436

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 574 Кои са тези сили Мантрата ви е -" искат да дойдат и да крадат , затова са протестите"Остана ли нещо за крадене у нас ? След краденето на Борисов , преди това тройната коалиция , преди това Костов

435

42На

преди 3 години

Митинга в подкрепа на Боко имаше купища фесове от Южна и Севроизточна България.

434

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 574 А зад Борисов какви сили стоят ? Човек с неговото престъпно минало / според ЦРУ/ , без гръб не може да издържи и ден в политиката , камо ли да е министър -председател вече над 10 години . Пита се - кой е гърбът на Борисов и срещу какво бива пазен ?Ще кажеш ли ?

433

До 574

преди 3 години

Да, похватите на шайката еволюират, нормално за 30 години свинщина. Това не значи, че имат намерение да спрат да ни крадат. Всички - до стената!!!

432

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 572 много просто Президентските , кметските са мажоритарни А за парламентарните - и 10 гласа може да получи , и да вкара 100 депутата .

431

Анонимен

преди 3 години

Какво значи лицемерието на Борисов, че маха от управлението всеки който бъде уличен за нередност. Колко министри смени досега? Кой друг го направи - БСП при тях министрите бяха богове ли? Радев е действа подмолно и некоректно което не подобава на президент. Зад Радев стоят сили които имат интерес правителството да падане или просто използват един неуравновесен и неразбиращ президент! То като крадеца да вика дръжте крадеца!

430

Анонимен

преди 3 години

До Взех вече да се чудя 571 А ти знаеш ли ?

429

Анонимен

преди 3 години

Добре де,не мога да разбера как така Борисов манипулира изборите,а Радев е президент,заедно с няколко червени кметства на областни градове?!Категорично разобличена опорка! Със същия успех аз мога да кажа,че Радев и тези кметове са манипулирали изборите ! Всичките ви опорки са такива- общи ,повърхностни приказки,пропаганди,лъжи и нищо конктетно ! Само мрънкане,критики,недоволства,а насреща едно голямо НИЩО ! Нинова нали имаше платформа ? Още чакаме да я видим !

428

Взех вече да се чудя

преди 3 години

Президентът дали знае какво пише в Конституцията ?!

427

до 567

преди 3 години

В България последно време няма и университети. Правя по няколко интервюта месечно на инженери. Може и да си имаш идея какви компоти виждам, които искат да търгуват никакви умения и никакво желание за развитие срещу 1.5-2.5к месечно пари, но аз се възмущавам всеки път, когато ги видя. От време на време виждам и свестни момчета и момичета. Обаче са малко!

426

Анонимен

преди 3 години

До лошо 561 така , това е другата опорка - че *** и агитките са на протестите ясен си ми , *** За справка - агитките са под контрола на Борисов и компания . Той строи стадиони с нашите данъци , назначава собственици и т.н . С тези на Левски може да си има малко проблеми , ама ще ги укроти и тях скоро с някой спонсор

425

Бивш военен

преди 3 години

Какво да очакваш. Останяха само африканските републики, които си избират военни да ги управляват. В нормалните държави управляват хора завършили университети.

424

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 557 Радев не е организирал нищо Вчерашният митинг бе в нета организиран Виж при ББ и ГЕРБ е друго нещо . Лицемерието на Борисов е безкрайно, има някаква зараза , а натъпка хората в автобуси , кой знае от стотици километри да идват в София Май не са му останали хора в СОфия , или ?

423

Да попитам, че

преди 3 години

Нещо не разбирам - президентът държавен преврат ли се опитва да оглави ? Е те това си е направо за пародиен политически филм !

422

До 557

преди 3 години

Така е.. барбаганьос от Банкя с днешния митинг от платени чиновници и общинари които ги докара ги обрече на зараза от Ковид 19 , това е предателство и Борисов е за съд

421

Анонимен

преди 3 години

До до 543Аха... "Абстрактна представа, отнасяща се за другите"... Ок. Това питах.

420

до 548 съд

преди 3 години

Радев е президент на република България и има имунитет и каквито и глупости да прави няма как да искаш да бъде съден .И е нормално президента да се ползва с имунитет.

419

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 531 Как Гешев не вижда есемесите до и от Борисов , от хората които разследва ?Защо не бяха изпратени снимките и запасите за независими експертизи ?Защо Гешев не разследва нищо свързано с престъпленията на Борисов и Горанов Как всички висши кадри и правилните депутати на ГЕРБ са милионери ? дори една обикновена пиарка ?Защо продължава да се обслужват Пеевски и Доган , като им се правят подаръци за десетки милиони . Това Гешев защо не го разследва

418

Анонимен

преди 3 години

Няма значение кой крив кой прав, аз виждам тук хорица предвождани от един военен, който не иска на всяка цена да свали едно утвърдено и добро от много гледни точки управление. БСП и Х. Иванов не са алтернатива, ще има едни избори на които тия хора ще леят лъжи и глупости както досега. Борисов е първия който вади всеки уличен дори недоказано от управлението. Така че твърденията на т.нар. президент който за мен е подъл и дълбоко нечестен са грозна манипулация.

417

Анонимен

преди 3 години

Може ли да организираш митинг по време на световна пандемия от силно заразен по въздушно-капков път вирус ??? За мен това е за съд ! Това е убийство ! Предателство ! Наглост ! Кощунство ! Този червей трябва да бъде прогонен от България !