218

Анонимен

преди 4 години

Ще се промени!Вашите лъжливи муцуни ще изчезнат завинаги от хоризонта!Ще изчезне и крадливата клика, която се накисна и отрови родината ни!Не вярвайте на внушенията на тези киентелисти, които защитаваха само зад.ниците си.Светът със сигурност ще е по-добър.Достатъчна е надеждата, че няма да ви видим повече!

217

беден-

преди 4 години

Работят по бедните за да има все повече- богати хора ,забогатели на гърба на бедните.

216

До предният.

преди 4 години

Какво е държавата - партията която е на власт- кой е собственник на партията - прецедателя на партията който я е основал- кой решава какво ще става партията дали адекватно решава проблемите - вие преценете. ...партии цветове и идоли богоев е отживелица като управлвние сложете цар ако искате да се върнете в 14 ти век. Има компютъри и те не усвояват еврофондове за фирмата на чичо си или да прави далавера с кмета и да делкат 60/40 и да си купи компютъра бентли. Мислете с главите си до сега не сте!

215

stiling

преди 4 години

Това поколение, което работеше яко по полетата на припек виейки врат и потейки се наведено веече си отива! Сега се работи с трактори с GPS които нямат нужда и от тракторист вече! Промишлеността автоматизации и роботи, малко хора няма гърбене яко!Вече никой няма да иска да работи, ще иска наготово. Жълтите жилетки в Франция яко протести и вандалщина за повече пари да им раздава Макрон и да не работят нищо. Сега и тук ще стане така, пари пари иска народа ама от къде ще дойдат не се интересува!

214

И обърнете внимание

преди 4 години

Държавата ще плаща на педагогически неправоспособни неспециалисти противоконституционно да се намесват религиозно и църковно в държавното образование слушай, слушай и в същото време същите тия обиждат служебно квалифицирани лица с думи като п.е.д.е.р.а.ст, ***.да.л и ***.до.фил намеквайки за нестандартна и престъпна сексуална ориентация, разрушаващи професионален имидж без никакви доказателства, а само предположения, които обаче са подсъдни!

213

Анонимен

преди 4 години

Спомням си когато бях млад и зелен, охранявах един комплекс...Та една "мутра" с жипка ми изрева нещо, така го насолих, че повече и дума не каза...хахахах :)

212

stiling

преди 4 години

Истината, че на никой вече не му се работи, особено на младото поколение.Всеки гледа леко да мине и да не работи здраво.Кой родители да дават, кой имотче под наем, кой земя под аренда.И пак всичко опира до пари! Искатнията сега са да няма повече кражби и "държавата" неясно как да изравни доходите с тези в Европата.Тоест да останат повече "неоткраднати" пари и да се раздават през бюджета някак на хората, кой работи, кой не висок доход да има.Само че няма как държавата да го направи ако не работим

211

И последно:

преди 4 години

Защо ти бе момче?Ми няколко неща са: няма индивидуална конституционна жалба, синдикатите мълчат,поповете ме псуват и прокламират, че аз, а не те съм ***.р.а.ст ясно осъзнавайки,че факти и докателства за техните твърдения не само няма,а са напълно противоположни на обективната реалност.И докато великите партийци занимават конституционния с откровени глупости като главния прокурор и президент и хвърлят прах в очите барем да мине тира с глупостите и държавата чрез общината да плаща хонорари на БПЦ

210

Анонимен

преди 4 години

Е то е ясно че с такива синдикати като КНСБ и Подкрепа,нищо няма да се промени.

209

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 239Досега колко пъти протестираха, 100-200...? Все тая брат, мафията разбира само от едно...:)Ако не сте разбрали, организирайте още 200 протеста, бсе тая :))

208

Анонимен

преди 4 години

Медиците също излизат скоро на протести .... за неизплатени бонуси и лоши условия, да видим какви ще ги пелтечат от ГЕРБ и ВМРО

207

МОЛИТВА

преди 4 години

Пази Боже, не дай Боже, България да я управляват Корнелия, Мая и Десислава!!! Амин!

206

След като

преди 4 години

Видях новата министър на туризма как говори Английски, разбрах че министър и депутат се става само с връзки, по поръчка. Като се спуска с парашут съотвеният кадър който трябва да отговаря само на едно условие - да слуша какво му казват тези които го спускат. Кадъра въобще не е за Министър по скоро за продавачка в магазин, но е уверен и спори, че знае английски ...целият свят ни се смее с г-за. Заради такива пионки. Нвмате ли малко срама ве, егати наглите пионки. И уверени ...смешна работа. Жалко

205

И к'во стана а

преди 4 години

Според конституцията църквата няма никакво право да се намесвам в държавата. Е как точно свещенниците и то само източно-православните ( никакви други, ни будисти, ни католици, ни никви други) не се забъркват като ще са в училище, педагогически неправоспособни и участват в националния образователен процес ...

204

Анонимен

преди 4 години

Ами тролчета, протести без пари не стават никъде по света :) Аз не си направих труда да си впрегна българската злоба с мои познати, защото знам , че такива хора се свалят само с кр ъв...Звучи ли ви познато...хахах.Такива като ББ и "омразните" му БСП/БКП, пускат кокала, само с тояга :))

203

P.S.S.S.S.

преди 4 години

Дядо Попе ще ти кажа какво ще каже Конституционния+ако има кой да го сезира) - предметът Вероучение влиза в противоречие с Конституцията поради наличието на дискриминация въз основа на расов, етнически и религиозен признак дискриминиращ всички останали и представлява пряка намеса в държавен и национален приоритет от страна на БПЦ (антибългарскодържавна православна църква)

202

системата ни убива =

преди 4 години

тук сме в дългосрочен план

201

P.S.S.S

преди 4 години

Питай Конституционния съд какво ще каже за предмета "Вероучение" - думата на закона е една, дупката в закона е от Симо. Приятно духане дядо Попе на много *** супа!

200

P.S.S.

преди 4 години

Плюйте ме колкото си искате отче.За две хиляди години педагогика са се установили едни правила дето всички вие използвате в момента статута на училищата като общинска, а не държавна собственост(ама са строени с държавни пари по държавна програма)за да могат хора без педагогическа правоспособност да приказват национално предателски нарушаващи Констуцията тинтири минтири.И тридесет години лобирате ясно съзнавайки че това е явна и открита намеса в държавата и приоритетите и като образование

199

въпрос

преди 4 години

Захранват ли се от бордове и съвети или даянят само от членския внос ? Добре ли е да се знае ?