129

Шокирана и ужасена

преди 4 години

Снощи сънувах пророчески сън! Генерал Мутафчийски отново в униформа, яхнал бял кон да препуска за да спасява нацията! А след него КПП-та на всяка уличка, тълпи от хора с маски и ръкавици, пусти паркове, градини, междублокови пространства, хотели, кафенета... С две думи ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

128

Анонимен

преди 4 години

Бащице,затваряй цялата Държава!Хулят и те плюят Бащице...Сега и Деса,се оака,Черепа също не ще,да си даде богатствата,без съпротива.Севдалинчето,и то оцапа положението,Бащице, властта ти се клати.Ми,те Калинките,само се размирисват с корупционни схеми и клатят Стабилността.Карантина и КПП-ТА,до Парламентарните Избори, инак може да се надигнат част от *** и ГЕРБ,да падне от власт...Милиционер,до всяка панелка,за да ни варди от "Чудовищният Вирус".До тоалетната,само с декларация да се ходи

127

Анонимен

преди 4 години

Извънредно положение за лелите, които са пили аналгин и са заразили много хора, пълно затваряне за това стадо, но има области, в които няма болни, те да си живеят нормално!

126

1

преди 4 години

Ахчиева и Божков пак показаха що за крадлива шайка си имаме и айде ковида се обади... и на всичкото отгоре точно преди това има новина за протести в англия и че дори борис джонсън магьосника дето "боледува" от вируса 2 дена даже одобрява. Но форумния клавиш иска още мерки и да си носи наморника. Ако имаше опасност толкова щеше ли да пускат хората да протестират че и да одобряват бе? Що на погребението на черния бяха сума ти политици даже и без маски???? Айде отговорете ве отворени???

125

Анонимен

преди 4 години

Тоя Светлозар Дичевски залага български земи в чужди банки,ето статията -senzacia.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/%D0%B7%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%80-%D0%B4-39690

124

Анонимен

преди 4 години

Оставка на съответните РЗИ, областни управители и щабове. Няма да страдаме заради тях.

123

Анти маскаджия

преди 4 години

Абе Аланкоолу, колко от тези "болни" имат каквито и да е било СИМПТОМИ? От установените 50 човека в Доспат НИКОЙ не е със симптоми на заболяване-температура, втрисане, кашлица... Идват някакви хора, тестват и после ти казват:"Вие сте болен от много опасно заболяване! 28 карантина!" На какво прилича това безобразие!? До там ли опряхте за да не ви закрият смешното щабче и да не изтървете някой от евромилиардите за коронакризата? Да се гаврите с цял един народ!

122

Анонимен

преди 4 години

Цялата русофиилистиик-путинооофилска измееет е активизиранаааа да плюеее. Разсипаха им олигарските и не могат място да си намерят :))))))))) Удриии кутевскааа свооолоч!

121

Анонимен

преди 4 години

П'ростите *** веднага скочиха на клавиатурата, като попарени щом стана дума за мерки и вирус...

120

Анонимен

преди 4 години

До ФилософНикой не се е загрижил за твоя живот. Загрижени са за живота на хората, които ти няма да пазиш, понеже не ти дреме. Къде се бутате барабар Петко с мъжете да си мислите, че сте много важни, не знам ....

119

Анонимен

преди 4 години

Оставка, лъжливи ****!

118

Генерал Mинетчийски

преди 4 години

С професор Кантарджиев,наблюдаваме нова мутация на вирусът.При ново излезлите корупционни скандали с ГЕРБ се оказа,че вирусът атакува с невиждана ярост.Ето,сега ни заплашва господин Божков, скандалът с госпожа Танева,скандалът със Севдалина,скандалът с укрепителният хотел,в момента господин Борисов,е вдигнал кръвно и лежи под магнолията в Банкя.Обсъдихме връщане на Карантината и ,поне до Парламентарните Избори.Всяка атака срещу ГЕРБ,кара вирусът да мутира и да ни покосявас невиждана ярост.

117

Анонимен

преди 4 години

А защо не казват кои са фирмите, за да се пазят хората, ами ги крият?!

116

Анонимен

преди 4 години

Неадекватните решения на БГ власти продължават с пълна сила. Вместо да се локализират и третират отделните случаи в отделните населени места, те искат удължаване на мерките в цялата страна, да не говорим за карантината на идващи отвън...

115

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите ми става ясно, че българина разбира от вси4ко хаха

114

Потенциално заразена

преди 4 години

Продължавам тук с мерките (преди обяснявах за снайперисти, Новичок в дистанционни гривни):Изриване на всички ресторанти от долнопробен инвентар и създаване на полеви болници с качествени русенски легла. Да се национализира златото на всички "бизнесмени" и да се закупи по един респиратор към всяко легло. КПП-та не само на вход град, но на вход квартал и на вход-вход блок. Пазаруване само онлайн и стоката с въженце през балкона. Дезинфекция и масово UV осветяване от въздуха-дронове и хеликоптери.

113

аман!

преди 4 години

Стига де! да блокират селищата, в които има взрив. Защо ще тормозят всички българи, защото онези там скитат по Турция и разнасят заразата!?

112

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБез бизнеса ще измрете от глад всичките. За това на робота - яж здравословно - и ако се разблееше стой си вкъщи.

111

Анонимен

преди 4 години

"Троянецът Светлозар Дичевски е първенец в усвояване на земеделски евросубсидии. Той е син на стария Иван Дичевски, собственик на бившата фабрика Болшевик, днес ВитексАД.Над 60 млн. лв. земеделски евросубсиидии са концентрирани в 20 компании, като половината от парите са получени от най-едрия зърнопроизводител в страната Светлозар Дичевски"За това ли им дават толкова пари,да тровите пчелите и полезните насекоми,птиците, гущери, жаби и други дребни диви и полезни животни?

110

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГледай сега как заради разни опустели села с по 20 души ще дават зор София да пада под карантина... То ако имаше опасност от вируса нали там дето най много хора има щеше да се усети? Новините покрай тоя уж вирус са си чиста истерия и нищо повече. Стига.