190

Анонимен

преди 4 години

а герб ще си получат заслуженото на изборите.. и платените им фенове тук ще имат нови господари

189

Зоро

преди 4 години

до Бау това няма как да стане. Вижда се и по писанията тук. Един не вярва, друг смята, че не е заразен, трети, че точно той няма да се зарази, 4 ти че е конспирация, 5 ти че не е хора, а по гората и така до безкрай. В Италия и Испания също не стана. Гониха ги с полиция и жандармерия ги следеше.И докато умуваме заразата ще плъзне. Станат ли над 200 ще трябва ЗАТВОР отново и то като в Гърция. Трябваше още на 2 рия ден, като видяха че се качват заразениете, да върнат маските на общ. места.

188

Анонимен

преди 4 години

Живея в Плевен.Сега бях в тролея.Качи се един мъж около 55-60г. Имаше маска ама като се качи я свали.Контрольорката беше правила вече забележки.Една женица му каза културно да си я сложи, тя ,завалийката си помисли че е забравил.Тоя като я овика, -Я си гледай работата,***. Женицата се притесни,само каза ,че е говорила на ви и го казала културно. Оня нарочно си сложи маската в джоба и слезе на пазара.Всички си мълчаха сконфузено и мигаха на парцали.

187

Анонимен

преди 4 години

До Бау "Стреля си сам в крака и после се жалва."

186

Анонимен

преди 4 години

До ЯВОР Не ти ли е ясно че тук пишат основно ***, които манипулират обществото според интереса на управниците. Лайковете са важни.

185

Златена

преди 4 години

Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилните българи и неуките роми в България те вярват че короновируса е измислица затова се разхождат по улиците на градовете на цяла България и не осъзнават ще заразяват с тази болест друг човек и му отнемат живота .Много жалко че заради дебилните българи и ромите в България които мислят само за себе си и за своето благополучие за останалите въобще не им пука страдаме ние нормалните Българи

184

Анонимен

преди 4 години

До Истукан ми поне сам си сложи един плюс.

183

Истукан

преди 4 години

ОСТАВКА!!!

182

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството че минусите на разумните писания ги слага някой извън форума.

181

Анонимен

преди 4 години

КОЙТО НЕ НОСИ МАСКАЕ ОТ СЪПРОТИВАТА!

180

ЯВОР

преди 4 години

Каква е тази борба за плюсове и минуси?Да не сте в детската градина?Или пишете нещо важно, или аут!!!

179

Бау

преди 4 години

До ЗороВсеки човек, който може да мисли знае да пази себе си и околните. Трите Д-та. Не би трябвало да е нужно щаба и полиция да следят всички ... Народа си е просто безотговорен :( Италия и Испания се оправиха, а бяха най-зле. Стреля си сам в крака и после се жалва.

178

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли е неудобно да слагате плюсове на слънчасали *** дето тролят за пари маскарите му с маскари.

177

Релеф

преди 4 години

ЗАТВОР ЗА ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА НИ ОТНЕМЕ СВОБОДАТА, ЗАТВОР ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ДОРИ СИ ГО ПОМИСЛИ. 500 ГОДИНИ СМЕ СЕ БОРИЛИ ЗА СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ТУРСКО РОБСТВО И СЛЕД ТОВА ОЩЕ 46 ГОДИНИ СМЕ БИЛИ ПОРОБЕНИ ОТ ТИРАНИЧЕН СЪВЕТСКИ КОМУНИЗЪМ!

176

Зоро

преди 4 години

до 176 БауХората не са виновни. Виновен е щабът, че изостави леките мерки и хукна по Гърция. 8 дена се покачваха заразените като казаха, че маските са само препоръчителни. И случаите хвръкнаха от 20 на 166. Сега мъчително ще сваляме по 10 на ден, ако пак не им хрумне на фърчилото да кажат, че са препоръчителни.

175

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОизобщо не знаеш нищо за прогресиите, а статистиката ти е безумна.

174

Анонимен

преди 4 години

Тоя вирус трепе само кърлежи

173

Анонимен

преди 4 години

Има една статистика от щатът Ню Йорк от месец май за починалите по възраст. 26,4% от починалите са до 64 годишна възраст, вкл. 4% са до 44 години.

172

до 187

преди 4 години

Той Бау не е сам, бе! Не виждаш ли, че няколко тапака пишат с това изображение! Само един човек не може да бъде толкова ***!

171

Истукан

преди 4 години

Правителството се провали. Мерките се оказаха неефективни. Затова оставка на цялото правителство ще искаме. Радев да сложи служебен кабинет и да се ходи на избори. Като не знаят как се управлява държава, по-добре да не управляват.