95

До 108

преди 3 години

Няма да има един вожд партиен на който да се кланяш , а млади нормални хора сменящи се през 2 мандата максимум и всеки министър ще е като премиер и тия пари от ЕС , ще ги делим с народа а не само партийния вожд и тия около него, да ги трупат

94

Анонимен

преди 3 години

Хаха, бг студентите бягали от високите такси тук, а в чуждестранните университети е сигурно безплатно,и животът там също ли е безплатен-подслон,храна,забавления? Откъде ги раждате такива бе.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108 Равенство и братство както до 1989 г.

92

one

преди 3 години

Вместо да седите по паветата идете поне малко да се образовате, за да пишете правилно думите.Съмнявам се много, че някои от така наречените "млади въстаници"учат и са учили в чужбина.Може би затова не могат да построят едно правилно изречение, за да се разбере каква промяна искат.

91

Анонимен

преди 3 години

Споделете като изметете крадците, какво ще стане. Ама конкретно,моля.

90

Анонимен

преди 3 години

СПЕШНА МИСИЯ: Баце излетя в 11:00, ще кацне всеки момент. ВСИЧКИ отиваме на ПРАВИТЕЛСТВЕН ВИП на Летище София.

89

Анонимен

преди 3 години

Хаха,пак партенката с натовския генерал,пък той се оказа *** Фигурант. Иначе,много ми е интересно да споделите къде да прочета каква платформа има Радев,какво предлага-идеи,цели,решения. Досега аз нищо не чух, само злоба и общи приказки. А заявките за реваншизъм и саморазправа нямат нищо общо с демокрацията. Искате демокрация и справедливост,върховенство на закона,а пък се кефите на откровено диктаторски призиви.

88

До94

преди 3 години

Кога жертвите от пандемията станаха хиляди бре ***?Поне като пишеш глупости мисли малко с тая кРатуна не я носи само за украшение!

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Бг студентите в чужбина бягат заради тежката криза и платеното в бг ВУЗ, която се изостри при ГЕРБ. ГЕРБ вдигнаха няколко пъти таксите и студентите намаляха в пъти.

86

До 91

преди 3 години

Ама нали за това протестираме,бееее.ЗАщото Борисов ги получи,а не България.ББ ги тъпче в чекмеджета,а народа мизерува.Докато той е на власт нищо няма да се промени.

85

MaйMyнaтa

преди 3 години

Помнят ли кви са им исканията, или им е записано на листче

84

Анонимен

преди 3 години

Много са ми интересни тия,които твърдят,че пенсиите са ограбени. Вие наясно ли сте откъде идват парите за пенсии в държавата?Вие лично колко данъци платихте, колко задължения имате към държавата,банки и трети лица?Колко осигуровки платихте?Държавата плаща заплата само на държавните служители,който има проблем със заплащането си,трябва да го уреди с работодателя си. Всички искат от държавата,но всеки скатава от парите,които трябва да внася в държавата

83

Анонимен

преди 3 години

Истина е ,че има много недоволни от власта ,но бсп Не са алтернативаИстина е ,че много хора виждаХа в Радев някаква надежда за промяна , Но той се оказа обикновен предател , жертва хиляди в тая Пандемия за лична облага и под диктовка на бсп олигарси ! -това е непростимо

82

Анонимен

преди 3 години

А протестерито по-спокойно го давайте. Лято е, още не стр усетили увеличението на тока и парното.Гешефтев тамън се нанесе - и сега да го разкарат ... ще драпа до край! - като истинска мутреса!

81

Чичо

преди 3 години

Аз протест не виждам - криза, то хора няма...

80

ПРОТЕСТИРАЙТЕ , БЕ..

преди 3 години

ПО КОРЕМ ДА СЕ ВЛАЧИТЕ , ИЗ СОФИЯ....ВСЕ ТАЯ!БЪЛГАРИЯ , ГЕРБ И БОРИСОВ ПОЛУЧАНАТ ОТ ЕС...29-МИЛИАРДА ЕВРО!А , ЗА ВАС ЧЕРВЕНИ ***...ЕДИН МНОООГО ГОЛЕМ И ЯК......ХА,ХА,ХАААААЗА "МНОГО ЗДРАВЕ" ОТ ЕВРОПА!

79

Анонимен

преди 3 години

Държава, в която:- действащи държавни служители по бермуди и джапанки изпълняват служебни (дали?) задължения- премиерът използва прякори на ниво пети клас, визирам "Шиши", но строи суперкомпютър....Спирам се само на елементарни примери, касаещи формата, напълно достатъчни да загатнат какво е съдържанието. И се питам какво я очаква тая държава, в която главният работодател, народът, уволнява по своя преценка служител, а той се е запънал на изходната врата: "Няма пък да си тръгна"...

78

Анонимен

преди 3 години

Радефф - импиичмънт !!! Съд и затвор за държавна измяна!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Най-много българи емигрираха след 1997 г. Лъжа е,че се емигрира най-вече последните 10 г. Напротив в последните 10г. се увеличи броят на бълг. студенти в Западна европа заради повишаването на финансовата способност на техните семейства да издържат студенти там. Да сравняваш Амстердам,Хага или Лондон е смешно,абсурдно и елементарно и показва абсолютно непознаване на истирията, дори и в последните 15-20 г. И аз искам да летя до Луната,защото някой вече е бил там,ама съм наясно,че няма как да стане

76

До 80

преди 3 години

За 32 години преход можеше пенсиите да са поне двойни на сегашните , ама ги ограбиха пак