93

не е

преди 4 години

не е плащал достатъчно нагоре по веригата и го сменят със по-послушен

92

ххх-ххх

преди 4 години

Живееш по-добре от преди 1989? Как? По-добра храна ли ядеш - салам от перушина, сирене от палмово масло, краставици с пестициди и домати от 5 лв? Децата и образованието ти е по-сигурно? Здравеопазването е по-добро? Имаме спортни успехи? Пращаме човек в космоса? Кое е по-добре, че имаме право на гейпаради и банани могат да влезнат във всяка къща и да ограбят и изнасилят баба ти?

91

Герберастката кочина

преди 4 години

Преразпределяне, Преразпределяне, Преразпределяне ...

90

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО 83 - И КАКВО ТИ Е СМЕШНО -ЧЕ СМЕ БИЛИ ПОЧТИ 9 МИЛИОНА БЪЛГАРИ БЕЗ НЯКАКВИ СИ СТО ХИЛЯДИ ЛИ?? ОГРАДЕНИ БЯХМЕ НЕ САМО НИЕ- БЕШЕ СТУДЕНАТА ВОЙНА -ВСИЧКИ БЯХА ОГРАДЕНИ! И ЗАПАДА И ИЗТОКА -ИМАХМЕ СУПЕР УЧЕНИ ФИЗИЦИ ИНЖЕНЕРИ ХИМИЦИ,,ИМАХМЕ КОСМОНАВТИ-СЕГА КАКВО ИМАМЕ -ПАТЛАД-ЖАНИ ХВЪРЛЯЩИ СТОЛОВЕ ОТ БАЛКОНИТЕ ПО ИТАЛИАНЦИТЕ И ЕДИН ГЕШЕВ ПОСТАВЕНА ФИГУРА КОЙТО СТАВА ЗА КИНОАКТЬОР В ТРЕТОКЛАСЕН ФИЛМ !!

89

Анонимен

преди 4 години

До 74 Ало ооо. Ами дипломираните юристи какво свършиха за 39 години. Те прикриваха престъпниците срещу заплащане.

88

До 73

преди 4 години

Е какво точно да разслеват? Нескопосаният дийп фейк ??? ........ Очаквай скоро да излязат ОРИГИНАЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ от които е сглобенНе е нито първият нито последният правен на политици от цял свят. С новите технологии не е проблем и винаги е разкрит и доказан!,А че баба Къна и такива като теб вярват първосигнално си е за тяхна сметка-невежеството е винаги самоуверено и безапелационно.

87

до 68 и още

преди 4 години

По зле ще става , а тези който хвалят сегашната ситуация пълнят шкафчетата и смятат да завършат живота си другаде ,като предварително всичко е обмислено.....

86

Анонимен

преди 4 години

Е и какво ..престъпна група отбива ,и съда отново ще ги освободи че няма докаьатвлства

85

Анонимен

преди 4 години

Kaскет, а бе нали февруари месец каза че до 3-4 седмици арабите ще ти пратят Божков? К'во стана, бе моето дете?Що не говориш вече за него, мамина душичке?

84

Анонимен

преди 4 години

Ченгеджийницата е специфична структура и там всички ходят по границата на закона, такава им е работата. Не е трудно да бутнеш никого за да я пристъпи, особена в гръб. Не се превъзнасяйте в успехите на ЧК и особено на другарят Ягода!

83

Анонимен

преди 4 години

Тази нощна акция има ли нещо общо с вчерашната среща на службите с Президента Радев? Какво си казаха, какво им показаха, за да се потрудят така спешно?

82

ПАБЛО БОРИСОВ БУДА

преди 4 години

А ДАЛИ Е ТАКА, КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ. ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ И ЛЪЖЦИ, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЯТ И ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ ПРАВЯТ ПОДОБНИ "АКЦИИ'. ЗА СКРИЯТ ИСТИНСКИЯ ЧАДЪР БОЙКО ЕСКОБАР И СИЕ.

81

Анонимен

преди 4 години

Отново театър за лоботомираните фенове на ГРОБ и Тул упа с Чекмеджето.Истината е, че конкеренцията на Шайката трябва да бъде мачкана, включително с Държавната машина, на която плащаме всички ние.Тия пачки в Чекмеджето да не са от заплата.

80

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.много ми е смешна когато някое ко муне се разпеняви и реди лъжа след лъжа. 9 мил. не сме стигали никога-има си статистика, официална на НРБ - можеш ли да четеш изобщо? А да ти припомя ли, че всички бяхме оградени в концлагер? Само в соц страните граничарите патрулират с автомати насочени към свая народ, защото мераклии за влизане няма, но за бягство от Рая - бол. Само най-равните другари бяха добре, затова е и тази носталгия и рев, вече няма на готово.

79

Стадо сме

преди 4 години

Тези и други полицай бандити според промените в ЗМВР направени от ГЕРБ преди дни, ще получат обезщетение 20 заплати и висока пенсия, честито....

78

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО 69-Не съм казал че Комунизмът е великолепен строй -Но на това което се случи в България а то е-НАЙ ДИВИЯТ УРОДЛИВ КАПИТАЛИЗЪМ В КРАЙНАТА СИ ФАЗА- ТО КОМУНИЗМЪТ БЕШЕ "ЦВЕТЕ" -ХУБАВИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ Е -"ОПИТОМЕНИЯТ' КАПИТАЛИЗЪМ-В БГ ВСЕ ОЩЕ Е АБСОЛЮТНО ДИВ! НИКАКВА ЗАЩИТА НА РАБОТНИЦИ -НИКАКВИ НОРМАЛНИ СТАНДАРТИ ЗА ЖИВОТ-- ЗАЩО РЕВАТ ЧЕ НЯМАТ РОБИ?? 2020Г В БГ ИМА ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО!!! ТОВА Е ПОЗОР!! ПРАГ НА БЕДНОСТА 380ЛВ А 1.3 МИЛИОНА ВЪЗРАСТНИ ХОРА СА С ПЕНСИЯ ПО 240ЛВ ? ЦИНИЗЪМ И БЕЗОЧИЕ!

77

Анонимен

преди 4 години

Щом бандитите овладяха МВР, държавата и тя става бандитска и после се чудим защо и съдебната и парламента са бандитска.

76

30 години

преди 4 години

А къде бяха предходните главни прокурори, и защо вземаха заплата.

75

Анонимен

преди 4 години

до57 ФСБ. Ако 1970г.българите имаха право да работят и живеят на Запад към днешна дата България нямаше да я има. Всички с отнета насилствено собственост щяха да отидат да работят и живеят на Запад.

74

Факт

преди 4 години

МВР и полиция са проядена от тежка корупция и бандитизъм и всички в системата го знаят,там са нужни кардинали и бързи чистки и реформи в този си вид тези служби са опасни и вредни за народа който ги храни.