46

Анонимен

преди 4 години

Толкова пари се пропиляха,а можеха още на границите да карантинират елек,тора,та си и да направят тестове на всички.

45

Така е правилно

преди 4 години

Карантината просто трябваше да ни научи какви мерки трябва да е прилагат. От тук на сетне всеки сами да си решава и да се пази, насила никой не го карат да ходи където и да е. Ако не ви се рискува и имате избор стойте си у дом. Ако пък гезмето ви е по-важно миткайте на воля.

44

Анонимен

преди 4 години

Лечението излиза много скъпо в болниците. Държавата не осигурява безработните и лекарите искат много пари. Отделно и лекарства и то е по-добре ако се мре .

43

95тик

преди 4 години

Всички масово на площада да им вземем скалпа. Не се търпи. Ако румънския премиер бе сниман да лежи сред камара от евро и злато днес румънците щяха да препълнят площадите и свалили предсрочно правителството. Но барбаГаня иска да бъде унизяван още и още, че даже и гласува за тях

42

Оставка

преди 4 години

Горенето на тр#аш от цял свят - станало е с одобрението на МС да трови цяла БГ - само заради траша, трябваше да е извън властта.Да тровиш умишлено цяла България и да не поемеш отговорност, защото твоите хора са приели тези промени в законите.Оставка и затвор!

41

Тулуп

преди 4 години

Долен Герп

40

тв шоу

преди 4 години

Кантаржиев само върти мусатци и очичики със журналиските и нишо.

39

Анонимен

преди 4 години

Слагай мерки бе мутро престъпна! Дай поне възможност на хората сами да се пазят мръсен убиец

38

Оставка и затвор

преди 4 години

Във всяка нормална държава, след ***, пунти мари, главанаци, ке#леши, ало ваньо, скандала с една банка - 140 милиона, некачествените пътища, Своге, скандал с парно - от 2012 не са дали договори на ЕК, цар Киро, Мишо Бирата, грами Байърли, СиБанк,Божков, изчезналият Германски диск, сестри Белнейски, Графа ремонт, източване на язовири, ВЕТРО скандалите. ББР дава 75 милиона на ЧСИ. Скандал Банов, Дянков пари от НЗОК, пилоти-пари чували, Костинброд, купени избори.Депутати ГЕРБ и чували.Оставк

37

Чао

преди 4 години

Момчето си отива, както гласи заглавието на един филм.А познайте сега кое ли ще да е това "нанкащо" момче?

36

Нане

преди 4 години

Стига с тая измислена корона Ве, не разбрахте ли, че ни праят на маймуни...Гледахте ли оня ден Наполи - Ювентус...Значи на мача публика не може... А видяхте ли що става в Неапол след мача-хиляди празнуващи един до друг и никви мерки...

35

Анонимен

преди 4 години

Лаура къде си? Ела и го прибери тоя тулупп, моля ти се! Милиони българи ще са ти благодарни!

34

Анонимен

преди 4 години

Защитаващите краля слънце явно са прекалено ограничени, за да разберат една съвсем проста истина: ако това се беше случило където и да е в цивилизования свят, сниманият би си подал оставката в рамките на часове, независимо колко и дали са истински "компроматите". Чини ми се, че от ЦРУ няма да чакат до изборите пролетта и някой ще тръгне по-рано от планираното.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Елементарни селски номера от негова страна. Хората се притесняват от ограниченията, защото нямат дълбокия джоб на Борисов. Дори мнозина от ромите работят на черно и знаят че ако ги изгонят от работа, ще ги заменят лесно с други без съдебни дела. Това правителство и тази мутро-олигархична власт никога не са били на наша страна, няма и да бъдат. Банда използвачи, да се омитат.

32

срамота

преди 4 години

Арогантен ,нагъл ,алчен , невеж и безочлив диктатор ,това е ТОЙ.Не мога да си представя какъв човек трябва да си ,за да се водиш по акъла на този престъпник-рецидивист.И така , вече 11г.

31

миризливка

преди 4 години

До п***тkaТОЙ се е събудил, но ние все още спим.

30

Анонимен

преди 4 години

Локуми с вкус на гербер и тиква, 2 мин за да каже едно голямо нищо.

29

Анонимен

преди 4 години

"Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди."- Професор Кантарджиев за Дарик радиоСпоред официални данни от грип всяка година умират средно 2000 човека в България. От Ковид за 5 месеца 150. Този вирус в сравнение с обикновенния грип е една много лека настинка. Повечето хора дори го карат безсимптомно. Лошото е че има доста наивници, които вярват на този цирк.

28

Аз

преди 4 години

Хората се омотаха като пилета в кълчища от непрестанно противоречиви информации, заповеди, мнения. Многото компетентни изказвания - яка обърканост.

27

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Вчерашният брифинг беше по-интересен, понеже окъканият до плешките беше включил режим ОБЯСНИТЕЛЕН!