234

обикновен

преди 4 години

Нашият Радко, Радко-Пиратко, на микрофона излезедейност да докаже,нещо тъпо да рече,злоба да покаже,избори идват,за жена му да намаже,опа-опа!

233

Реалист

преди 4 години

До 254 червен анонимник. Събуди се, сънуваш. И Гадев и кюстендилската коза догодина ще изтекат в мръсния канал.

232

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Президентството да се дезинфекцира !

231

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 255Е как хем пРезидента "говори", хем новините "на Шиши и Баце"?

230

Байфидан

преди 4 години

До бай Пешо. А според теб какво ще се случи?

229

ГогУ

преди 4 години

До Анонимен - в момента 256А за мене ти си Олицетворение на НЕГРАМОТНОСТТА!!!С няколко думи.....

228

аз

преди 4 години

В момента, в който данъчната система стане прогресивна, всички специалисти ще се изнижат към Европа, защото в този момент за всеки става много по-изгодно да работи и живее там, а на фирмите им се губи смисъла да наемат хора в България, защото всеки специалист иска вече Европейска заплата, а какъв е смисъла на фирма да му я дава тук, при положение, че цената за него ще е същата. А БГ фирмите директно значи да смъкнат заплатите, за да са конкурентни.

227

Анонимен

преди 4 години

Радев преди два месеца: от криза, в кризаРадев сега: от хаус, в хаусРадев утре: от пожар, на пожарРадев в други ден: от корона, на коронаРадев след година - Кръгом, марш в казармата !

226

бай Пешо

преди 4 години

Напролет ще има парламентарни избори и ако БСП не ги спечелят би трябвало Румбата да хвърли оставка!

225

Анонимен

преди 4 години

Догодин гарантиран втори мандат на Радев.А преди това Манолова премиер.Нега гербераския вой започне сега.

224

Анонимен

преди 4 години

Значи две неща се набиват в очи ако разбира се четете какво се пише в органа на Прокопи ПСИХОдесния,винаги абсолютно винаги каквото измучат психодесните Гадев,Мая или БКП го повтарят,ето сега и за бензиностанциите!Какъв парадокс дами и господа,когато БКП държеше властта НЯМАШЕ ДРУГА СОБСТВЕНОСТ В ИКОНОМИКАТА ОСВЕН ДЪРЖАВНА,сега те са против дори минимална държавна намеса,СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО!!Защото И СЕГА ТЕ ДЪРЖАТ ИКОНОМИКАТА И НИ Е..т майката,само дето членуват в различни групировки уж партии!!

223

Анонимен

преди 4 години

Радев е човек с лоша негативна енергия и не е подходящ за президент, просто не го познавахме достатъчно, втори път такава грешка няма да допуснем.

222

Анонимен

преди 4 години

Благодарим на Радев за Борисов 4 !!!

221

Анонимен

преди 4 години

За мен Радев е улицитворение на политическата неадекватност!Нямам думи....

220

Dio

преди 4 години

На мене ми се струва, че най-големият хаос е в президентската глава, като почнем от 19 февруари, минем през 3 март, та до днешния ден.

219

Анонимен

преди 4 години

Радев ще ви довърши Шайката

218

Анонимен

преди 4 години

Радев би трябвало да знае,че понякога човек е най-силен,когато е смирен и замълчи!Борисов и щаб заслужиха почитта на обществото,защото перфектно балансираха препоръките на СЗО и ситуацията в света с манталитета на българина! Справиха се! За какъв хаос говори този човек? И второ:единственият начин да се разбие картел е държавна мощна комкуренция,а той тръгнал да говори,че било по-нужно инвистиции в наука! Е,това ако не е лоби към Лукойл,здраве кажи! Реваха до вчера за бедността,сега за науката!

217

Анонимен

преди 4 години

БКМС се е развихрило.Налазили са форума като малки михи голямо л.йно.Пишат кратки коментари на кило за по-голяма бройка.

216

Боб

преди 4 години

Давам Пример -Една Турция, на която и се амеят има поставени цели до 2030г. Които към момента преизпълнява. А тука само се чудят за схеми от които да се краде и точи.

215

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ ОПЛАКВАЧКИТЕ ПОЕХА- ДА ИМ КУПИМ ПАМПЕРСИ- ЧЕ ОТ МНОГО НАДУВАНЕ ЗАМИРИСА!