67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Еми да пише се с У не с О. *** тва се уче в трети клас.

66

Патриот

преди 4 години

тиква

65

Анонимен

преди 4 години

до 64Няма "у"правия. Няма сташно и Горанов е така пише, пък е министър. За Караянчева да не говорим.

64

!

преди 4 години

"Пандемията е безпрецедентна, последиците - всеобхватни" Затова трябва да отмените матурите и за 7 и 12 клас! За 4 и 10 клас било опасно за здравето, за 7 и 12 клас, не е ли опасно?? Защо делите хората, трябва да е еднакво за всички!!

63

Патриот

преди 4 години

Колониален *** в затвора за цялата ти кохорта!

62

Анонимен

преди 4 години

Оставка, съд, затвор!

61

Миро

преди 4 години

Бокич виж в Италия какво става!!

60

да,да ама не

преди 4 години

До SSЗасега най-тежката е финансовата вълна! Другата е психическата - народа изтрещява от нищоправене и безпаричие! Децата щръклеят затворени в къщи! Другите дето ги пишеш ще ги почакаме - юни, юли, септември! Ада още го чакаме! Зала АРМЕЕЦ още ли е пълна с легла?!

59

Анонимен

преди 4 години

До До 54Мутафчийски не се е скрил хората почнаха да му се подиграват заради униформата e Мутафчийски не е крадец човека няма пари за сатенени и копринени костюми и за часовници по 20 000 лв. Мутафчийски е един честен беден и смел генерал, който си свърши работата. Какво ли щеше да направи ако имаше бюджета на Пентагона. А Тиквите се скриха зад гърба на Мутафчийски и го оставиха да отбива всички тежки удари и да носи отговорност.

58

Анонимен

преди 4 години

Много глупави и прости хора живеят в България и с толкова трудни хора е съмнително дали въобще някога има надежда.Те им казват -"носете маски" Как ще носят маски та те са за страхливи жени.Смелите мъже не носят маски и пръскат проказа.... Казват им не се бутайте и не се допирайте един в друг не си търкайте потните мазни чyмави тела... Как па така ще стане? Те си обичат да си се търкат и блъскат... С толкова много *** и то с претенции,специални,важни ,тежки и сърдити ква управия.

57

Анонимен

преди 4 години

Баце изхарчи парите за фалшиви социолози и анализатори да му помпат рейтинга. Сега ще иска още от ЕС

56

Анонимен

преди 4 години

Слуга на 28 държави последен в ЕС по всичко не те ли е срам бе.

55

До 54

преди 4 години

Точно Мутафчийски се скри като мишка,вместо да бъде рамо до рамо със своите колеги на първа линия.Ама мат'ряла нещо трудно схваща.

54

75

преди 4 години

Гербист-крадец-мутра, убива и унищожава всичко Българското, Наркомани, Пияници и твоя електорат Афро-Ромите, убиват хора, а ти, *** се правиш на Глух.

53

леле -леле

преди 4 години

Не може да се угоди на злобарите и нереализираните! 2139 общо заразени са много, а 10 000 на ден в Русия и 29 000 общо в Швеция е добре! 102 починали е много, а 80 000 в САЩ и 3 000 в Швеция е добре! Проф. Мутафчийски е лош, а Бенатова, която тенденциозно и при липса на морал и журналистическа етика без да отчита фактите се държи непочтено е супер! Божков има 11 обвинения - това не е важно, важно е , че от чужбина казва истината(неговата). Цачева била грозна и бивш комунист, а Радев е ...!

52

Анонимен

преди 4 години

Божееее,какъв мислител,какви умозаключения.Кой ли му ги е написал?А,да ,Севда ТВ.

51

Един

преди 4 години

В 17 часа съм пред парламента.

50

Анонимен

преди 4 години

Голям тарикат е трябва да му се признае. Три дни го няма и сега на бял кон отваря ли отваря.

49

Анонимен

преди 4 години

до 47добави и вчерашното, че "яко ще *** хора". Вече съвсем говори като врачка

48

Анонимен

преди 4 години

За да се оправи държавата трябва военен със твърда ръка и желязна дисциплина. Мутафчийски не се огъна и не се скри като мишка пред лицето на смъртоносния вирус, а Тиквите се свряха във миши дупки. Мутафчийски премиер .