28

Мис Бикини

преди 4 години

Не искам САЩ, по-убаво ми е у БарЦилоната.

27

Оби

преди 4 години

Много са ми интересни защитниците на афроамериканците ( изразявам се политкоректно) ! А , защо не ревахте и не защитихте ромите в собствената си страна , когато им бутнаха копторите посред зима !!! Ясно е колко и какви престъпления извършват , но нали сте наясно , че между тях има и свестни хора !

26

Ей

преди 4 години

Не го научихте тоя английски и туй-то!Каква е тая полицейска станция? Police station на български се казва полицейски участък!Аман от недоучили!

25

Анонимен

преди 4 години

Няма по-големи престъпници от куките!

24

Леле до 18

преди 4 години

Сигурно е така, сигурно е също, че Twitter е пълен с видеа от погромите и бели хора там не се виждат... виждам само изполудяли макаци, които палят, трошат, врещят като полудели и изнасят стоки от магазините

23

Анонимен

преди 4 години

Калинка Захариева не знае, че в Европа има фашистки режими до 1975 година в Испания, Португалия, военен режим в Гърция. Британската империя владее колонии по света до 60-те години. Франция има колонии в Африка, Близкия Изток и се връща във Виетнам като колонизатор след ВСВ.

22

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Голям зор да ходите в САЩ. Бойко щел да сваля визите...Че кой ви каза, че искаме да ходим в тва гето/полицейска държава, пълна с измамници и финансови пирамиди?Аз съм си добре и в България. Тук ми е перфектно.

21

Анонимен

преди 4 години

Оплячкосването на магазините полицая- убиец няма да плати заграбеното, но дано поне му дадат 30 години затвор. То това е доживотен все едно...като го гледам на клипа колко е дърт докато убиваше човека.

20

Az

преди 4 години

Целта им е да оберът магазините в създалата се обстановка ! Това е !

19

Херо Мустафи

преди 4 години

--Това фейк -това измама -наш народ много добри живеим- НИИ най голям люкс живот на американци-скоро виза отпадне и за ВАС, да видите как нии хубав живот имаме в САЩ!!

18

Факт не съм расист

преди 4 години

КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ ИЗНАСЯ БЕЛИТЕ СА НОМЕР ЕДНО И ТЕ СА ДАЛИ ВСИЧКИЯТ НАПРЕДЪК НА ТОЯ СВЯТ

17

Анонимен

преди 4 години

Че те половината в този квартал са бели и са на бунта. За какви чернокожи само говорите??? Проблема с полицейския произвол е национален там.

16

Анонимен

преди 4 години

Ще пратим ли нота до САЩ да се пазят чернокожите от държавен и полицейски произвол?Правата на човека, правата на гражданите?

15

Анонимен

преди 4 години

Либерия е страна създадена от САЩ за да има къде да се върнат афроамериканците които смятат че са дискриминирани в САЩ.В Либерия могат да живеят без бели и да изградят демокрация каквато искат в началото заминават, но скоро разбират че някой трябва и да работи, а желаещи няма,няма социал,няма гарантиран доход само за това че си тъмнокож. И започват да се молят да се върнат в САЩ. Либерия/в превод свобода/ е най бедната страна в Африка. Такава ще е и ЮАР скоро,а бе най богата. Изводите за вас!

14

Анонимен

преди 4 години

Външното ни министерство каква позиция заема?

13

Ф.С.В.

преди 4 години

Ето това е САЩ- ако на някой не му е ясно- хубаво да гледа клиповете- граждански обири от бели и черни на магазини- Още преди години съм бил в САЩ и като пиша няко неща в форума -никой не ми вярва- скитници бедняци клошари и полицейщина до безобразие- Страна на апаши и стражари -на черни бели и ***!!

12

Анонимен

преди 4 години

Нашокали са канчетата на ушевите, заслужават уважение!

11

Анонимен

преди 4 години

Само в това ги бива да палят огнове и после друсат кючеци около него.

10

e

преди 4 години

гневът е оправдан, но Демократите яхват политически и предизборно една трагедия, което не им прави чест. А Тръмп е най-последователния поборник срещу расовите предразсъдъъци в Америка на ДЕЛО, а не на празни думи и крокодилски сълзи.

9

Анонимен

преди 4 години

После реват, че никой не иска да отваря бизнеси в кварталите им. Вие бихте ли отворили магазин за злато в Столипиново?