111

Анонимен

преди 4 години

Гербавите слуги във форума газ пикаят АХАХАХАХАХАХА

110

Анонимен

преди 4 години

Много интересно поднасяте информацията вие, другари. Защо не пуснете заглавие Влади твърди, че това не е той. Защото написано божков твърди еди какво си малко се вменява, че то не е така ама той си е решил нещо. Хайде малко по-обективно

109

Анонимен

преди 4 години

Божков е престъпник, знае се. Но посочването на съучастниците доколкото знам се приема за смекчаващо вината обстоятелство в съда. Това, че на съучастниците Горанов, Борисов и сие не им е удобно си е техен проблем.

108

Анонимен

преди 4 години

"Откога подсъдимите за големи престъпления в България имат трибуна за всякакви "новини" ?"Откакто управляват държавата начело с тик веника от Банкя.

107

Анонимен

преди 4 години

до 108 Утре обаче като лъсне на Горанов гласа, който Божков ще пусне в интернет, к'во правим умник? Това ще е следващия му ход...както каза един потребител в тази тема.Просто Божков си има реални компромати с тоя Горанов и сега ги пържи на бавен огън и Тиквата и сами Горанов и цялото Герб. Муахахахаха....

106

Въпросчо

преди 4 години

Откога подсъдимите за големи престъпления в България имат трибуна за всякакви "новини" ? Защо няма санкция за тези , които им разрешават да заливат обществото с "новини" ? Кога ще се въведе ред в държавата на престъпниците ? Нормалните хора в тая държава да не са ***.от.ите , които трябва да понасят подобно оскверняване на ежедневието им ???

105

Анонимен

преди 4 години

А аз имам чат с Гюро Михайлов.

104

Анонимен

преди 4 години

В нито един вестник,не видях написано нещо добро за Божков,допълнително и във Фрогнюз са го оплюли,а и във други вестници,щом вестниците не са благосклонни към него,явно не го искат,то така си и пише ,че някъде отвисоко,не го искат в България.Така ,че даже и ГЕРБ да падне,вероятно няма да го допуснат в България.

103

Некъф

преди 4 години

Отделен е въпроса, че такава постановка може да ти спретне и всяко дете със фалшив байбър и изтеглена снимка от нета!

102

Анонимен

преди 4 години

Ама то не е номера Горанов вече да си ходи.Той отдавна трябваше още когато НАП изпусна данните на всички българи.Сега Борисов няма какво да си мие ръцете с него а трябва да даде оставка и той и цялото правителство!

101

98765

преди 4 години

До Анонимен 87"великият" протест вчера беше отразен във всички медии, видяхме 50-70 лица с плакати срещу ваксинирането и чипиране??? Няколко искаха оставка на правителството, няколко хвърляха предмети, повечето без маски и един до друг. Медиите цял ден ни занимаваха с протеста. Миналата година същите медии ежедневно ни тормозеха с майките-касички. Дано тази година не ни тормозят така и с великия протест на копейкин.

100

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 102".. живее си живота .." ... е малко странна фраза, за човек който каза, че 3 седмици е бил "никой" в затвора в Дубай, жена му и приятелката му са в панделата в България, а той вади пясък от очите с шепи в някаква страна в която хората ходят само защото могат да изкарат много кинти. Нарича се "златен кафез" и един полъх на вятъра може да обърне благоволението на тамошните му закрилници в нещо друго, след което знаем какво го чака.

99

Анонимен

преди 4 години

Аз мога да направя чат с което има си поискате, и да напиша в него каквото си поискате. Приемам поръчки ако искате да олигавите някого. А даже не съм особено добър с компютрите.

98

Некъф

преди 4 години

Боьков си е народна пиявица в пълния смисъл на думата но не това е начина да бъде премахнат, а Горанов трябва да бъде обесен публично!

97

Анонимен

преди 4 години

Оставка на правителството!Горанов излъга,че не знаел какво става.Освен това Борисов каквото му нареди това прави.

96

i'm

преди 4 години

За цялата държава стана ясно, че Божков не е действал на своя глава и стана пределно ясно, че висши държавни служители са замесени в аферата. Ха да видим сега как г-н Борисов ще оправдае някои от любимите си министри!

95

Мхм

преди 4 години

До Анонимен 88".. виждам следното: при Борисов има най-голям спад на сивата икономика....,най-се работи по инфраструктура,най-голяма покупателна способност.Българинът придоби самочувствие на европеец.Вече все по-рядко но наричат " трети свят".Не се сещам олигарси да бъдат съдени и из арести преди Борисов! Е,трудно се осъждат такива,те не са пр()сти и са си опекли юридически питката,а и все още имат агенти из институциите."Ти не разбираш, някои ИСКАТ България да не върви нагоре.

94

Анонимен

преди 4 години

Структура на ДСО- ДСО Академик - От университетски преподаватели и студенти, както и на тези, които работят в областта на науката;- ДСО Динамо - Работници и служители в областта на комуникациита и в леката промишленост (текстилна, шивашка, обувки и кожени промишленост, хранително-вкусовата промишленост); - Левски хранително вкусовата промишленост... муууууууууу

93

Анонимен

преди 4 години

до 98 какъв кокал си реже, бе палячооо? Божков си прави тотална гавра от ОАЕ с Тиквата. Милиардите му са по офшорки по цял свят и си живее живота, а ти викай, че му режат кокала, папагалчоо такъв! ))))

92

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВзаимно са се изнудвали.Той от тях и те от него.Защото знае как се дерат пари.Все пак е математик