът си с почтен труд е ясно,че всичките тея напъни за метежи,блокажи,протести са филм режисиран от петата руска колона у нас,начело с червения ф,атмак и отровните пипала на неБългарската Съветска Пасмина!!Всичко това подковано с парите на черепов от Дубай и на мустаков от Белград!Газ п,икаят,че Бойко им тури примка за диверсификация на газът и че влязохме в чакалнята за Еврото!Не могат да ни манипулират и умират прави!!Мятат се като настъпани пепелянки!!

219

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимендраги,никой не може да ни измами,че НЕИЗМАМНИК е "началника на държавата"!..Какво сте заподмятали Божковия?..-Тук и сега става въпрос за бъдещето на България,дали ще ни има като народ и държава!!!!!..А Божков?..Е,не мога да го коментирам,но той е ЧАСТНО ЛИЦЕ!!!!!!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА!Ако по някакъв начин ,освен неплащането на данъци, "УСПЯВА" да въздейства на Кохортата,ами вината не е негова!ЯЛОВИТЕ държанки от Харема на Боко просто не могат да се справят с ЕДИН човек!А са нат

218

От село и за малко

преди 3 години

Верно ли онзи где лиснал банката с вода го задръжки за 72 часа бре у наше село на оремага се трепят секиу трети петък бре.

217

Шиши

преди 3 години

Ало протестиращите! Ще делим евро фондовете фифти /фифти ако спрете протестите! А ако спасим и Гешев, по едно Victory и по един брой Уикенд безплатно от мен!

216

Анонимен

преди 3 години

Майките на децата с увреждания се разграничават от тези злокобни "майки", които системата ги убива. Те казват, че нямат общо с 5-те майки, жадни за медийни изяви и Мая Манолова.Браво на майките на деца с увреждания, които излязоха в подкрепа на думите на министър Сачева, че това тук са медийни циркове с цел лична изгода.

215

Анонимен

преди 3 години

Откраднатите от държавата милиони, милиарди, извърши лите тежки престъпления, плащат за протеста, който да свали власта и да отърват затвора.Такива са Божков, Василев, убиецат на Милен, Баневи, Бобокови...Затова се иска И на Гешев оставка та, а вие сте тяхни марионетки.

214

Анонимен

преди 3 години

Вижте записа с Божков към края,вижте очите му,вижте и как преглъща,според мен, Божков е под абсолютен контрол и се страхува,съмнявам се и дали говори от свое име,а не му се слагат думите в устата.https://facebook/VassilKrumovBojkov/videos/1013152495788534/Струва ми се,че ви мамят.

213

Наблюдател

преди 3 години

лелки, повтарящи плоски опорки са последната преграда пред Боко, Шиши и Каскета!