221

123

преди 4 години

Това е постановка. Кой ще смее да го глоби. Иска да ви каже: Щом мен ме глобяват и вас ще ви глобят.

220

БАНко

преди 4 години

ДОРИ САМО ДНЕШНИТЕ ТУРИСТИ ОТ СОФИЯ НА ГРЪЦКОТО МОРЕ ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЩЕ Е БЕЗРАБОТЕН !!!

219

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 218Обаче на никой не му прави впечатление нито за парите нито за тове че нарече една от обкръжението му ***, нито че заплашваше да размаже един собственик на фирма.Това в момента е България, мълчанието на агнетата.Всичко е нормално, хората тънат в благоденствие и нямат време да се занимават с такива дреболии.

218

Анонимен

преди 4 години

Тоя човек е вреден за България..

217

Анонимен

преди 4 години

Ейййй,тая Севда така го е омаломощила,че е заспал като заклан и дори пистолета се е оказал излишен.

216

ПроСоТо

преди 4 години

на мен ми е смешен Нефелията с това как се кръсти и се прави на набожен..И донякъде има право..Зер и на него не му е ясно как един при/ми-тивен,еднокнижен индивид с криминално досие,про/сташки език и поведение,може да бъде турен за "началник на държавата"....Това недоразумение той го отдава на "Божие Чудо",за това и се опитва по мафиотски начин да Му се подмаже-С ПАРИ,С МНОГО ПАРИ../е,не негови,но.."парите не миришат"../..що се отнася до Заповедите,то..те явно са за нас,не и за него..

215

До:Позитано

преди 4 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!================Законите ги нарушават онези които ги измислят, това ли наричаш "омаскаряване" бе полски свирач?Събирай четата от герберски тро.лове -Тонката,Зозо,Василев,Странджата и под строй ги заведи в спалнята на ТУЛУПА да си спретнете един ГЕНГ БЕНГ!п.с. Забравих да ти кажа, хонорара ви е на нощното шкафче!

214

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости..кой може да го глоби !!той да мисли ,за изборите през март,че тоя път ще загубиш,само защото ни правят на палячовци,и много много хора останаха без работа

213

Абе...

преди 4 години

Ди 219.. Герб не са идейна партияА група от случайнициГерб е борисов- вожда и индианците от книгатаАко Боко реши да се махне герб ще е като ндсвКой е читав там?? Те нямат идейна база, само идеи за кра жби!!..неуки,нисък морал и интелект . .. като стане дума кой какво учил.. трагедия, губят се дипломи..започва се едно шикалкавене Вижте им..и децата...я на мозъка сина..

212

Анонимен

преди 4 години

Тоя май няма доверие и в еврото,щом се запасява с кюлчета злато.

211

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми зрители,спите ли?

210

Шопо

преди 4 години

Че требе да бърка у чекмеджето с ??????? и кюлчетата...

209

тулупче

преди 4 години

споко , ще си плати глобата с парите от шкафчето

208

Анонимен

преди 4 години

До Абе...Точно това ще стане,ще стане много зле за България,ако ГЕРБ падне от власт,хората срещу ГЕРБ, работят срещу България и населението!

207

Анонимен

преди 4 години

На този вече не му пука от нищо.Одавна е забравил за филията с мас и единственото му желание е да управлява,за да се гаври с вас и докато Европа дава пари да краде и раздава на когото си иска.Джобовете,чекмеджетата,гардеробите и офшорките са претъпкани с пари и когато свършат от ЕС,ще си подаде оставката,огорчен,че не сте го оценили.

206

Хм !?

преди 4 години

До АнонименТочно и достоверно разсъждение. Наистина може Севда да ги е донесла и след това докато се е обличала той е заспал, а тя направила снимките.

205

Абе...

преди 4 години

Най лесният начин да смачкаш народа е като му казваш че ще стане много злеЯ цени ще се вдигат я доходи ще падатЯ някой лош.ще дойде.На тях им стига да не правят нищо за народа..А хората след месец ще рекат...уфффф рсзмиба ни се лошото, така и не разбирайки че са до шията в..лНа И така..се кефят ...че...Че....!!Мирише а??

204

ноби

преди 4 години

той сам е наредил да го глобят, да види народа, колко е законопослушен

203

Анонимен

преди 4 години

Сега ако го "глобят" и за откраднатите милиони XD

202

Анонимен

преди 4 години

Антибългарските *** не спят,работят яко срещу правителството,хората и държавата!ГЕРБ няма алтернатива!