19

Анонимен

преди 4 години

Носете маски, за да се предпазите, а после, като се появят екземи и херпеси от тях в тази жега, ходете на лекар. Маска не слагам, ако юе и 5000 да е глобата. Но зомбирани хора много.

18

Ммм

преди 4 години

И тука чета и се чудя, ей тия са навсякъде , верно няма отърваване.Какъв ти е проблема на тебе дето си против протестиращите?Доволен ли си от животеца си?Ще протестираме докато изринем ***.

17

Сат Н

преди 4 години

Както виждам, рекорден брой тестове са направени и нерекорден брой позитивни са открити. Та какво да ме притеснява? Въобще как не ви мързи да бъркате в устите на хората по шест хиляди пъти на ден?

16

Анонимен

преди 4 години

РАЗКАРАЙТЕ СЕ ГЕРБАДЖИИ !!1

15

Свой

преди 4 години

Управляващите вероятно целят да всеят паника,да да прекратят протестите.При 1258 теста,бяха 77 заразени, при над 6000 естествено ,ще са в пъти повече.Ако се направят 100хил. в един ден,вероятно заразените,ще са 15-16 пъти повече.Вируса явно е сред нас и ще свикваме с това.Ако наистина раздуват броя на починалите от вируса(което се говори много,включително и от първа ръка), то починали под 300( а вероятно под 200) е не по смъртно от сезонният грип.

14

Анонимен

преди 4 години

По-важното е ,че след оставката на Бойко ...парите почват да валят ... Падат от небето.Ако не стигнат и Путин е обещал на РадеФ 10 вагона пълни с рубли.Всички офце от протестите ще бъдат доволни и щастливи.

13

Анонимен

преди 4 години

важното е театър радев да върви , крадльовците да се върнат на бял кон , раята ще даде фира ,ама какво от това ? - Рая ,Тълпа ,Овце ...........

12

пука и

преди 4 години

на сла-Нинова на черупката, че се заразяват и умират. Даже още по-добре. Накрая ще каже, че правителството е виновно и не е справило.Но то компартията си има традиция в масовото унищожение през св.. Неделя, Сталин, червените кхмери и лагерите в Белене итн.

11

Анонимен

преди 4 години

Другарете комунисти се грижат за бройката с тези протести. С много болни хора, ще свалят по-лесно правителството.

10

До 7

преди 4 години

за да получат пари от Европа на база брой заразени, за да има какво да се краде...

9

4444

преди 4 години

Трябва да се разграничи статистиката. Много тестове се правят на хора на които предстои пътуване.

8

Анонимен

преди 4 години

До 5.За какви твърди мерки става дума? да си седим в къщи, да носим маски и шлемове. И какво разбирате под пандемия? Че в момента под 1% са активните случаи, а смъртността е 0,05%. Всеки да живее како си иска, а вие си спазайте каквото искате.

7

Анонимен

преди 4 години

С тези масови тестове и големия брой не активни България е в черния списък. Защо се правят ? Големите държави в европа правят тестове САМО на хора със симптоми, а не на куцо и сакато

6

Анонимен

преди 4 години

Целта е изпълнена- всеки ден между 4,5- 5,5%. Няна повод за паника, А някой да е чул да има болм=ни от нещд друго

5

Анонимен

преди 4 години

Няма ли поне СЗО да се намеси с настояване съответните международни институции да заставят нашето правителство да приложи твърди мерки, за да предотврати такова струпване на хора на едно място и разпространяване на зараза?В период на пандемия сме. Струва ли си да се жертват човешки животи, да се подкопава здравето на цяла нация заради нечии теснопартийни интереси и заради битката кой да вземе обществените поръчки?

4

свет

преди 4 години

Отново заразените (не болните!) са под 5% от изследваните! Няма никакъв повод за паника, освен в перверзните умове на НОЩ-ните *** и останалите страхливци!

3

Скандално

преди 4 години

Ами чудно ли е? В София през последните 5-6 дена наистина се събират по няколко хиляди човека привечер в центъра.Част от тях се изживяват като протестъри, останалите им гледат сеир. Един като кихне, поне още 20 заразява, а те след това успешно заразяват още хора.И Брюксел, и чуждите посолства кротко отбелязват, че тези (уж-)протести били израз на функционирането на гражданско общество. Не дърпат уши!Няма ли поне Световната здравна организация да се намеси и да изиска съответните ...

2

Хемус

преди 4 години

'Мъртви души' по Гогол!

1

Анонимен

преди 4 години

Бог да те пази, българино, където и да си!