150

Анонимен

преди 3 години

Ами гръцкият премиер каза това което мисли българския народ - бройките са нарочно завишени, за пари от ЕС! Само една шепа хора се опитват да лъскат имиджа на тиквата ***!!!

149

Некъф

преди 3 години

При 6% какво следва? Да се плашим ли?Оше чакаме чувалите с трупове по детските площадки!

148

ЗА ПЪРВИ ПЪТ

преди 3 години

ЗАРАЗЕНИТЕ СА ПОВЕЧЕОТ ОЗДРАВЕЛИТЕ .... 325.///.316!

147

аз-ът

преди 3 години

До АнонименСТАНЕ ЛИ БРОЙКАТА ... 681... ПОМИСЛЕТЕ СИ !!!----Ще си помислим. Какво да помислим? Кво като стане 681 И с кво ще се различава от като стане 680 и 682 ? Нали знаеш, че си много пр*сто парче?

146

Анонимен

преди 3 години

Защо в България се плаща теста , а в нормалните държави- НЕ

145

Анонимен

преди 3 години

Като няма вирОс , защо всички плачат Боко да им плаща от бюджета 60% от заплатите на работодателите

144

До аз-ът

преди 3 години

Не си информиран.Много пъти съобщаваха за повторни заразявания в Китай.

143

Анонимен

преди 3 години

СТАНЕ ЛИ БРОЙКАТА ... 681... ПОМИСЛЕТЕ СИ !!!

142

Видял шопа жираф

преди 3 години

и казал:те такова животно нема!Гледаме по ТВ в другите страни,в САЩ каквоправят,как се справят и пак казваме-няма вирус.Ходим по протести,заведения,купони,не носим маски и казваме-лъжат ни с бройките,искат да вземат парипо НЗОК пътеките.Да.ама не ни пускат по границите,искат тестове и карантина.Всичко илюстрира безпътицата и нихилизма,владеещ обществото.Няма вярав специалистите.И те са раздвоени на мангъровчета и нормални.Свободата еразюздана слободия.Седнал насред кръстовище за да пречи?

141

аз-ът

преди 3 години

между другото по отношение на плювачите на Мангъра... Все повече държави казват, че стаден имунитет нямало как да има. Че антителата отслабвали и прочие... Е ка па от 13 000 000 общо случая, една държава не съобщи за човек, който е повторил вируса бе? Уж нямало стаден имунитет, ама вируса явно не повтаря ? Ти да видиш...

140

Анонимен

преди 3 години

След като хотели, стадиони и масови мероприятия бяха отворени на воля, след като със седмици вече наблюдаваме бум в заразените и всички знаем, че здравната ни система ще бъде натоварена на макс, най - после нейни представители ни предупредиха, че това вече е факт и скоро ще трябват нови легла за заразените от вируса, ако искаме да има къде да ги настаняваме изобщо ! Това не е новина всъщност, властта междувременно се е вкопчила във собственото си оцеляване......... !

139

Анонимен

преди 3 години

До - до130През юни месец в болниците имаше 120 с ковид, а месец по късно вече са над 600И все още пътеката за ковид е 600 лева, а от началото на август става 1200 лева.Всяка болница щеше да предпочита да си пази свободни леглата за август, че да й платят двойно

138

Анонимен

преди 3 години

Снощи проф. Костов публикувате, днес пак това ковидно плашило- ОРТОПЕД. Тоя е ортопед бре. Ортопед, намества кокали. Сравнете го тоя с проф. Костов- база за сравнение няма. Тоя е един самозабравил се некадър, толуп гербаджийски. Днес са 6.06% уж положителните, ама я гледайте как набеждават хора рзи-тата, дето пробутват уж положителни тестове, излезли за четири часа! 4! Е, по господари на ефира, ше го намерите. Ебм ти тинята...

137

аз-ът

преди 3 години

църв*ли, още преди 4 месеца ви казах, че ще се случи. Защо беше необходимо да затворят държавата и да смачкат икономиката, след като пак щеше да се случи?Да вирус има, да не е грип. Просто трябва маски навсякъде и постоянно. Кофти е но трябва. Да се затворят дискотеките, клубовете и спортните събития. И маски- в момента вече се говори за маски, които убиват вируса, некакви отрицателно заредени йони имало. Лек ограничения и маски. До 2 г. ще има ваксина. Ква е тая паника, аман !

136

Анонимен

преди 3 години

През зимата ще станат 1000 на ден поне по документи.

135

Анонимен

преди 3 години

До нетака е ...

134

Анонимен

преди 3 години

По каквато и схема да получим парите от ЕС за КОВИД-19,винаги ще потънат като вода в пясък по чекмеджетата на главатаря на хунтата.

133

Анонимен

преди 3 години

торлчета,Много добре знаете, че ако някой искаше да надува случаите и за по 20 лева в махалите, всичките щяха да са съгласни да ги пишат с корона, а не за 2000

132

- до130

преди 3 години

Не знам за Швеция какви тестове правят, тестовете в България всеки ден са 4-6% положителни(от информацията, която намирам в медиите). Не знам кое тестуване е по-коректно и ми е все тая. Всеки сам да си прави изводите как да постъпва. Пазете се, бъдете живи и здрави!

131

Анонимен

преди 3 години

И кво става бе???