455

Спомни си кой си 8

преди 4 години

И така от обявяването от евреите на "свещена война" на Германия през 1933 започват активни мероприятия с цел саботаж и разрушаване на германски интереси. Евреите впрягат цялото си световно лоби (много силно в САЩ), банките (в мнозинството си еврейска собственост) блокират немски авоари, а президента Рузвелт признава държавата СССР за суверен през ноември, 1933. На този етап Хитлер и германците разбират, че избора на Германия е или да бъде християнска, или комунистическа държава. Избират първото

454

Анонимен

преди 4 години

До Анонименда мразиш хора, защото са друга народност е нетипично за българите.дори ромите в България са обичани, особеннно по изборите.за съжаление сме глупав народ и евреите ни напуснаха..................Българите не мразят евреите,тези,които пишат против евреите , със сигурност не са от български произход,просто си пишат на български език!

453

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко бях в България,на инат специално на тебе,всеки ден щях да поднасям цветя на освободителите ни,ей така, на инат и да пускам по една антифашистка песен,докато поднасям цветята,за да се дразниш!

452

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой си 7Това е типично за еврейте, те винаги се изкарват жертви, но всъщност са агресора. Погледнете какво прават в Палестина, убиват деца всеки ден, но никой не смее да гъкне заради баууууу..........холокоста я ::))

451

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой си 7Абе стига си писал глупости,просто един от приближените на Хитлер е мразил евреите,а не самия Хитлер,той заговорничи,организира и започва гоненията на евреите с позволението на Хитлер.Някои от евреите в Европа са имали банки,наистина е имало брожение срещу тях,заради отнемането на имущество от банките и това е описано от френските автори,но след това тези ЕВРОПЕЙСКИ банки са рухнали и са заменени с долара като световна валута и днес всички в Европа са подчинени на долара

450

Анонимен

преди 4 години

Тези, които са слагали цветя на паметника на поробителя са на по 100 - 120 години, миришат на пръст и скоро ще гушнат букета, некролога им се подава от джоба. Дребният диктатор от кремлин направи така, че дори най русофилската държава България да намрази руския народ.

449

Тонката

преди 4 години

Не можах да гледам днес Георги Гергов:):):):)Нещо?:):):)Ше линчува ли Корнела?:):):):)

448

Спомни си кой си 7

преди 4 години

Германия, разбираемо, отказва този ултиматум и тогава Шамуел Унтермайер, председателя на световния ционистки конгрес се връща в Ню Йорк и на 6-ти август, 1933г дава интервю за NBC, което е публикувано да първа страница на Ню Йорк Таймс в броя им от 7-ми август, 1933г. Там той заявява (цитат) "Световното еврейство обявява свещена война на Германия, която няма да спре до пълното разрушаване на Германия. В тази война ние ще използваме всичките си ресурси и възможности в цял свят да я разрушим"

447

Анонимен

преди 4 години

Никога повече руския окупатор няма да превземе България. Великият Рейгън ни освободи от русия, но остава още малко и ще се освободим веднъж завинаги и от икономическото руско робство, като изгоним Лукойл, спрем да купуваме газ и петрол от русия и БСП изчезне.

446

Анонимен

преди 4 години

Единствените,които в началото са давали привилегии на Хитлер и са били благосклонни към нацистите,са били англичаните,защото английската аристокрация са немци по произход,но и те застават срещу Хитлер в последствие,когато виждат какъв е откачалник,отделно,че и някои световни олигарси печелят от продажба на оръжия ,а и крупни нацистки фирми натрупват доста пари от тази война.

445

Тонката

преди 4 години

Пак бех за риба и изкъртихме пъстървите на едно тайно място:):):):):):)Иначе днес беше момента да мина с Ф16ката и да метна две бомби по тези Русофили събрали се пред ***:):):):)Таско Ерменков със сигурност щях да го уцеля у кратуната:):):):)

444

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой си 5Стига си писал глупости,когато в Европа започват да спасяват евреи,различни кораби от различни държави с евреи напускат и търсят спасение,такива кораби за спасяване на евреи тайно са организирани и в България,един от тези кораби,напуснал от западна Европа и търсещ убежище точно в Ню Йорк и САЩ,не е приет в държавта им и не е вярно,че евреите управляват света,това са глупости и пропаганда,САЩ управкляват света,там са олигарсите,които ръководят света!

443

Спомни си кой си 6

преди 4 години

Този обективен репорт обаче не се харесва на еврейското лоби и бидейки еврейте (както и днес) са собственици на средствата за масова информация, започват жестока пропаганда, базирана на открити лъжи срещу Германия, а пред юли, 1933 свикват световен ционистки конгрес в Амстердам. Там евреите излизат с декларация-ултиматум към Германия - "Махнете Националсоциалистическото правителство от власт и върнете всички еврейски банки и банкери обратно, или световното юдейство ще ви обяви война"

442

Анонимен

преди 4 години

Лизачници !

441

Анонимен

преди 4 години

да мразиш хора, защото са друга народност е нетипично за българите.дори ромите в България са обичани, особеннно по изборите.за съжаление сме глупав народ и евреите ни напуснаха.

440

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой сиХитлер не идва на власт и не остава на власт по честен път,той смазва и избива немската опозиция тотално! Властта му започва с насилие,терор,убийства и така продължава до края.А самия нацизъм е създаден в началото на 19 век,Хитлер само продължава нацизма,той не е създател на нацизма

439

Анонимен

преди 4 години

Заради омразата ви към евреите,харесвате Хитлер,кажете си истината!Но ако не беше Хитлер,нямаше и Израел да съществува,нито щеше да има слаба и съсипана Европа,превърнала се от господар в марионетка!

438

Спомни си кой си 5

преди 4 години

На фона на тези безпочвени обвинения в "гонения" и "преследвания", раздухвани основно от ционистките еврейски кръгове в Ню Йорк (Барух, Моргентау и Унтермейер) , лично д-р Йосиф Гьобелс се свързва с тогавашния американски външен министър Кордъл Хъл и го кани да посети Германия за да се увери, че (цитат) "на нито един евреин няма паднал дори косъм от главата". Хул посещава Германия през април 1933г. и пише репорт, че "не намирам никакви тревоги, състоянието на евреите в Германия е отлично".

437

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой си 3Кои сатанински сили?Кои?Стига си писал глупости,Хитлер унищожава всичко европейско и самата Европа,който харесва Хитлер,той мрази Европа,Хитлер унищожи европейските държави и ги смаза,изби десетки милиони европейци,смаза европейските банки и направи долара господар на всички валути и остави една окупирана Европа на европейците,без право на собствена политика и власт!Заради омразата ви към евреите,харесвате Хитлер,кажете си истината!Но ако не беше Хитлер,нямаше и Израел

436

Русомраз

преди 4 години

Хахахаха хахахаха!Този отдолу печели орден "Baтник"!