127

Анонимен

преди 3 години

Кога за последно тия комунисти са печелили избори? И къде са ги спечелили? Никога и никъде. В Сибир може и да спечелят. Най-голямата заслуга на Бойко е, че никога няма да допусне комунистите до властта. И още 100 дни да ходят по улиците-все тая.

126

Анархия

преди 3 години

Това става в момента по улиците. Нищо друго... Министъра на вътрешните работи да си подава оставката, щом не прилага закона за реда в държавата. Така ли ще стигаме европейските стандарти? С лежане по асфалта...

125

Пич

преди 3 години

Демек - не ни харесва ситуацията в България, ама ни е шубе да я променим. Ако може да си седим на дивана, пък да видим какво е стане. Колко типично за Територията ...

124

Анонимен

преди 3 години

Подготвят се за новия тайфун- народния шут Трифонов.

123

анонимен

преди 3 години

105, тя Канна Рачева отразява "добре" и протестите в София, не само в чужбина! Нямат новини, а лъжат и после реват, че им се налага цензура и липсва свобода на словото! Не, свобода, а свободия си имат нашите журналисти и не само тази, и Бенатова, която милата е низвергната и пише във фейсбук само "истини"!

122

ХАКНАТ ДНЕСА

преди 3 години

Не можеш ли да минеш повече от 170 лайка в минута?Пробвай с няколко виртуалки, ще ги докараш над 1000 :)

121

111

преди 3 години

Това проучване Червен Кольо ли го права? Аха, ясно.

120

Анонимен

преди 3 години

Тези същите платени социолози, които и преди предричаха победа за БСП. Накрая като си види колко реално са гласували и кой са подкрепили, ще стане ясно кой се справя най-добре.

119

Анонимен

преди 3 години

Само Герб. Никога комунизъм. Импийчмънт-това е истината.

118

Винету

преди 3 години

До 123. КОГА? Това отиване го чакате от 10 години и все не идва, а? Защо ли?

117

Чиновник

преди 3 години

До уууНоминално може и да сте повече, но не сте фактор за каквото и да било. Нямате никакво понятие каква е играта и как се играе. Вие сте НИКОЙ и от вас нищо не зависи. Това поне трябва отдавна да сте го разбрали.

116

Шаши

преди 3 години

Ако имах възможност да отида в Симеоново, Драгалевци, Бояна и да извикам- Всичко, което е откраднато за 30г. да изчезне. Щяха да останат голи поляни. 90%

115

Анонимен

преди 3 години

Позитанковците не проумяха, че избори се печелят с бюлетината. Тоест, комунистите никога няма да ги спечелят. На тази територия другари *** комунизмът няма почва. Колко пъти Бойко да им слуша акъла и да прави избори. 10 пъти подред ги бие. какъв е смисълът от нови избори?

114

Боцков

преди 3 години

До 103 ???. А бе, охллюв, ти от Бангладеш ли си, та не знаеш, че тези са свръхчервени. Какво чекмедже те гони.

113

ГЕРБ СИ ОТИВАТ

преди 3 години

ГЕРБ са пред колапс.

112

Анонимен

преди 3 години

Какво постигна за 20 дни този "протест" ?АБСОЛЮТНО НИЩО...След 100 ,пак ще е същия резултат. За неудачницит е и безделниците ,освен да се провалят... друг път няма .

111

Handel

преди 3 години

"nо не държат на предсрочни избори""Не държат на предсрочни избори" и "не искат предсрочни избори" са две много различни неща. Но кога ли пък тук е бил публикуван материал без да има манипулация в него...

110

Падащи Звезди

преди 3 години

Тия ГЕРБ-ерите са Смели Сърца.Дори при сигурна загуба стоят плътно до Вожда и не се отказват. Явно битката ще е до СМЪРТ.

109

изнервен

преди 3 години

Уф, да ва евва в червената агенция. Повечето българи подкрепяли протестите (които искат само едно - оставка и избори веднага), обаче не искали предсрочни избори. Ами тогава що за въпрос сте задали бе, да ва и некадърниците манипулативни?

108

АМАН

преди 3 години

на тези които пречат на хората ... аз никого не съм спрял по Пътищата... има си Институции пред които да протестират... другото е Разврат...избиване на Комплекси и 1 минута Слава... Голяма Слава... Повечето са Палчовци (Скейтърчетата, и други ... които са се преместили от Паметника на Съветската армия)