288

Анонимен

преди 4 години

"Това ни дава основание, без да въвеждаме нови мерки, да се обърнем към хората и да поискаме по-стриктно спазване на мерките...Договорени са следните мерки, които влизат от 00:00 тази вечер..."--------Е как "без да въвеждаме нови мерки" и веднага в следващото изречение "договорени са следните мерки, които влизат от..."Тия изобщо знаят ли какво се случва, къде се намират, какво правят и какво говорят?!?!Луднахме заради няколко неадекватни, но овластени, некадърника. Да видим докога?!...

287

Анонимен

преди 4 години

Кой вярва на селянина от Банкя бре

286

Анонимен

преди 4 години

Нали уж селянина от Банкя се кълнеше преди 2 дена че няма да се връщат никакви мерки, хем тогава бяха повече заразените. Има ли изобщо дума изречена от този индивид, която не е лъжа?

285

Инфомат

преди 4 години

До православен патриотА освен държавата да ти купи маска, не искаш ли и да ти зареди хладилника и да ти плати сметките бе, гoвeдo мързеливо?!?! Като те опраскат с 300 лв. глоба и ще започнеш да носиш маска дори и у вас.

284

ники

преди 4 години

Докога ще ги търпим тия неандерталци да се опитват да ни управляват?

283

Gogo

преди 4 години

На булгаристанеца не му ли туриш каишка си прави каквото иска...Ще носите маска докато трябва.Точка по въпроса

282

Анонимен

преди 4 години

Връщат ама на хартия.. знаем какво е положението в чалготеките.. събират се * до * и слушат си чалга.. плюс си пият фалшив алкохол...

281

Анонимен

преди 4 години

Мерките не се спазвали, затова - нови мерки. Хахаха. Тия още ли са на власт?

280

Барба Ганиос

преди 4 години

е Велик, но Уханката е По-Велика!!

279

Анонимен

преди 4 години

*** от дума не разбира. Пръчка трябва.

278

Димитър

преди 4 години

"Маските не вършили работа".Кои маски, тези от чаршафа на баба ти ли? Или тези за 50 ст.?Има и хубави маски вече, в една голяма верига аптеки се продава KN 95 с клапа, за 5 лева. Издържа седмица с редовно дезинфекциране, т.е. по 0.70 ст. на ден.Като не разбиране, по-добре не пишете.А който иска да се заразява, прав му път. Само да не пречи на другите, визирам и болничният персонал.

277

Някоя

преди 4 години

няма да нося маска на закрито ,ако специално ми кефне е друг въпрос.Арестувайте ме ако трябва,омразният ми баща да бере гайлето с гаранции.Като всички оядени политици!

276

лекар

преди 4 години

до 283 бай Амед чобанина ,ще те имаш на гости прокурор за това изказване,бъди сигурен

275

Амед

преди 4 години

Вече и Аллах, който е Велик, да се Слави Името му, не Може да Ви Спаси от Китайската Чума!

274

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГрешиш. От маските няма никакъв ефект. Маските се носят само от хирурзи в операционната зала където е стерилно да предпазят пациенат и себе си от бактерии от микроби. Но срещу вируси не помагат, в ежедневна обстановка няма никакъв смисъл да се носи маска.

273

голям българИн

преди 4 години

когато всяка сутрин гледахме НОЩ, като че ли резултатите бяха по-добри

272

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 280Къде е доказано,че маските като се носят от всички пазят? Вземи за пример 2 държави където си носят по традиция Южна Корея и Китай пак си има вирус.

271

Ужас

преди 4 години

Анонимен 281Ааа ти си от тези безсмърните, дето си носят маските като лигавници в магазина и гледат като телета, нали? За теб вирус няма, всички други са ***, ти си тарикат и не те интересуват никакви мерки и не спазваш нищо, щото не си *** като другите, нали? А Какао се води открита дискотека, ама е по-зле от закрита, като организация вътре. Отиди и виж. Ходил съм достатъчно, но този уикенд смятам да се разходя из планините на спокойствие. За морето има време, по-натам в Гърция :)

270

Анонимен

преди 4 години

Маската предпазва от вируса, колкото вълнен чорап от забременяване....

269

След дъжд качулка

преди 4 години

Мерки се отменят и се връщат ден след ден. Къде е планът в цялата работа?