33

Анонимен

преди 3 години

Да се надяваме, че Православието и здравият ни разум ще ни спаси. Комунизмът беше кофти, ама някак си ми изглажда по-нормален от тази лудост

32

Грух

преди 3 години

До 38Не, на мен ми е през оная работа ти какво мислиш. Аз съм си поживял, па и свят съм видял. И готини гаджета съм ръбил. Ти си от зомбираните амеби (ако знаеш какво е амеба), плод на виртуалното пространство, на които най- готиното преживяване е онанирането пред монитора.

31

Анонимен

преди 3 години

"В същност това е само една малка краска от вашето бъдеще."Моето и на семейството ми бъдеще го реших преди около 30 години.......мисли за твоето.

30

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в психодиспансера ЕС, пуснете си Слим Шейди на Еминем и купонясвайте. Белегът на звяра ще е да няма полови белези. В библията пише мъж и жена ги сътвори той.

29

Грух

преди 3 години

До 34Може да съм облъчен от много неща, ама съм живял с нормални хора около мен. На теб съседката ти ще се казва Драгомир и на драго сърце ще те мушка с дилдото си. В същност това е само една малка краска от вашето бъдеще. Мерси, аз такова не искам.

28

Анонимен

преди 3 години

"Единствената надежда за човечеството са Русия и Китай......"Едните имат добра ширпотреба и разпространяват повечето от световните чуми, а другите най-много сПинознИ.........та на какво се надяваш?

27

ист

преди 3 години

На място ще се проверява с опипване дали е мъж или жена.

26

Грух

преди 3 години

Който поддържа неолиберастите, му пожелавам дъщеря му да се казва Иван, а сина му Гергана. Ако има деца де, че по- вероятно никой от вас младите няма да доживее този момент. Ко да праиш неоливерална демуйкрация, сами си я искате. При лошите комунисти, хората имаха по 2 и повече. Нямаше и клиники по инвитро разплод.

25

До man

преди 3 години

Проблемът е, че ЛГБТ искат да си налагат болестите на останалите, чрез законите, медиите, киното, социалните мрежи, училищата.

24

Единствената надежда

преди 3 години

за човечеството са Русия и Китай. Останалите не е вече ясно кой кого джендъросва. Полът е расистка категория. Както е тръгнало, скоро ще започнат да премахват и всички полови различия.

23

man

преди 3 години

темата е преекспонирана. не ме засяга кой къде иска да го таковат или да такова.

22

Ха-ха

преди 3 години

После меките китки да не се сърдят,че биват измествани от азиатци и африканци в собствената си родина.То май и се кефят на това де...

21

Грух

преди 3 години

Хаха Новият световен ред настъпва бавно, но сигурно. Лоши били комунистите, а Ристе? Диктатори били. Малки сте и не помните какво беше. Сегашният "модерен" свят ще ви излезе през носа, повярвайте ми. И без това всичко приключва до 2022г. След КУРоната ще съжалавяте, че сте се родили. И преди да плюете комунистите, прочетете някоя книжка от преди 1989г. Сегашните т.нар. социалисти са просто една издънка на неолиберастите, за да отвратят хората от левите идеи. Ще им ядете неолиберастията цял живот

20

Звяра

преди 3 години

Извращение! Всичко е с една цел - унищожаване на семейните ценности. По делата ще ги познаете!

19

До моля

преди 3 години

Човек не се самоопределя от какъв пол е, а еволюцията!

18

мерси

преди 3 години

До Анонимен 3Айде няма нужда!

17

Анонимен

преди 3 години

Неадекватни, а налагат правила!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Като теб ,нали!!!

15

Христо Христов

преди 3 години

Номерче, чипче и готово... нещо което даже най-върлите комунистически диктатори не са си мечтали (за разлика от демократичните, при това не от сега).

14

Анонимен

преди 3 години

ами да се пише безполово съществоВ северозападналия ги има много.....