299

Анонимен

преди 3 години

Вчера 330, днес ще са 480. Благодарение на ГЕРБ.

298

гамен

преди 3 години

Да се затвори държавата веднага. Под карантина още 3 месеца. Без летен сезон, ако трябва и без зимен сезон. Всички търговски обекти, с изключение на аптеки и хранителни магазини, да се затворят. Затворете хората, иначе камионите с чувалите ще дойдат. Още Февруари месец, от Китай казаха - Не се ли изолирате, ще стане страшно. Ама *** нали е по велик от другите и прави каквото си иска. Е.... чакайте камионите с чували тогава. Казах.

297

Анонимен

преди 3 години

Тези, които искат да няма ограничения, правят така, че ограниченията да ги има и да са повече. Това са фактите.

296

Димитър

преди 3 години

Не знам за Ковид теста, но ако направят масови тестове за наличие на мозък, над 80 % ще излезат отрицателни. Тъжната истина.

295

Анонимен

преди 3 години

Американците лошо си направиха сметката, като пуснаха вируса в Китай.

294

Бау

преди 3 години

До МяуТова не е причина принципно да не уважаваш чуждият живот, нито е оправдание да си безотговорен. Трите Д са просто лека загуба на комфорта. Нищо повече. Не само, че ще спасят животи ами и ще подобрят ситуацията и ще има работа. Бойкота на мерките само влошава нещата.

293

Анонимен

преди 3 години

Дали тактиката на щрауса работи в този случай? Казваш, че вирус няма или че това е една голяма измама и вируса изчезва....

292

Сделано в Китае

преди 3 години

Барба Ганиос скоро няма да го има, Уханката ни го работи!!

291

Анонимен

преди 3 години

След снощните протести бройката заразени веднага скочи.То така става след всеки скандал с участието на ГЕРБ.Единственото им оръжие е да внасят страх у хората като използват вируса за целта.Да вирус има но това ли е реалната бройка заразени или отново ни лъжат защото ножа опря до кокала.

290

Анонимен

преди 3 години

Засега процентът на заразените сред най-възрастните е малък 2,8% от заразените са над 79 годишна възраст, а те са 4% от населението на България.

289

Мяу

преди 3 години

Съжалявам Бау, но хората вече не ги е страх.

288

Анонимен

преди 3 години

До sofiНещо ти хлопа дъската... Никъде по Света не се дават личните данни на пациентите за да ги знае обществото...

287

Бау

преди 3 години

До 332Просто не им пука за възрастните и болните. Чист егоизъм.

286

Анонимен

преди 3 години

Някои все още не схващат, че умират огромна част от заразените с този вирус, а последиците за останалите живи тепърва ще ги видим.

285

Анонимен

преди 3 години

До sofi"В София имало 140 заразени. Да кажат в кои райони са. Крайно време е да казват имената на заразените. Защото тези, които ги водят че са заразени на мига ще излязат и ще покажат че имат отрицателен тест"Отиди във ВМА и ги питай.

284

Големия амур

преди 3 години

Писна ми от тоя вирус- при повечето хора единственото лошо, което може да стане е да вдигнат температура или да се подрискат. Спряхме всичко заради глупости...

283

Бау

преди 3 години

До sofiТеб трябва да те покажат като се разболееш от нещо по телевизията. Разрошена, без грим, сополива .. Всички си го мечтаят това, за да си спокойна .. ти.

282

Случаеност

преди 3 години

Обичам съвпаденията - 5000 човека излезли на спонатанен протест, и 2 часа по-късно от правителството изнасят данни с 100 човека заразени отгоре. Само, че не знам дали някой ще ги бръсне за слива, заради такива случайности.

281

sofi

преди 3 години

В София имало 140 заразени. Да кажат в кои райони са. Крайно време е да казват имената на заразените. Защото тези, които ги водят че са заразени на мига ще излязат и ще покажат че имат отрицателен тест.

280

Бау

преди 3 години

До ФактФакт е баба ти ... Оня ден бяха над 4000 ... Бла бла да има ...