313

пепе

преди 4 години

Много малко разумни хора останаха в БГ. И близнашки е един от тях. Накрая от тая *** ще ме изгони не "мафията" а "умните и красиви" неокомунисти-ологофреени, които в момента подскачат пред президентството.

312

Важно

преди 4 години

Много е важно колко и какви имена ще бъдат предложени при гласуването за президент. Хората трябва да имат избор, а не да са принудени от всичкото зло да избират най-малкото ( според тях ).

311

Анонимен

преди 4 години

до 333,като дойдат изборите що не го сменяте, вече 11 години все ви бие. Хората на последните два избора излизаха на протестен вот. Путинистите-маргинали много се бяха надъхали и трябваше да бъдат надгласувани. Това е, Бойко не е цвете, но никой нормален не иска БСП, Атака, Славчо или ДПС. Проумейте го.

310

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 330Щом сме близо до Жан Виденов, Вожда защо е незаменим?

309

Анонимен

преди 4 години

Време е да се върнат сериозните политици като Иван Костов. Тоя Радев е пунта мара, даже за комунист не става, такъв *** не бях виждал в политиката. Един Жорж Ганчев има повече тежест от него.

308

Анонимен

преди 4 години

До до Шоп,не човече. Няма да се затрием, дори кризата няма да е толкова лоша(надявам се). Факт е, че никога не можем да пропаднем толкова, колкото пропаднахме при Жан Виденов. Това беше абсолютното дъно за 20 век.

307

Анонимен

преди 4 години

До ШопТролчетата са на мнение че няма право, кого да послушам!? Тролчетата казаха също, че без Бойко, няма пенсии, няма заплати, няма нищо, тоест БГ отива в канала.Какво е твоето мнение, ще се затрием ли ако Бойко си отиде?

306

популист

преди 4 години

Като гледам протеста, президента успя да обедини народа.

305

Ушко

преди 4 години

Е тоя фалира КТБ

304

Адриан Николов-Шумен

преди 4 години

Автентичния ПроСоТо съм аз, плагиати!! Ще изпръдна страпоня от вас! Спрете се!

303

Анонимен

преди 4 години

Западните телевизии напомнят опита за покушение върху Доган и му отделят много внимание

302

ПроСоТо

преди 4 години

Боже колко си посредствена!...***,но упорита....ега ти!..И Тиквата ти плаша за тая излагация?!..ега ти!..но що ли са тръшкам и аз?!..-На кого да разчита еднокнижния държач на чекмеджета,освен на такива като теб..

301

Анонимен

преди 4 години

всеки има право свободно изразява своето мнение, защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. При условие, че са нарушени поне чл. 7, 8, 40, президента заема позиция, което е и негово задължение по конституция... която г-н близнашки явно не е чел цялата

300

Време за промяна

преди 4 години

Гербаджиите и техните слуги (като Близнашки) се ловят за конституцията като удавници за сламка. Но президентът не е длъжен нито по конституция нито по убеждения да крепи едно некадърно и корумпирано управление.

299

ПроСоТо

преди 4 години

Обичам страпоните. Пиша и статии на тази тема. Търсете в нетя!

298

Нищо ново

преди 4 години

Самият Близнашки е грешка. На първо място е българският народ и който служи на него, както президента Радев, той ще получи подкрепата на хората.

297

ikar

преди 4 години

Мисля, че българите не трябва да допуснат едно такова недоразумение като Близнашки да стане отново министър председател, па макар и за три месеца.

296

С ДВЕ ДУМИ

преди 4 години

Да напомня - Близначки го изгониха от БСП за Корупция , и Плевнелиев го назначи за Служебен Премиер .Това е достатъчно за да се ориентирате за Морала на този човек .

295

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо 307Не бре, само в Шумен е поникнало:))))))))) Булпрес е фирмичката дето го сее:))

294

ПроСоТо

преди 4 години

Колеги, Йотова прати ли ви рублите за миналата седмица...на мене само един кашон с рубли ми прати...при вас как е?!?!?!