191

дедо от село

преди 4 години

До българин браво! Само ти от всички писачи тук си прозрял за какво крадене и грабеж отново става въпрос! Под благовидния повод , че 33809държавата се завръща в някои сектори ще има тъпкане на гуши до пръсване,ами в крайна сметка държавните хрантутници и избиратели бокови трябва да се отглеждат!!

190

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

няма по-скъпо от това, когато ти продават нещо купено с твойте пари (от данъци и такси)! за малките - така работи комунизмът!!

189

ПроСоТо

преди 4 години

До Ха-хавиж какво,душо:-Ако ще и още 10 мандата да изкара Еднокнижника!..Той вече влезна в Книгата на Гинес като най-простия премиерин,туран някога за дерибей на територия....Трагедията е в това,че банкянеца,налазен от още по-прости същества от него направи така,че освен за ДАЛАВЕРИ,"ИЗБОРИ" и МАНДАТИ,за друго да не се говори в Територията...ако вдяваш,разбира се..

188

Точно така

преди 4 години

И Цум и Детмаг да има, от всичко да има с ниски цени, и българската шунка и кашкавал да се върнат, а дано.....

187

българин

преди 4 години

до 187Чудя се какво да ти "кликна"! Минусче или плюс?! Прав си до някъде.Че КОМУНИЗМА СЕ ВРЪЩА ЧРЕЗ ИДЕЯТА НА др Борисов и групировката ГЕРБ! " Държавни бензиностанции"? Но не си прав че в бившият соц лагер.Са "рядкост" ЗАПАЗЕНИТЕ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ като бензиностанции и други ресурси останали от социализма! Това че след 1989 г.Идвайки на власт СДС .УНИЩОЖИ ВСИЧКО По пътя си що е социалистическо.Не значи че в много от тях не ОСТАНАХА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ СТРУКТУРИ! Аз ги помня! А ти?-:)

186

Ха-ха

преди 4 години

И да ривети, и да не ривети Бойко ще изкара още един мандат (освен ако не му омръзне на него). Докато протестиращите са Копейката, Йоло Денев и още 500 ***, няма какво да се промени :)

185

ПроСоТо

преди 4 години

мда,наистина нещо много съмнително лъха от тая гениална идея....Ако е вярно това,че Лукойл НЕ плаща данъците,защото е "ПОЧТИ НА ЗАГУБА",как държавната бензиностанция ще успее да оцелее ,като надценката ще е минимална?....взеха на Божков бизниса,сега май са хвърлили око на Златевия...Но пипат "С КАДИФЕНИ РЪКАВИЦИ"....ще има "канадска борба" май...Което значи,че статуквото вече започна да се разпада....само да не се задавят в лакомията си некои..

184

Сделано в Китае

преди 4 години

Комунизъмът се завърна! Спете Спокоъно деца!! Всъщност даже и в Комунистическите държави, бензиностанции дето са държавни са рядкост!!!

183

Анонимен

преди 4 години

Защо трябваше да унищожат "Петрол"? Имаше държавна верига бензиностанции.

182

българин

преди 4 години

До 180 "Съгласен" ! И аз съм съгласен С ТЕБ! Изразих само принципно становище! -:) Помнейки цените и нещата.Много преди 1989 г! -:) И НАБЛЮДАВАЙКИ НЕЩАТА През изминалите 30 г относно цени на стоки през "демокрацията"! За мен вече тази 30 годишна "демокрация" Е СТАРА! Остаря пред очите ми!!! Имах база за сравнение!И най вече на горивата! Дано помниш И ти като МЕН! Амааа.На дали! -:)

181

Пич

преди 4 години

"о Ви питам, ако на Лукойл нафтата е 1.90, а на държавната бензиностанция 1.50лв,"Ако в един държавен магазин има по-добра цена от частните, независимо за каква стока става въпрос, това означава единствено и само - корупция, корупция, корупция. Няма да ти обяснявам в детайли защо това е така, ако си напънеш патешкото мозъче може и сам да се сетиш. Държавата не е страна в бизнеса на продажби на стоки и услуги, държавата трябва да регулатор. Точка по този въпрос!

180

БАНко

преди 4 години

КОГАТО СЕЛЯНИНА *** ДАДЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ 2 600 000 000 ЗА НАРИСУВАНИ САМОЛЕТЧЕТА ...ЗА НАРОДА ЛИ МИСЛЕШЕ ГЕРБАРУШО ???

179

Пич

преди 4 години

Надценката на бензиностанцията е минимална на фона на останалите компоненти до получаването на крайната цена на бензините. Високата цена идва от монопола на Лукойл, компания която е създадена да налага про-руска гео-политика. Горанов и останалите престъпници, много добре го знаят това. С тези "държавни" бензиностанции се цели създаването на допълнителни канали за източването на държавата. За това и Киро гела вече побърза да одобри идеята.

178

Анонимен

преди 4 години

Ок нека са държавни да видим кой ще ги приватизира след време!

177

Съгласен

преди 4 години

Аз съм за, нека има държавни бензиностанци, които не му изнася може пак да си зарежда на Лукойл, какво сте се разревали толкова незнам, но Ви питам, ако на Лукойл нафтата е 1.90, а на държавната бензиностанция 1.50лв, къде ще заредите. И може да направят и хипермаркети държавни, парите да отиват в държавата, а не от Калфланд, Лидел и др. незнаио къде!

176

българин

преди 4 години

до 175!"Държавата"измисли това с бензиностанциите в лицето на др Борисов!Не Ти да караш с евтино гориво!А да имат ПРИХОДИ ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ! Защото до сега закона им позволяваше САМО ДО КОЛКОТО МОГАТ ДА СИ " НАДПИШАТ" Върхи това което закона Им позволява!Тоест.Те нямаха от къде да НАДВЗЕМАТ ЗАКОНОВО!-:) Схващаш ли? А СЕГАААААА!-:) Не ми се мисли,ДО КАКВИ ТОЧНО ПАРИ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ДОКОПАТ ЗАКОНОВООО!-:( Тоест.Правят го ЗА САМИТЕ СЕБЕ СИ! Ами събуди се бе българино! А "пазарна" а?АМА ДРУГ ПЪТ!

175

БАНко

преди 4 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ ,ОБЩИНАТА И БДЖ НЯМА ДА ФАЛИРАТ !!!!ТИ БЪЛГАРИНЧО ИМ ПЛАЩАШ !!И ПАК ТАКА .....

174

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Хаха, ОМВ и Шел! Най лъжливите и с калпаво гориво! МухахаНа Шел не сипвам от 20г, не спирам там и за една вода да пусна, а на ОМВ от около 15тина

173

Анонимен

преди 4 години

оценявам високо желанието на премиера Борисов да помогне на народа, сигурен съм че е искрено, обаче икономиката си има правила и с фантазии не се постига нищо хубаво

172

Анонимен

преди 4 години

Държавни бензиностанции? Те една държавна кебапчийница не могат да направят хахахаЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ НА МОРЕТО ДЪРЖАВНИ КЕБАПЧИЙНИЦИ С НИСКИ ЦЕНИ И ДА ПРИВЛИЧАТ БЪЛГАРСКИ ТУРИСТИ??????????