250

да,да ама не

преди 3 години

При 470 в болница - това брои ли се за над 200 болни!? Ако да - направо сме за затваряне, ако не тогава какво!?Днес cкoкът даже е нaдoлу - дoкaзaнo зaрaзeни 174 oт 2775 тecтвaни! Тoвa прaви oкoлo 6 нa 100! Двa дни имaшe 7 нa 100! Прeди тoвa бяхa 3 дo 5 нa 100 дългo врeмe. Рaзхлaбихa якo мeркитe и не процентите, а брoйкитe яко тръгнaхa нaгoрe! Ceгa щe зaтeгнaт! Вeрoятнo "oчaквaнo" щe излязaт някaкви брoйки и oт мaчoвeтe c публикa дo някoлкo дни!

249

Чебурашка

преди 3 години

До предложение При сегашният лимит от 2500 теста плащан от здравнага каса няма как лесно да се надхвърли цифрата 200. Трябва да има 8% положителни а засега са най-много 6 2%. И от НОЩ го знаят много добре за това се правят на велики.

248

Анонимен

преди 3 години

Отваряш му бара, бистрото, чалготеката, стадиона и после му казваш "Абе Курте, ти си безотговорен, не спазваш дистанция".Кучето бяга според тоягата, хората са толкова безотговорни, колкото вие им позволявате, за да се заразяват толкова хора, вината е на първо място ваша!

247

Приказката

преди 3 години

За кервана и кyчетата нали я знаете...Ха-ха-ха. Дерзайте.... От четвъртък с новите мерки...

246

Анонимен

преди 3 години

Лалугеров, не ходи на театър бе! И без това е за интелигентни там.

245

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 262Аз едно се чудя, как е възможно да се трият думи, които мисирките сами са използвали в заглавията си и статиите си?!Що за наглост, ще за безочие?!Значи импотентия журналяга може да пише каквото му е кеф, а мен ще ме цензурират за същите думи?!Удариха дъното, страхливи, угодливи на властта блюдолизници.

244

Лалугеров

преди 3 години

Махайте ми се от главата мухльовци от НОЩ - такива ! Олекнахте, вече никой не Ви вярва. Провалихте се с половинчатите си мерки. Защо отворихте стадионите и ресторантите ? Защо разрешихте баловете ??? Защо отворихте театрите и кината ? Хората щяха изтраят още някой месец без забавления и спорт ! В края на май бяхме на път да преборим заразата, а сега се връщаме към драмата ! Негодници ...

243

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо влизам да плюя по правителството,ама гледам яко сте започнали да плюете без мен. Хахаха. Ама гледам и ,че масово хората се оплакват от ***. Не е добре да се трие гласа на народа скъпи ***. Защото скоро народа може вас да изтрие..

242

предложение

преди 3 години

Ми почнете да правите по 10 000 PCR теста на ден и ще постигнете желаната от вас бройка от 200 новозаразени на ден.Но като препрочитам отново думите на другаря министър, стигам до извода, че манипулацията е още по-чудовищна отколкото предполагаме.Тук той говори (освен ако не се е объркал, все пак не е лекар нали?) за 200 болни на ден!А статистиката не отчита болните, а само заразените. А дали са нови или стари заразени пак не е ясно! Как да им вярва народа?

241

Анонимен

преди 3 години

Абе да измрат всички партийни секретари и вирусът ще утихне мисля

240

Млад и богат тарикат

преди 3 години

А Боко във затвор Але! Алееее!!!БОКО! ТИКВО! БОКО! ТИКВО! УУУУУУУ!А Боко във кириз Але, Алееее!!БОКО! БУДА! БОКО! БУДА! УУУУУУУУУУ!А Боко във зандан Але, Алееееее!!БОКО! МУТРО! БОКО! МУТРО! УУУУУУУ!!!!

239

Анонимен

преди 3 години

Последно колко 100, 200 ,300 .Фурнаджийски лопати врът врът

238

Анонимен

преди 3 години

Аз пак ще го напиша, а *** нека за терти път да ми изтрият коментара: Преди да се въвеждат областни КПП-та, трябва да се затворят външните граници!

237

Окопитен Чифтокопит

преди 3 години

Защо на снимките има скенер? Ще правят скенер на главата на Ананиев ли? Не харчете държавни пари - аз ще ви кажа! Главата му е празна, там няма нищо, камо ли нещо притеснително. :)))))))))

236

Анонимен

преди 3 години

До Мога ли да запитам..ми защото имт снимки и се чудят къде да ги използват, то няма много значение статията

235

Анонимен

преди 3 години

защо всички гербаджии мразят комунистите и за всичко те са им виновни от ден първи когато ги избраха, след като те самите са комунисти и са сложени там от комунисти ?

234

Мога ли да запитам..

преди 3 години

Какво е общото между заглавито/статията и снимките?! Които незнайно защо сте направили в албум. За тези снимки няма НИТО ДУМА В СТАТИЯТА!Вие сте ПОЗОР за журналистиката. Срам!

233

Анонимен

преди 3 години

Факта че медията считат за по-важно да държат топ новина измислен вирус, пред снощното природно бедствие, говори каква е основната им цел

232

ivailo

преди 3 години

До Анонимен" Защо просто не протестирате, млади хора сте."Няма по-адекватен начин на протест, от неизпълнението на безумните заповеди на щаба.

231

ПросТоТо

преди 3 години

Ясно ми е! Тези които плюят по Борисов са същите тези, които плюят и Гешев. Всички те, до един са престъпници, които имат огромен грях на душата и тъмен облак надвиснал над главата.Разбирам защо са такива хейтъри и дори ми става малко тъжно за тях, то те ЩЕ топлят нара и това вече се случва. Скоро идваме и у вас, другари! :))