47

Анонимен

преди 4 години

Виждам как Борисов ще каже,ама той Мутафчийски ни е лъгал за корона вируса и ние за това фалирахме държавата,почакайте само Тръмп да спечели изборите и такива корони ще им даде

46

ВВС

преди 4 години

Ми кво да каже ВВС, като ги е срам да видят кво става на острова се разтревожили за русите. Бедни ***.

45

Слуга на народа

преди 4 години

То и тук горе-долу същото - заразените медици близо 10% от общия брой! А сега и негодни за медицински нужди маски са закупени от Китай.

44

Не извратен тип

преди 4 години

Корона вируса е измама,накрая по затворите ще влязат начлник щабовете като Мутафчийски.Балона скоро ще се спука и слугите на СЗО ще търкат нара

43

я па тоя

преди 4 години

До анонимен42Луд ли си?Та нали ЕС е новия социалистически лагер,нали социалисти управляват от Брюксел?

42

Анонимен

преди 4 години

ако въртоглавите бяха на власт положението щеше да е същото у нас, за тях до април месец вирусът си беше политически

41

Анонимен

преди 4 години

Комунист се поздравява с правата лопата.

40

Анонимен

преди 4 години

Дреме им на руснаците. Там колкото повече умират, толкова повече се разрастват. Като при насекомите, знаете.

39

Анонимен

преди 4 години

Къде е изненадата?

38

анонимен

преди 4 години

до " ЕДИ КОЙ СИ"! Да те светна дечо Американофил! Ние през СОЦИАЛИЗМА.Казвам социализъм.Щото Комунизъм в Европа Никога не е имало! А вие говорите за някакъв " КОМУНИЗЪМ" ,Щото " демократите' Ви го фтълпиха в крехките мозъчета след 1989 г.Та да звучи по страшно и достоверно. А това че комунистите управлявали Ни тогава.Се наричаха помежду си " комунисти" на партийните си събрания в ЦК на БКП,Не означава че е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ! Но това е друга тема!

37

Анонимен

преди 4 години

Пак амерска,пропаганда,ей тия няма да се кротнат,дяволи проклети

36

БСП

преди 4 години

В Америка са много по зле!! А те създадоха и пуснаха вируса срещу СССР и Китай!! Но грешката на империалистите беше, че подцениха науката и здравеопазването в социалистическите страни!! И сега *** като мухи.

35

Анонимен

преди 4 години

Ами пратете им костюми и маски!Досега да бяха си купили машини от Германия или Азия и да произвеждат,първите текстилни машини са създадени в Русия,направо се излагат!Или някой като Мангъра ги лъже,че няма епидемия и че коронавируса не е опасен,да се разхождат,не спазват карантина и да придобиват стаден имунитет,макар,че имунитет няма срещу този коронавирус.

34

Мишо

преди 4 години

За всички, които разсъждават без да имат представа: В САЩ хората умират, защото не могат да си позволят разходите за лечение. 25 000 000 хора в САЩ нямат право на медицинска помощ, защото не могат да си я позволят. Дали им пука за тези 25 милиона?! Не! Това е хуманизъм нали, това демокрация нали? Това е най-безскруполната държава на света САЩ. Където само парите са от значение, а човешкия живот не струва нищо.А вие ми пишете за Русия, ха ха ха. Там здравеопазването е много по на ниво от САЩ

33

ха

преди 4 години

Лошоооо,сигурно хапят като са без намордници като прекалят с водката.

32

Който не...

преди 4 години

...вярва на написаното в тази статия - нека отиде до Астрахан и сам да провери. А за бройката на починалите руски медици нека се осведоми от базата неофициални данни.Цитатите без имена са елементарни за проверка, просто проверявате дали тези думи ги има в речника и, ако ги има, значи всичко е вярно. Ъхъммммм ;)

31

5

преди 4 години

В Европа е по-зле.

30

Анонимен

преди 4 години

Тази трагедия продължава от 1917 г. промяна ниет

29

Анонимен

преди 4 години

Време е да вадят метлата и да започват от красная.

28

Анонимен

преди 4 години

Комунист му кажи и повече не го обиждай.