24

Анонимен

преди 3 години

До ФиделТроле, ***,..........не е лесна твоята:) Малко хора биха го понесли да са руски зад ни ци как тебя,

23

Анонимен

преди 3 години

САЩ имат 638 неуспешни опита за убийство на Фидел Кастро.

22

Анонимен

преди 3 години

До komitataейТа казваш. Куба е "водеща в образованието" ...:)) Хихихи! Влязох да погледна класацията на университетите ................. на 116-то място намерих един руски. До 350-то кубински не намерих:)

21

Анонимен

преди 3 години

N 1 е уцелил отговора. Куба и Тайван имат много общо като отцепени държави, но вижте и докъде са стигнали двете. В едната скоро разрешиха да имаш телефон, а другата е от лидерите в производството им. Явно САЩ са деспот за някои като Куба и др, а за други не са чак такъв деспот-като Япония, Тайван,ЮКорея... Не знам дали сте забелязали, но държавите с калпави и слаба власт не ги уважава никой. Аз съм ходил в Куба и хората са наивни още, радват се на разни марки и вече и там не е чист социализъм

20

Фидел

преди 3 години

До Тpoлa 11:След финансовите и проблеми част от акциите ги изкупи Аербъс и започнаха съвместно производство.========Естествено, че Бомбардие са зле заради олигарсите от САЩ. Продаваха самолети от тяхната класа на превозвача от САЩ - Делта. На 26 Септември 2017 Боинг се оплакват и правителството на САЩ увеличават митото за канадските самолети на 219%. Новини:Бомбардие Канада - ще съкрати 2 500 работещиЕърбъс - ще съкрати 15 000 работещиНа това ли му викаш възход 11, тpoлe?

19

Анонимен

преди 3 години

До опетковНо са до брега на комунистически Китай, а те са Република Китай и въпреки това са ного добре, като стандарт, а Куба са до САЩ и двете държави са корави, но Куба повече.

18

Василев

преди 3 години

Бати Бойко пуши кубински пури и сега след санкциите си е запасил нощното шкафче с пачки хартия да си свива цигарки с тютюн, а пък Волен ходи на Варадеро и не иска да си пече *** на българското Черноморие!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Ай ся ни разкажи на аудиторията, Адрианчо, къФ точно бизнес въртиш с Куба, че "ходиш по работа"?!? Ххахахахах!! Щото аз съм ходил на почивка там и...............знам какво е:)) " По работа" бил ходил! Ама ти сериозно ли? Алооооооооооооо:)

16

komitataей

преди 3 години

60 години ембарго а куба е водеща в света по образование и здравеопазване докато САЩ са едва на 17 място пълен провал, на пропагандата за куминистическата система в Куба която щяла да с е срути, колкото говореха за Китай която стана водеща в света

15

опетков

преди 3 години

До Анонимен1 В Тайван няма комунистическа диктатура. Разликата е огромна. А който иска да научи нещо за Куба от извора препоръчвам книгите на кубинския писател в изгнание Педро Хуан Гутиерес. "Кралят на Хавана и "*** хаванска приказка. Мизерният живот на обикновения кубинец. Не си заслужават мизерията и се чудя кога ще изригне и там истинската революция и ще изхвърли самозваните "революционери-милиардери" на бунището на историята.

14

Анонимен

преди 3 години

Икак точно имигранти ще наклонят везните на който и да е в САЩ?Ако са отишли там преди 20-30г разбирам, първо са получили статут на пребиваващи, после стават граждани.В статията пише, че поради К-19 Тръмпи се страхувал от имигрантите от Куба, не знаех че влезнеш ли в САЩ със статут на бежанец може да гласуваш.Пълно чесане на езици е тази статия.

13

Василев

преди 3 години

Велик и всемогъщ е Китайския Мъдър и Древен Дракон!!!Агент Ерик Монтана!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 3 години

От 10 години всяка година посещавам Куба поне 2 пъти на година по работа. Много ми е забавно да чета коментарите тук..писани от хора, които може би никога не са стъпвали на Кубинска земя през живота си. Но въпреки това имат самочувствието, на родени там. Уникален народ сме!! Хайде разкажете още нещо за Куба, което сте прочели в интернет..

11

Анонимен

преди 3 години

До ФиделГнусен, гнусен ***. Адрианчо мамин. И от самолети взе да да разбира:))) Бомардие без съмнение е страхотна фирма но НИКОГА не е била първа в света. След финансовите и проблеми част от акциите ги изкупи Аербъс и започнаха съвместно производство. И къде в цялата схема са олигарсите на САЩ?

10

Анонимен

преди 3 години

Това ембарго показва само едно: САЩ са деспот, без морал и мисъл за човека. Гледат само интересите си и са по-злобни и от Бойко Борисов.

9

Анонимен

преди 3 години

Кубинците издържат вече 60 години затова имат 60-70 годишни американски коли.../които са мн. готини/

8

Фидел

преди 3 години

Никой няма полза от каквито и да са връзки със САЩ.Да дадем няколко примера.Канада:-Най-голямата телекомуникационна компания в С. Америка беше канадската Нортел. Владееше всички технологии и над 100000 работещи. Фалирала по-късно-Блакбери - най-надеждните мобилни телефони в света, сега са пред фалит-Бомбардие - средни по големина самолети, най-голямата фирма в света, сега са пред фалит и разпродажбаОлигарсите от САЩ унищожават и изсмукват всичко по пътя си.Парите са единствена ценност.

7

Анонимен

преди 3 години

В Куба е супер!! От миналата година им разрешиха да имат даже и мобилни телефони! Е, плащането им е само с ония гадни американски долари .....:) Който има де......

6

Ben

преди 3 години

Някой да е стъпвал в Хавана, аФторката на статия със сигурност не. София в началото на 90те та и по зле. Мизерия, беднотия и простотия както в малко други места по света. Да са живи и здрави да надживеят още 100 америкаски президента, па доно от този коптор остане нещо

5

Анонимен

преди 3 години

Комунизмът е вирус и не прощава на никой