161

Анонимен

преди 4 години

Случаят с докторката от бърза помощ е доста показателен. Отначало обявиха че е била лекувана от коронавирус и повторно се е заразила. Съобщиха го от пресцентъра на бърза помощ. После лично държавния здравен експерт излезе и каза че с а и били правени два теста, но и двата са били негативни. После излезе информация че послесмъртното изследване е също негативно. Днес обаче диагнозата е вярната-починала от коронавирус.

160

Анонимен

преди 4 години

Нови 69. горките възрастни хора оставиха ги сами да се лекуват (

159

ЗНачи

преди 4 години

Като взема една гьостерица,знаете ли кви мерки ще ви дам?Затворили ги като г0веда и те се радват,че и още искат.Вирусолозите им казваха да си мият ръцете,да спазват дистанция ама те искали карантина,искали пак някой друг да им свърши работата.Взимайте се осъзнайте вече стадо гламав0.Умряхте от страх за 2 месеца,душици дребни.

158

MaйMyната

преди 4 години

Колко ? метнахте на семейството на докторката, та да я пишете в списъка???

157

Анонимен

преди 4 години

По принцип вирусолозите работят от понеделник до петък! Така неделя и понеделник ни дават прогнозни резултати или както си искат ! От вторник натам са верните резултати, затова в неделя и понеделник ни дадоха ниски резултати малко да се успокоим!

156

Василев

преди 4 години

Вируса ще мине и замине, но вие пак ще си останете селяни прости, вечно мрънкащи и хленчещи!Икономиките може да се преструктурират , но със селяни прости не може да изградим конкурентна икономика!Дори да ви се отворят нови възможности и да отворите нови производства и да стартирате нови отрасли , които неминуемо трябва да си ги отвоювате от китайската икономика, Вие си оставате селяни прости и некадърни, които пак ще бъдат победени във времето от Китайския Древен и Могъщ Дракон!Каванах!ЦРУ!!

155

Анонимен

преди 4 години

Докато направят ваксина, този вирус ще мине през всички. Маски, шлемове, седени в къщи... може да го забави малко, но няма да го спре. Кой как ще го изкара е божа работа.

154

не съм заразен

преди 4 години

колко от болните с Ковид 19 са приети в частни болнични заведения?

153

Димитровград

преди 4 години

Има ли някой от Димитровград тука?По фейса ми излезна група на Кристина Петрова - много игрива може ли някой да ми даде нейните координати?

152

Анонимен

преди 4 години

Нормално, сега тепърва започваме да берем красотите от Великден и простотията на бедния масаджия с печената овца. Около 10 дни инкубационен период и леки симптоми първите 7-8 дни и, ако не ти мине, идва интересното. Относно заразените медици- те се срещат с почти всякакви хора от обществото- от набити пpocтитутки до деца с порязан пръст. Кажи-речи представителна извадка. Най-рисковата група хора са медиците, особено из спешните центрове. Неслучайно има толкова заразени, особено в Пирогов.

151

Анонимен

преди 4 години

Не знам, но от цяла Европа само ние се катерим нагоре. След няколко дни на затишие, пак почва покачване. Няма никоя друга държава с такива графики. Всички досега имат по един пик, само при нас са няколко вече. Другото странно е, че нямаме толкова много оздравели като другите. Което ме навежда на мисълта, че данните сериозно се манипулират...

150

стадо

преди 4 години

Група *** ореваха света, че са с някакви мерки, който хайде да не се лъжем - не бяха толкоз сериозни. Охлабиха мерките заради такива мрънкачи в момент, в който вървим нагоре. Е, правете си сметката за по-нататък. Вчера гледах как никой вече нито спазва дистанция, нито нищо....

149

Голем праз

преди 4 години

На кой му пука?

148

Анонимен

преди 4 години

А в Италия и Испания правят по 60 000 теста на ден.Нали се сещате тук ако правят толкова какви ще са числата.

147

Мангъров

преди 4 години

Заразените, които са били установени вчера, са се заразили преди 7-14 дни, тоест по време на мерките, което само доказва тяхната неефективност!

146

аноним

преди 4 години

До ЗлатенаТи само това ли имаш подготвено! "Копи-Пасте" и ....!

145

Хаос в паниката

преди 4 години

До АнонименДо 132 Тепърва....Кои софиянци, бе? Тия ли ваште си? Тия ли, дето се върнаха при мама и тате на село?Дръжте си ги и хич не ги пускайте обратно! .... Тестват повече и откриват повече. Но вероятността, човек да се спомине от корона или от ПТП е 1:3 в полза на ПТП-то.Стой си на дивана под юргана - и от двете ще се опазиш!

144

Златена

преди 4 години

Нека всеки алчен бизнесмен и неуките много отворени роми в България всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с коварната болест коронавирус да я изкарат много тежко пък дано след това да им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи глави

143

Анонимен

преди 4 години

Като има мерки - махай мерките. Като няма мерки - защо няма мерки. Хубава работа, ама българска.

142

дисциплина, братя

преди 4 години

Като наложиха карантина, доста хора крещяха до небесата, че им отнеха правата. През карантината обаче в твърдите ни глави взеха да влизат простички правила - миене на ръце, дистанция, лична дисциплина. Свалиха мерките, а да видим сега какво ще стане. От нас си зависи. И ако чуя някой да кажи, че управляващите са му виновни, че се е заразил, просто ще подмина и няма да го приема на сериозно. Отговорността в този случай е лична отговорност.