105

My Trips

преди 4 години

Относно Турция. Страната е чудесна. Има много красоти които абсолютно си заслужава да се видят. Отношението цена-качество е много добро. Едиствено като ходите на екскурзии - винаги със тур оператор или организирана от хотелът ви, но не ходете сами самоинициативно на някъде. Особено извън курортния комплекс!

104

До My Trips

преди 4 години

"Внимание! Тук Има ***. Най вероятно гръдски!"Вероятно и услугите са ти същите, като правописа ти. Как да ви дойде някой на бетоните и при мутрите - еднокнижници?Виж там, питай някой първолак, учил наистина в нормално училище, как се пише това, дето си го писал. И за степенуването го питай да ти каже, че съвсем си се изложил.

103

103,

преди 4 години

Къде навря Русия, платено тр олче?Навред по света ходят руснаците, където си пощат почиват и купуват имоти, стига пари да имат.Но да се върнем на нашето море - студено и мръсно, без качествено обслужване, на което дори твоите руснаци, срещу които ти плащат да пишеш, не щат да ходят и си продават имотите.

102

Анонимен

преди 4 години

Отдавна не стъпвам по нашето черноморие, но чета такива статии и пиша, защото ме е яд, че група алчни полyидиoти превърнаха хубавото ни крайбрежие във външен нyжник!

101

Красота

преди 4 години

Герб се опитват да хвърлят вината върху к19 за сезона, но това е пловината вина, другата половина са варненските ла на, дефакто герберите са виновни. Цяла европа разрба как мръсната вода се излива на 10 км от големите летни курорти а фекалиите се спууускат по течението към Босфора преминавайки последователно през цялото южно черноморие без да пропусне нито един плаж....

100

Анонимен

преди 4 години

Всичко е много просто. Ходиш там където ти харесва. Все едно да агитираш купи си Москвич вместо Мерцедес, че да подкрепим гр. Ловеч. Смешковци.

99

българин

преди 4 години

Ама как да не може туризъм под строй?Разбира се, че може! Я вижте например Северна Корея!Я вижте Русия, още повече бившия СССР!Навремето имаше такъв виц: Как някакъв местен българин се опитвал да сваля някаква рускиня. Рускинята е от туристическа група, отиваща на посещение например в мавзолея на Георги Димитров.И като я закачал, поканил я на заведение, на среща. А тя му отговорила: "Мы от групы не делимся!", хитър начин да му откаже! Та така са руските туристи - в група и под строй!

98

My Trips

преди 4 години

Внимание! Тук Има ***. Най вероятно гръдски!

97

Анонимен

преди 4 години

Ще ги подкрепим, само ако ни предоставят много качествен продукт, на много приемлива цена.

96

1234

преди 4 години

Първо Гърция има туризъм 50г преди нашия, имат опит, второ до 89 лошите комунисти ги настигнаха, направиха световно известни курорти от гюрлюци и змиярници, това беше нашата плажна ивица буквално, идваха чужденци от ЗАПАДНА ЕВРОПА! А смо тани те либералчета на Козяк направиха това което е сега, нито българите нито чужденците искат да идват и с основание либерастията не простила на нишо до което се е докоснала. Сега всички риват държавата да помогнеа до преди, държавата да не се меси

95

m

преди 4 години

С подпорна стена туризъм не се прави...

94

Анонимен

преди 4 години

А това, какво бил казал или писал пореден лакей на властта за никой няма значение, когато човекът си решава дали, къде и за колко ще почива и си плаща всичко от личния си джоб.Все му е тая кой лъже и за какви пари.

93

My Trips

преди 4 години

Да ти кажа ние проблеми в Гърция с отношението към нас не смевиждали. Нито където и да било другаде по света.В Турция и извън хотелите е хубаво - имат прекрасни и интересни за разглеждане места. Ние си ходим с нашата кола и доста сме пътували.В Хърватия има и по-евтини места. Но едно е сигурно - много е чисто и хората са изключително любезни.

92

Един от народа

преди 4 години

Те правят всичко възможно за да не ги подкрепим!

91

Анонимен

преди 4 години

Според Христо Мутафчиев - проблемът е в манталитета на българина, нашите хотели са много по-чисти от гръцките. Тоя изплиска легена!!!

90

анонимен

преди 4 години

Икономика от бивши комунисти така се получава.Да подкрепим родния туризъм,да подкрепим родното земеделие,да подкрепим родните екскурзоводи,да подкрепим родното производство....ИСТИНАТА Е: ДА ПОДКРЕПИМ РОДНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ С РАЗДАДЕНИТЕ КУФАРЧЕТА,КОИТО В УСЛОВИЯТА НА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА НЕМОГАТ ДА СЕ КОНКУРИРАТ.

89

Мен

преди 4 години

До АнонименЕ местен от поморие е, нормално. Местните в момента най-много трябва да простестират, защото те ще страдат най много от липсата на туристи. Ако не започнат да възстановяват природата и да махат разни хотели и попдорни стени ще си бачкат като камериерки и сервитиори цял живот в хотелите построени на техните наследствени земи. Гръцкия модел с малки семейни хотелчета е къде къде по-добър за тях....

88

анонимен

преди 4 години

А той, българският туризъм от години не подкрепя българите! Като видят българи, нашите хотелиери ги гледат снизходително, мачкат ги, грабят ги на плажа за чадъри, а сега да ги спасяваме?!

87

My Trips

преди 4 години

Отнсно чужбина:Урната е най-много в Испания. Защото е най застроено и има най-голяма канализация, *** и про. Все неща за които не искаш да мислиш на почивката си.Северна Гърция не е застроена. Въпреки че са малко по-каменисти от нашите плажове биват. Отношението към Българи обаче е малко неприятно, защото гърците са си били винаги расисти. Обикновенно 1 случай стига за да провали почивката!В Турция е супер, стига да не се излиза от хотела.Хътватска е добре но скъпо.

86

Анонимен

преди 4 години

Докато абсолютно целия бг плаж не се укрепи с подпорни стени, не чакайте туристи! После пък съвсем.