61

Анонимен

преди 4 години

Черепа се подигра много здраво с Тиквата и паленцето му Гешефт.Ама математическата гимназия не е развъдника за милиционери в Симеоново, откъдето са се пръкнали последните двама.

60

до Голям смях

преди 4 години

Ами нашата нация си е мазохистка още от турско. Щом този който ограби милиарди доставя "радост", значи малко е откраднал.

59

Анонимен

преди 4 години

Хич не му завиждам на Сашо Диков що *** са го заобиколили и го атакуват !

58

Анонимен

преди 4 години

Тиквун Божествений, трябва да бъде унижаван и гаврен нонстоп, като си позволява да обижда народа си. Това е една интелигентна гавра с него :)

57

Реставратор

преди 4 години

Стига се гаврихте с името на Апостола Васил Левски бе !

56

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаПропусна и за платената им к-ва КулИзич да споменеш,която ли же за пари,плюс 15 000 лева заплатка.

55

Голям смях

преди 4 години

До Гавра след гавра: Защо Божков в затвора? Достави радост на цялата нация.

54

Абе

преди 4 години

Един човек Васко казва ли се, хаир няма от него. До един са ***....ли, да не изброявам примери сега.

53

Анонимен

преди 4 години

Божков може да е внук на предателя на Левски, но той никога не имал акции, които този пладнешки обирджия да предава на когото и да било !

52

Анонимен

преди 4 години

Хахахах, гавра с Борисов и далаверите му. Ясно е, че времето на Борисов е преброено. Сега да видим дали другият играч - Божков ще започне контра офанзива. Някой ще изгори по линията, да видим кой от всичките бандити.

51

DDD

преди 4 години

Мачкай, бате Васко! След този шамар Царя-Тиква пак ще вдигне кръвното!... Ето това е разликата между СМГ и пожарникарските курсове!... А връчването на акциите от Сашо Диков е допълнителен щрих, целящ пълното унижение на Тиквун!... И той (Б.Б.) НЯМА полезен ход в тази ситуация! Мачкай, бате Васко! Умните и достойни хора в тази държава сме с теб!

50

Гавра след гавра

преди 4 години

За тази последна гавра обаче Божков си гарантира дългосрочен престой в дранголника. Стига да го хванат.

49

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 4 години

6 ГОДИНИ СЕ ПРАЙХ НА УЛАВ.....СЕГА ГЕШЕВ ТРЯБВА ДА ОТЧИТА ДЕЙНОСТ ЧЕ ТОКУ ВИЖ МЕ ПОГНАЛ

48

Ром'с

преди 4 години

Ех, този Сашо Дисков ... само на жълти новини и игри се Е спецерезирал.. и клюки и игри. Като Е толкова патриот, да отдава от доходите си 30% за 12 месеца

47

Левски

преди 4 години

Прав е Тити , всеки се кефи какво прави Божков , ама това го отнася Левски като клуб. А и Божков винаги прави това , което е изгода за него а не за Левски в случая доказа , че си заслужава да е за затвора.

46

Анонимен

преди 4 години

Васил Божков даде шанс на Бойко Борисов да спаси Левски. В други електронни медии съобщават, че Борисов е отказал да приеме акциите. Така феновете на ФК "Левски" поне ще знаят кой е можел да спаси любимия им клуб, но не е пожелал да го направи. Както отдавна е казано, по делата им ще ги познаете!

45

Анонимен

преди 4 години

Всеки,който разбира от ценни книжа,а не като клесавците от форума,знае как става.Знае и какво е джиросани.Като е искал да ги даде на феновете на Левски да ги е джиросал на Фен клуб Левски(ако е юридическо дружество )Божков,чрез слугата Диков прави шоу.

44

1

преди 4 години

До Зозо,а твоята любима тиква ,кой е.

43

Тонката

преди 4 години

Черепуха се мъчи да изкара на протест на улицата агитката на Левски,обаче Бойко вече се разбра с тях и номера няма да мине:):):)Пак партизански номера за клатене на властта:):):):)Цветан Василев и той от колко години се мъчи горкия и все не му се получава:):):)

42

Зозо

преди 4 години

Да ги носят във Факултета все някой ще ги вземе. Има много представителни роми :))))))