11

Анонимен

преди 3 години

Радев най-много се израдва на пошлия компромат, така, става ясно кой е адресанта.Затова само Радев може да назове името му !

10

До 8

преди 3 години

Не се притеснявай, има начин да се докаже. Записът вече е пратен на експерти в чужбина, снимките също. Много Поздрави на Гешев.

9

Аха

преди 3 години

Снимките автентични ли са, това интересува Бългирите.Автентични ли са записите с Караянчева?Автентични ли са снимките - 2 седмици в независима френска лаборатория на запис и снимки, какво не ви стана ясно.Ако снимките не са автентични край - ББ е невинен!Ако снимките и записите са истински, съд, затвор има между един и 2 милиона кеш!Какво подменяте въпросите, праите хората на "пу#нти мари, ми#сирки, главанаци, ке#.ши!Подиграват се с хората.Истински ли са записите и снимките?

8

Анонимен

преди 3 години

До реалистАма как ще докажеш1) Дали това не е фотомонтаж;2) Дали тези пари са истински и дали това, което прилича на кюлчета злато,наистина е злато?

7

До 5

преди 3 години

Биков спри с глупостите. Разкрити сте!!!

6

Ощееее

преди 3 години

Снимките са от различни дни, явно има и още. Чакаме ги с нетърпение.

5

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали са истински.Не съм от ГЕРБ, но мога да кажа едно - този, който е пуснал в публичното пространство такъв запис и такива снимки, вместо да навреди на ген.Борисов, поставя в комична светлина противниците му. Колко жалък трябва да е някой, за да прибегне до такива слугински похвати?Дали са автентични или подправени, *** доказвай ...

4

Анонимен

преди 3 години

Човекът, съсипал съдбите на 5 милиона и държава на 13 века за по-малко от 10 години, се страхувал за живота си ??Нека !

3

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме народ, мутрата и тварите до сега да са по затворите. Съдбата на всеки диктатор е сходна. Долу мутрата и придружаващите го твари. ЗАТВОР ИЛИ ДРУГО МУТРО!

2

реалист

преди 3 години

Снимките не са заплаха за Мутрата, защото са правени от вътрешен, да не кажа интимен човек. Много вероятно да е била жена спала същата нощ с него. Но е по удобно да се набеди НСО заради това, че е под контрола на президента Радев. Мутрата да отговори, от къде има толкова много недекларирани пари и злато в спалната си. Оставка, съд, конфискация и затвор за Шайката.

1

Коко

преди 3 години

Ясно е, че записът и.снимките са правени от бивша любовница на Борисов и в последствие са продадени на Божков. Пуска ги от български IP-та а не във Фейсбука си защото просто не е прилично публично да слезе на такова ниво. Но снимките са истински, в тива няма никакво съмнение. Записа също.