320

Тонката

преди 4 години

"Хората в нормалните държави си гледат живота и бизнеса"видяхме как си гледат бизнеса в Минеаполис, а наскоро и в нормалния град Щутгарт имаше бизнес симпозиум:):):)

319

Анонимен

преди 4 години

На гол гз сребърни пищови,празнуваткрая на междусъюзническата съветско=германска война,урааа...ГУЛАГ И НКВД победилиГЕСТАПО И СС ама с помоща на целия свят иначе ГУЛАГ щеше да види къде зимуват раците!!Тукашните пък ***..то празнуваттова че БългАрия въпреки неизпращането на войници на източния фронт,спасяването на еврЙте си и десетките хиляди жертви от есента на 1944 до пролетта на 1945 е обявена за победенаи сме ОКУПИРАНИ ОТ КРА..СТАВАТА АРМИЯ!!ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА НАВАКСАМЕ ИЗОСТАВАНЕТО.

318

Анонимен

преди 4 години

Русия показа военна немощ. Путин вместо да се крие в бункера, отиде и се изложи пред целия цивилизован свят с ръждивите си железарии.

317

Do 334

преди 4 години

Показали военна мощ :))) на кого бе?***********************************Питай автора на статията БЕ! Заглавието е на автора БЕ!

316

Анонимен

преди 4 години

Показали военна мощ :))) на кого бе? На коронавируса ли? :)))) Руска мизерия :)) Хората в нормалните държави си гледат живота и бизнеса тез още дрънкат ракети сякаш има къде да ги ползват :)))

315

Анонимен

преди 4 години

Турция нахрани хубаво войнолюбците от Масква. Докъде я докара Путин Русия? До просешката тояга и да я бият всички по всички възможни азимути. Единствената защита на Русия в момента е ядреното оръжие, всичко друго е пълен *** и става само за подтискане на бунтове срещу Путин от собственото население.

314

Тонката

преди 4 години

Нека си дрънкат железариите,важното е,че вече не са ни "Братя"както едно време комунистите искаха да ни втълпят:):):):)Че къв брат може да ми е на мене некъв беден Руски алкохолик къде като дойде Лятото във Влас да речем си мисли,че е на Ривиерата:):):):)

313

Анонимен

преди 4 години

Еднакво ме нервят както русофилите,така и русофобите! Почит към героите и загиналите трябва да има,присмехът към тях е грозен, защото колко от вас са способни да дадат живота си за каквито и да било! Но! Идеализацията и преклонението към Русия също е крайна позиция,защото ни принизява,а показва и комплексите ни.Хубаво е,че хората там пазят паметта си и възпитават поколения в нац.гордост....А ние?

312

ceko

преди 4 години

Рунтьо ако не е там ще има голяяямаааа черна точка! Кака му Корнелка ще му бие кофата!

311

ПОКЛОН ПРЕД ЗАГИНАЛИ

преди 4 години

До лъскащите кожляци евроатлантически сбърканяци!Вие от готиният матриал през гнусното си живуркане ПОДНЕСЛИ ЛИ СТЕ ЕДНО ЦВЕТЕ ПРЕД ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ КАФЯВАТА ЧУМА....СЪМНЯВАМ СЕ МАТРИАЛ...СЛУШАЙТЕ ВОЖДА СИ-АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ зА ТОВА ДНЕС НЯМАШЕ НАША ВОЕННА ЧАСТ НА ПАРАДА В МОСКВА ДА ПОЧЕТЕ ГЕРОИЗМА И СЛАВАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ БОЙНИ....ПОЗОР

310

До 311

преди 4 години

За пет века дедите ми не са си предали рода и вярата, че аз ли!? Виж, теб добре са те обработили за има-няма 45 години.. Не съм русофоб, но не съм и русофил. А, това как ти звучи? Невероятно, нали? В твоя двуизмерен свят не може така..

309

Скоти Пипан

преди 4 години

"тез още си правят военни паради"едни правят гей паради, други военни - кой за кво учил и с каквото се гордее

308

Анонимен

преди 4 години

Трагедия... тез още си правят военни паради понеже друга гордост си нямат и хранят народа със зрелища...

307

Анонимен

преди 4 години

Честит празник на всички руски слуги!

306

Анонимен

преди 4 години

Само дето при 600 хил. заразени с Covid-19, да има само 8 жертви...Типично по руски. От време на време някой доктор, като нададе глас, че труповете няма къде да ги складират в болниците докато дойдат камионите и пада от 5-я етаж. Нещастен случай разбира се. Като в Китай и КНДР. Но иначе можем да маршируваме и да показваме излъсканите, но иначе ръждясали МИГ-ове и Т-90.ПП: Чета коментарите и виждам, че форума гъмжи от руски (a.k.a комунистически) ***

305

ceko

преди 4 години

Рунтьо отиде ли питам аз?

304

Зозо

преди 4 години

"Видяхме им военната мощ в Сирия и Либия. Станаха за смях"американците май не се смееха, като се изнасяха от там, след милиарди инвестиции в умерени главорези, отишли на вятъра

303

до 317

преди 4 години

Твоя "МОДЕРЕН СВЯТ" ще те направи РОБ и ще те ЗАТРИЕ, защото няма да си му необходим.

302

Баце

преди 4 години

Бутафория!Като всичко руско...

301

Анонимен

преди 4 години

Руснака само се излага на тези паради с ръждясали железа от времето на Андропов. А нашите подлизурски към Русия медии пишат за военна мощ. Видяхме им военната мощ в Сирия и Либия. Станаха за смях с допотопната си военна техника.