97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Мизерните 100 лв. на пенсионерите ли са ти проблема? 50 лв. за декември са коледните пари, които и без това дават всяка година, а сега УЖ били антикризисна мярка. С мизерните 100лв. ли ще спасиш държавата? Нещо за държавните хрантутници да кажеш? Станаха ли милион чиновници вече? По колко бонуси им раздадоха и заплати, без да са произвели ни стотинка добавена стойност през живота си? Вземете си ги нещастните 100лв. на пенсионер! И си ги пъхнете в шкафчетата!

96

баба мара

преди 3 години

аз не чух някои бизнесмен да си е продал имуществото за да си спаси работницитеи бизнеса защо всички се обръщат към държавата след като 30 години викаха поу;лиците че не искат планова икономика и държава ами кредити от банките и товае решение чакате наготово и сигурно

95

Анонимен

преди 3 години

ПЪРВО НА БИЗНЕСА, ПОСЛЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ.

94

Киндерсюрприз

преди 3 години

Това нещо, НикитУ ВасилИв, успешно си изигра картите под крилото на дедо Симо (както и всички останали т.нар. юпита).Смени две министерски кресла по това време, продаде БТК е енергото, насади ни на пачи яйца, измъкна се като пръдлив от рейс и сега акъл дава.Еднакви сте беееее, власт, кокал, далавера... И ако случайно сте по-далече от баницата, виете на умряло и се правите на светци!Къшшшшшшш

93

Анонимен

преди 3 години

Браво господин Василев, удоволствие е да се види как се пенят *** срещу вас.

92

Анонимен

преди 3 години

Ники, говори се, че си купил преди 7-години един умишлено фалиран месокомбинат в североизточна България. Та питам се, ако е вярно, пари ли ти трябват за бизнеса?

91

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИСТИ СРЕЩУ ВАСИЛЕВ.КОМУНИЗМА СВЪРШВА КОГАТО СВЪРШАТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ.

90

Ех

преди 3 години

За бира и вино намарено ДДС,за лекарства,хляб и млечни изделия нищо!Пиенето ли е най важното нещо!А тоя ко да го коментирам!

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългария ще се оправи когато измрат всички които равняват парите на "бай тошовите пари", а дотогава ще имаме удоволствието да ги гледаме как се гърчат от злоба към съвременния свят.

88

Анонимен

преди 3 години

До Аут, жужеЗА БИЗНЕСМЕНИТЕ КОИТО ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ОТ КОИТО ИДВАТ ПЕНСИИТЕ, ДРУГАРЮ ПРИМИТИВ.

87

Анонимен

преди 3 години

до ТараторТака е на теория.На практика пенсиите са толкова ниски и цените така растат,че няма да спестят нищо.А и 50 сегашни лева се равняват на 5 лева бай Тошови пари.Говорим за никакви пари!

86

смехотворно

преди 3 години

До Таратор 52Кой бизнес обръща капитала в добавена стойност? Българският ли?Освен б имоти, коли, яхти, банкови сметки зад граница, почивки в чужбина... в друго бизнесът не обръща капитала. Най- важното- бизнесът връща част от капитала. на кого "трябва", иначе бизнесът изчезва.

85

коментар

преди 3 години

Че пич нали в Англия имахте високи постове , високи заплати , на дойдохте да помагате на България.Ама само не разбрах , защо след като падахте от власт не се вирнахте обратно в Англия, а останахте тук???На далавера сте тук ,а???/

84

Анонимен

преди 3 години

Този защо не е в затвора, докога ще ръси недомислици. Знае ли, че пенсионерите са го изучили или е забравил

83

Криводушие

преди 3 години

Ако беше на власт...., щеше да говори друго.

82

Анонимен

преди 3 години

този като продаваше БТК и ЕРП не мислеше, че печалбите им могат да отидат за пенсионния фонд, а печалбите им отиват за чуждите пенсионери. Както и купи едни Сименси, които по нашите релси не могат да вдигнат максималната скорост. Сега от бюджета да се подпомага бизнеса. Ей затова хора като това ниско човече искат оставката на Гешев.

81

няма промяна

преди 3 години

Малко ли пари хвърлиха в медицината през изминалите месеци, че още ще хвърлят?

80

Анонимен

преди 3 години

Н. Василев поощрява "усвояването".

79

Таратор

преди 3 години

До АнонименОт всички възможни категории пенсионерът харчи най-малко. Бизнесът обръща капитала и създава добавена стойност. С други думи при пенсионера от 1 вложен лев, условно, 50 ст. потъват под юргана, а при бизнеса 1 вложен лев връща повече от 1. Кое е по-полезно за икономика в рецесия?

78

Стефан Христов

преди 3 години

Ники Джуджето пак акъл раздава.