186

Анонимен

преди 4 години

всички партии в България са еднакво отвратителни връзкарски сборища на бивши комунисти, само не разбрах като има толкова вируси и блокират градове и махали защо партийното стадо беше без маски когато вожда му даваше интервюта и защо не стояха на 2 метра разстояние , важното беше да ръкопляскат на вожда си като душевно болни от някаква клиника

185

Анонимен

преди 4 години

Имало стари пари, тинтири бянкяски минтири, ама от целия свят, само твоя народ не получи трохица, дори го заби в заеми, защото е най-добрата икономика в ЕС и няма преходни заеми. И тъй като сме 6 плюс, ти събрахме няколко евра за благодарност да си напълнеш чекмеджето и да си купиш нови дрипи. Тенкю вожде! Дай да ти съберем още някое евро и да те пратим на дълга безсрочна почивка при Маите на Акапулко и да мирясъме с тези големи заплати. Писна ми да съм богат, искам да съм беден - вожде.

184

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 205Какво ние, подкрепяме ГРОБ докато не се обърне палачинката....хахах.Драги ми ***, явно не познавате българската история, близачите не са мили на никой!

183

Анонимен

преди 4 години

До Кирилче кой вярва на снимките на президентския дрон?! някой яко е намазал за да ги направи!

182

продължение

преди 4 години

.....предателите 9 са повече от патриотите и с преобладаващо присъствие в сайта,случайност?Платени *** срещу България,бачкащи за лапачка.

181

Анонимен

преди 4 години

Някоя нощна пеперуда така го е омаломощила,че е заспал като заклан.А сега ни пробутва номера от селски вечеринки за мазнинки и какво ли не.Мазнинките ги видяхме в чекмеджето,а колко още има в офшорки,само ти си знаеш.

180

Анонимен

преди 4 години

2067 год. конгрес на ГЕРБ :- другари , следващата четирилетка от нашето управление ще живеем по-добре .глас от залата :- ами ние ?

179

Вуте

преди 4 години

Как сте герберасти?Още ли не ви е тръшнала короната

178

Анонимен

преди 4 години

Китай има технологии и софтуери , с които може да да подслушва всеки човек в света, и това е самата истина!Китайското правителство вижда в българското правителство и държава бариера за китайските стоки, които се разтоварват в Пирея и се преразпределят в европейските страни!България е достоен член на НАТО и ЕС!!!Агент Дуейн Рандъл!ЦРУ!!!

177

Анонимен

преди 4 години

Влагайте масово в хората в България,вместо да ги преследвате и прогонвате,влагайте в бинес и малки и средни фирми,в образование и здравеопазване,давайте собственост, пари и възможности на колкото се може повече хора от населението,за да не бягат,че имаме и демографска катастрофа!Така или иначе ще ограбят България,който и да управлява,подкрепете поненаселението, за да има достоен живот и не бяга,така ще подкрепите и държавата!-На този пост има 9 минус и 6 плюс,предателите 9 са повече от патри

176

Анонимен

преди 4 години

Ако това беше нормална държава, ако имаше честен съд и справедлива присъда, ако имаше истинска прокуратура тогава на ВАС ГОСПОД БОРИСОВ щеше да изтънее мазнината в затвора

175

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 193Пзят си хилавите гърбове!!

174

Кирил

преди 4 години

Хареса ми израза"слагаме парите на правилните места". Очевидно чекмеджето на спалнята е правилно местоположение.

173

Анонимен

преди 4 години

Като говорим за кражби,може да се предизвикат преждевременно избори,с една единствена цел,за да се откраднат пари от народа,ама кражбата няма да се извърши от герберите,а от други герои на прехода!Има няколко месеца до изборите,не искаме предварителни избори,за да ви услужваме да крадете като невидели пари от народа,нагляри!

172

Василев

преди 4 години

Съвсем нормално е да има сътресения в света, защото икономиката ще бъде съвсем друга и ще има разместване на цели структурни отрасли и пренареждане на икономики!Животът е жесток селяни прости!Китай стана първа икономическа сила в света, защото неолибералния модел работеше за китайската държава и икономика, растяха икономиките в света, но двойно растеше китайската икономика!Тази връзка вече е прекъсната, защото Китай не иска да се впише като страна в Новият Световен Ред, а иска да доминира!ЦРУ

171

Анонимен

преди 4 години

Айдеее дадоха ни курбан на корона вируса

170

Анонимен

преди 4 години

Съпорта се включи активно да защитава вожда с голи гърди. Да, но онази с голите гърди му разката фамилията.

169

До 181

преди 4 години

Твоята душа е жалка жалък *** тиквен завиждаш на хората,че тяхната душа не е такава като твоята

168

Анонимен

преди 4 години

Като говорим за кражби,може да има преждевременно избори,с една единствена цел,за да се откраднат пари от народа,ама не от герберите,а от други герои на прехода!Има няколко месеца до изборите,не искаме предварителни избори,за да ви услужваме да крадете като невидели от народа!

167

Анонимен

преди 4 години

Снига бе, изтръскай нощното шкафче и стри да го пълнеш всеки ден и ще има повече мазнинка! Кажи на онзи с честните сини очички и той да спре да кешира и ето ти още повече/е има един проблем, диамантите май му ги гепиха/ и тн!