409

Анонимен

преди 3 години

Досега протеста беше симпатичен благодарение на младежите! А днес БСП направи митинг с преобладаващо застарял мат'риал.Е, Зарков внасяше известен спад на хилядолетния сбор години на площада.А симпатия липсваше..

408

Един приятел пита

преди 3 години

Абе кака *** върна ли надвзетите нам колко милиона субсидии? С какви пари организира митинги? И тя е в кюпа. Да не се прави на ощипана

407

haha

преди 3 години

До Без упойкаСрам и позор и за Левски,Ботев,Каравелов и Раковски.________________________________________________Срам и позор за теб и останалите претендиращи да се наричат Българи. Вие гласувете , вие си ги избирате. Какво са ви виновни истинските българи Левски, Ботев, Каравелов, Раковски ??? Изродили сте се това е диагнозата.

406

ПроСоТо

преди 3 години

хубаво!..Не съм им чел програмата,ВЯРВАМ че са я обмислили тоя път много сериозно,защото "точката на кипене"се надмина и всяко ЗАИГРАВАНЕ ще е обречено на неуспех...ВСЕКИ,използвал НОМЕРАТА на Тиквата ,ще последва съдбата му...Само гледайте....Та каква ми е мисълта:-Без СЕРИОЗНА коалиция със ВСИЧКИ АНТИГРОБАРСКИ движения,партии и ЛИЧНОСТИ,САМО с една "лидерска роля" на бсп,делото Е ОБРЕЧЕНО!!!!!..но, ние сме "царе" на "Орела,рака и щуката"..Та да видим..все пак АЗ СЪМ ОПТИМИСТ!!!!

405

Анонимен

преди 3 години

тези са доста по-умни от крадлиивите геерберино вие си направихте изборатщщффлека с чекмеджетозатова ще ви такова с 200ще ви заробва с дълговеще пълни чекмеджетои гардеробите за внучетататова заслъжаватезащото толкова Ви е акълана изборите месец март пак нещо ще изберетезащото сте глуупави

404

Анонимен

преди 3 години

Безпринципната партия, която да не забравяме как клекна и за плоския данък, само и само да има някаква власт! Да не говорим чрез какви кражби за милиарди се е облажила въпросната госпожа, къде учат и живеят децата и и т.н. - нагла ***.

403

неАНОНИМЕН

преди 3 години

нямате

402

Без упойка

преди 3 години

Нищо не знаете.България е била хилядолетие и повече монархия преди вашата република.За 75 г република и 30 анархистична демокрация България преживява най-страшния си хаотичен период в своето битие.Дотам,че в демокрация вие създадохте олигархия с един турчин начело.Срам и позор и за Левски,Ботев,Каравелов и Раковски.

401

haha

преди 3 години

До амиПо времето на Бойко може да се е краднало, но се е строяло_____________________________________________________Ареса ми, а вие 30 години за да ядете какво продавахте бе градски??? Всичко що Тато ви го построи....

400

Анонимен

преди 3 години

ПРИБИРАЙТЕ СИ ЧЕРВЕНИТЕ МЕТЕЖНИЦИ!

399

Анонимен

преди 3 години

Сега остава и ГЕРБ да организира един митинг за "Мутрите вън", та да видиме къде са повече мутрите !

398

Анонимен

преди 3 години

Надушиха милиардите много ясно ,че знаят как

397

Булшит

преди 3 години

Исках,но нямах желание Корнела е обезумяла, *** играе ВА банк, няколко стотин калъфа са използвани за статисти... вундерба

396

haha

преди 3 години

ми повече от две/трети е от бсп, дпс и сдс! пръст има и ндсв!_______________________________________________________Я потърси в гуглето - заема на Влади Горанов... Нашто момче от Герб, назначено от единствения и неповторим Министър Председател на Бг - ББ от банкя... :)

395

Анонимен

преди 3 години

Оставка на обединителя. Като свършат отпуските и дано дотогава да няма жертви при протестите, народът ще го измете.

394

ами

преди 3 години

По времето на Бойко може да се е краднало, но се е строяло При другите правителства са мо се крадеше

393

Анонимен

преди 3 години

Като си спомня каква "Сполука за България" донесоха 1997г - направо ми се изправя косата

392

Анонимен

преди 3 години

Днес Черепа не е ли заделил пари за протеста или го караме на безплатни червени бабички?

391

Анонимен

преди 3 години

до 1989 година, за да станеш дори и бригадир на смяна, задължително трябваше да си член на бкп! а младите - член на комсомола! иначе си само обикновен работник!

390

Анонимен

преди 3 години

За да ви свалим от власт със замеряне на полицай и правителствени сгради. Няма ли кои да повдигне обвинение за подбуждане към измяна.