22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСкоро белгийската полиция ще се свърже с Бойко.що бе, да не би да подготвяте фотошопче с някоя нова "негова" къща? *** мноо сте *** тва кaмунягите!

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗаписа с гласът на Борисов е автентичен според сертифицирана американска лаборатория работеща с ФБР.това по Каскет ТВ на Нинова ли го казаха или го чу от другаря Бойко Рашков от кликата на президента?

20

Анонимен

преди 3 години

Скоро белгийската полиция ще се свърже с Бойко.

19

Анонимен

преди 3 години

Този *** даже няма и да го коментирам. Нямам търпение да му свърши мандата и са се завре в мишата си дупка, че ми писна да му слушам *** речи и призиви.

18

Анонимен

преди 3 години

Явно критиките срещу голословието на Радев са взети под внимание.Трябва да отчетем първа фактическа препоръка с конкретен казус.Друг е въпроса дали този процент от данъците е крайъгълния камък на България,защото голяма част от тези прословути му данъци и в момента отиват в общините.Когато зовеш ОСТАВКА трябва да си наясно,че за такава се зове при наближаваща катастрофа,фалит,неоспорими доказателства за неадекватност и неспособност на управление.Виждаме,че България се развива,избори в момента не

17

Клепоушко

преди 3 години

Ха ха, много е т.п този радев. Такова решение могат да вземат депутатите в парламента, а не кмета на Велико Търново. Напълно е неадекватен.

16

Анонимен

преди 3 години

Записа с гласът на Борисов е автентичен според сертифицирана американска лаборатория работеща с ФБР.

15

Анонимен

преди 3 години

Исторически погледнато всеки път когато бленуваната от него партия БСП е била на властова позиция в България, държавата е била на ръба на национална катастрофа, хиперинфлация и тотална икономическа изолация. Странно как този факт не притеснява народния "боец" за права и развитие.

14

пияница мистик

преди 3 години

До 4А на теб коя престъпна фамилия ти плаща? Божкови, нали? Само че докато шефа на клана има повдигнати 18 обвинения за убийства, грабежи, престъпни групи, рекет, неплащане на данъци и ощетяване на Народа с милиарди, то срещу Бойко имате само клюкички, дето тук си ги измисляте, повтаряте друг комунист ги подема да ги пуска по другите сайтове, клюки тип "леля Пенка от блока каза..." Даже не можахте да научите кода на сейфа, там да сложите жмела със златото и пачките, а в отключено чекмедже

13

Анонимен

преди 3 години

На тоя болшевик само му дайте Нинова и Доган на власт в парламента и вижте как бързо ще спре да буйства.

12

Анонимен

преди 3 години

Идеята на Росица Янакиева за която се бореше но нито герб нито БСП нито дпс я одобряват, при това тя беше дейсвена жена която имаше много постижения и не успява да пребори за тази идея, а Радев е човек които нищо не успял да направи реално, единствено има визия, просто не е по силите му подобно нещо, а само си прави ПР.

11

Нагло семейство

преди 3 години

Шиши да не те гласи за финансов министър след като сдадеш поста ? А Деса каква ще е - официален пиар на БСП ?

10

Анонимен

преди 3 години

На тоя май собствения дрон най-сетне му е паднал по тиквата.

9

Българин

преди 3 години

Радев, Радев..Още колко години трябва да минат за да се научиш, че предложения свързани със промяна на закон, се правят в Парламента, а не на улицата!Не се дръж като болшевик, а като президент, макар че досега си доказал, че не си наясно с тази длъжност!

8

тоя фураж

преди 3 години

тоя да каже защо са и на България толкова общини, лапачи по общините, съветници и на баба им хвърчилото. нали е голям реформатор, а не да се чуди какви още данъци да начука на хората.две керемидки - община и общински съвет. 50 човека управляват 20 криви баби и се грижат за добруването им. пародия на държава

7

Анонимен

преди 3 години

Брех, комунистчето освен че е виден световен експерт по вирусология, конституционно право, околна среда, народна психология и размахване на юмруци, се оказа и нобелов лауреат по финанси.

6

пияница мистик

преди 3 години

Фигуранта тук нещо се е объркал, не е прочел листчето с инструкциите както трябва или напротив, Черепа и БСП подготвят нов вероломен капан и узурпиране на легитимно избраната с избори управляваща партия ГЕРБ. ТА те имат само 2 града спечелени, цялата останала България е на ГЕРБ. Може би това го искат, за да почнат после да лъжат метежниците, че всички кметове в БГ са на ГЕРБ, а те се пукат да крадат на хората от данъците, демек парите на Народа. Никак няма да се учудя ако това е плана

5

Анонимен

преди 3 години

Борисовв не дава тогава няма да раздава и да се бие в гърдите, колко е велик.

4

Анонимен

преди 3 години

"Тоя пък почна и от финанси да разбира!"Да бе, това е запазена територия на една от фамилиите в престъпната организация, която ти плаща

3

OGUN DA VI GORI

преди 3 години

VURVI SI PODLETZ