61

Анонимен

преди 4 години

Доколко е било добре да се даде властта на западните страни, се вижда идеално в бившата ГДР. И там има срив на раждаемостта, пълно обезлюдяване на селища и градски квартали, ликвидиране на цели промишлени отрасли. И досега контрастът е голям, заплатите също. Затова в източната част левицата като партия е силна и даже в Берлин ръководи коалиция от леви партии, а не партията на Меркел. При положение, че се наляха милиарди, че имаше специален данък за събиране на фондове за подпомагане на изтока.

60

за 30 г се видя

преди 4 години

Ето малко за Горбачов.Неговата илюзия както пише Кисинджър в Дипломацията е следната.Комуниста ставайки либерал ще престане да е комунист.Е ,няма такъв филм и прехода към демокрация го доказа.Комунистите в СССР и източния блок се изплашиха ,че ако има война ще последват съдбата на нацистите и сдадоха властта лесно и със сделка.Предаваме се срещу това да правим демокрацията ние.И я направиха другарите.Затова тук има БСП ,а трябваше по всички закони и логиката на историята да е забранено.

59

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 4 години

Всички от СДС са за Доживотен Затвор за Държавна Измяна .Това са думи на Днешния Главен Прокурор .

58

АНТИ

преди 4 години

Защо ми хвалите днешното Вълче време ?!Държавата не може да ми опази имота, здравето и живота през деня, да не говорим за през нощта !

57

Анонимен

преди 4 години

До До АНТИКакво ни даде демокрацията, направи ни най бедни в ЕС, защото имаме корупция и сме алчни.Същевременно тези алчни със връзки се тупат в гърдите колко са умни и големи "бизнесмени" а раята пляска в захлас и си брои стотинките.Никои нищо не говори за стандарт на живот, всеки крещи с пълен глас че видиш ли трябва да си гении и умник иначе не ставаш,същевременно тук идват със социални помощи и се наливат като *** на Слънчака.

56

хм

преди 4 години

Каква беше мисията? Да спрете кранчето на онези, за да има за вас, а народът както и тогава - кучета го яли. Набълбучихте се с приватизация и евтини имоти по морето, и набързо изчезнахте от картата

55

Дядо ви

преди 4 години

До АнонименТук никой не пише за заслугите на Горбачов, който за жълти стотинки продаде източна Европа. Сега нормалните хора са роби.

54

аз-ът

преди 4 години

нямам намерение да чета статията (и аз като главния прокурор реших - да не си го причинявам), но на база на заглавието искам да кажа следното: Когато за себе си, за организацията си и другарите си, с които сте се мъчили да правите нещо.. В МИНАЛО ВРЕМЕ .... тогава е ясно, че сам признаваш че в момента нямаш стойност. изхабена батерия, празен акумулатор. Патерица бойкова.

53

Анонимен

преди 4 години

Разбиването на социалистическия лагер беше планирано в САЩ, но не в този му вид, а постепенно, през няколко години, като се удрят страните в техни най- уязвими места. Започнаха с Полша, след това бяхме ние чрез мюсюлманското малцинство (голямата екскурзия, за която в София хабер си нямат какво стана). Но номерът тук не мина. Последва разбиването на Югославия. .......

52

АНТИ

преди 4 години

до До АНТИДа фасадната демокрация даде на НАШИТЕ хора.Затова останалите са зле !Затова мнооого избягаха навън при истинските европейски капитализъм и демокрация !

51

Тъп

преди 4 години

Тази "партия" беше създадена от една чужда разузнавателна служба . Задачата беше да се ликвидира всичко създадено за 45 години в България.

50

Анонимен

преди 4 години

ХахахаДругари комунисти, колкото и да се пените, не можете да промените факта, че въпреки внедрените агенти на ДС в СДС, въпреки предателствата и разцепванията, сега България е в ЕС и НАТО!Сега България е там, откъдето беше изтръгната насила през проклетия ви 9 - ти Септември!

49

До АНТИ

преди 4 години

На инициативните и трудолюбивите социализмът не даде, а взе от тях и не само ги ощетяваше през тези 45 г., но ги и потискаше.Социализмът "даде" на неинициативните,некадърните, мързеливите и инертните - на тях осигури живуркане без да е необходимо да си дават зор, за да постигнат нещо качествено и значимо.С пълни шепи през соца грабиха малък брой високопоставени "другари" и техните слуги.На кого какво даде демокрацията е написал по-долу Умник ( 38).Няма какво да допълня към написаното от него

48

АНТИ

преди 4 години

Другари и господа, моля обяснете в какво вярвате !

47

за 30 г се видя

преди 4 години

Демокрацията се провали защото беше замислена от децата на червените бандити превзели с танкове България през 1944.Няма как сина на комуниста Дайнов да е либерал колкото и да скача по площадите.Няма как сина на Дичев да е друг освен анархист и комунист колкото и да му се иска да е либерал.Проблема е ,че червените страхливци се изплашиха от САШ и сложиха оръжие и се накичиха с куп красиви думи като демокрация и либерализъм,но това не означаваше ,че те са престанали да бъдат червени анархисти.

46

Анонимен

преди 4 години

Изтритата тема за фалит на държавата.Държавата я фалираха.А и сам по себе си фалит на държавата не е предпоставка за смяна на системата. Направете справка Италия колко пъти е фалирала след 1945. И не само тя.

45

Анонимен

преди 4 години

Самия факт че никой не ви брои за живи, говори ясно за свършената работа от вас.

44

Анонимен

преди 4 години

Да , изпълнихте си мисията- бетонирахте ко..му..ни..с..ти..те на всички обществени позиции..на другото му сърбаме попарата..ама и вие се облажихте , не се правете на мъченици

43

АНТИ

преди 4 години

Какво ви даде социализма ?Какво ви даде фасадната демокрация ?

42

И още

преди 4 години

В плана Ран-Ът изрично се препоръчва да бъдат запазени печелившите отрасли и външните пазари и да се работи за разширяването на последните.От наивност, липса на опит и най-вече поради съсипването на дотогавашното СДС и превръщането му в "синьо ОФ" по нечие нареждане през 1998 г., връх взеха подставени лица,поддържани от агитките на кресливи лелки,станали седесарки след пролетта на 1997 г.Тези подставени лица играха в комбина с БСП.Също и недомислено осъществената реституция допринесе за краха